Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
És a Gearbest van olyan cég, hogy nemigen kockáztat meg fake kártya eladást...
Bizony-bizony, ők küldték ki nemrég azokat a hibás/kamu pendrive-okat. Szóval a GB név még önmagában nem garancia.
-
Beni2360
félisten
Crytal diskmarkkal szoktam tesztelni. - bocs de evvel csak a kiválasztott mennyiségű adat írás-olvasást tudod tesztelni azt nem, hogy FAKE-e vagy sem.Az evvel kell a progival kell tesztelni: H2testw Ez majd végig írja és olvassa a teljes kártyát akkor majd jelzi. hogy jó-e vagy sem.
-
Hurkafej
aktív tag
Köszönöm, most is van akcióban 64Gb MIXZA is, 12$ - pontok.
Az olvasási sebesség nem hátrány, de inkább nekem az a lényeg, hogy ne hátráltassa az eszközt írásban, tehát mondjuk ne szaggasson a felvétel, mert rossz lenne a kártya. -
Killerlaca
senior tag
Köszi
Nem ide tartozik,de hátha találkozott valaki ilyen gonddal.
Vettem egy Teclast X98 Plus 3G-t és vettem rá egy üveg fóliát. A gond az, hogy azóta elég rosszul reagál a telefon főleg ha húzni kell valamit nem érzékeli folyamatosan az ujjukat. Tudok ezzel mit kezdeni szofveresen vagy szedjem le róla. -
törölt tag
Köszi, bár most nem tervezek venni belőlük.
Amúgy megadtam az adatokat, erre azt küldték a válaszban, hogy nem tudják beszerezni az akksikat.
Így kell a többi termék, ami projektor, vagy töröljék a rendelést és visszakapom az árát.
Most ilyenkor ha kérem a projektort, akkor számítanak fel szállítási költséget?
Mert olyan mintha azt akarnák, hogy kérjek refund-ot, de akkor meg megint bele kell raknom 5db 99centes cuccot a csomagba, hogy ingyen legyen a szállítás. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- LEGO klub
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Háztartási gépek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest