Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
válasz
Beni2360 #32591 üzenetére
Bocsi, de tobb olyan esetrol olvashatsz itt visszaporgetve, amikor biztositas ellenere is csak 50%-ot akart fizetni a GB, mint olyat, hogy bizonyithatoan meg nem erkezett csomag ellenere a GB-nek itelt volna a PP.
Ilyen esetet kb olyat hallottam csak, hogy az ember tul hamar szaladt PP-hez, es azt a valaszt kapta, hogy meg bizony lehet, hogy uton van a csomag...
Amit meg kell erteni, Kinabol rendelni turelemjatek. Nekem holnap lesz 3 honapja, hogy rendeltem alin egy cuccot, sose erkezett meg, 2 honapja all a tracking (hollandiabol elindult, a szallitmany megerkezett, de a csomag (allitolag) nem...), megse kaptam meg vissza a penzem. Ali mar elkaszalta az eladot, csak a visszafizetesre varok.
Ugy kell minden rendelest kezelni, hogy 30-60 nap, mire ideer. Ha hamarabb jon, az csak jo, de nincs ra semmifele garancia. Ha viszont sokat kell varni, igy nem leszel ideges, hogy hol van mar, reg itt kene lennie.
A masik amit meg kene erteni, a szallitas nem a GB sara (marmint, hogy mikorra er ide a cucc). Ok feladjak, szallito viszi, postahoz kerul, azok is ulhetnek rajta, stb. Nekem most pl van nem 1 olyan kinai postas cuccom, ami meg nem hagyta el kinat, de mar 20+ bejegyzes van. Ha a csomag lassu, nem a GB a kocsog, legtobbszor a mi kedves kis postank a ludas...
A 60 naprol meg jo nagy aranyban a mi draga honfitarsaink is tehetnek... Korabban 45 nap volt a PP-n a gari, emiatt sokkal hamarabb elinditottak. Sajnos nagyon sokan csinaltak azt, hogy a PP visszaadta nekik a penzt, majd a csomag siman megerkezett, es orultek, hogy ingyen jutottak a cuccokhoz. Telefonok, porszivok, rollerek, stb.
(termeszetesen a fele arat akarom visszaadni, meg fizess biztositast, es tarsai dolgot en is elitelem, sot, undoritonak tartom. Biztositast eddig se fizettem, es ezutan se fogok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Háztartási gépek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest