Új hozzászólás Aktív témák

  • walakyb

    aktív tag

    válasz Beni2360 #32591 üzenetére

    Bocsi, de tobb olyan esetrol olvashatsz itt visszaporgetve, amikor biztositas ellenere is csak 50%-ot akart fizetni a GB, mint olyat, hogy bizonyithatoan meg nem erkezett csomag ellenere a GB-nek itelt volna a PP.
    Ilyen esetet kb olyat hallottam csak, hogy az ember tul hamar szaladt PP-hez, es azt a valaszt kapta, hogy meg bizony lehet, hogy uton van a csomag...
    Amit meg kell erteni, Kinabol rendelni turelemjatek. Nekem holnap lesz 3 honapja, hogy rendeltem alin egy cuccot, sose erkezett meg, 2 honapja all a tracking (hollandiabol elindult, a szallitmany megerkezett, de a csomag (allitolag) nem...), megse kaptam meg vissza a penzem. Ali mar elkaszalta az eladot, csak a visszafizetesre varok.
    Ugy kell minden rendelest kezelni, hogy 30-60 nap, mire ideer. Ha hamarabb jon, az csak jo, de nincs ra semmifele garancia. Ha viszont sokat kell varni, igy nem leszel ideges, hogy hol van mar, reg itt kene lennie.
    A masik amit meg kene erteni, a szallitas nem a GB sara (marmint, hogy mikorra er ide a cucc). Ok feladjak, szallito viszi, postahoz kerul, azok is ulhetnek rajta, stb. Nekem most pl van nem 1 olyan kinai postas cuccom, ami meg nem hagyta el kinat, de mar 20+ bejegyzes van. Ha a csomag lassu, nem a GB a kocsog, legtobbszor a mi kedves kis postank a ludas...
    A 60 naprol meg jo nagy aranyban a mi draga honfitarsaink is tehetnek... Korabban 45 nap volt a PP-n a gari, emiatt sokkal hamarabb elinditottak. Sajnos nagyon sokan csinaltak azt, hogy a PP visszaadta nekik a penzt, majd a csomag siman megerkezett, es orultek, hogy ingyen jutottak a cuccokhoz. Telefonok, porszivok, rollerek, stb.
    (termeszetesen a fele arat akarom visszaadni, meg fizess biztositast, es tarsai dolgot en is elitelem, sot, undoritonak tartom. Biztositast eddig se fizettem, es ezutan se fogok...)

Új hozzászólás Aktív témák