Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #20113 üzenetére
Tény hogy a Genshin már korosnak számít kicsit, kiismertük. Mindenkinek van pár több jól működő csapata, így nem feltétlen van már jelen az a hév ami hajtja az embert. Kötelezőket letolom, de az új terület felfedezése, world questek teljesítése nem csábít annyira. Kialakult már, hogy új terület első pár patch-ében bemutatnak minden fontos szereplőt, akik közül kinézi magának mindenki ki kell, aztán ha elérhető megszerzi. Viszont ezek lassan, hosszú idő alatt jelennek már meg, van idő felkészülni rájuk. Clorinde például nem is zavart már sok vizet olyan későn jött, pedig biztos hogy Fontain elején rengetegen rá voltak izgulva, köztük én is kiszemeltem. De aztán megjelent, megszereztem, és ennyi, azóta még felhúzni se volt kedvem.
Én is tettem egy próbát ZZZ-vel, de hamar félbehagytam. Nem volt vele bajom, szimplán ez a stílus nem vonz annyira mint a fantasy vonal. Bár eleinte a Honkai: Starrail is hasonlóan idegen volt picit, de azért közelebb állt stílusában a Genshinhez, így az meg tudott fogni, és a mai napig szívesen játszom. Nekem ez lett grindelős a Genshin helyett, itt még tudok csapatokat alakítgatni, több újdonság van benne.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest