Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
UberMutant #19499 üzenetére
Két éve csak azért lett bánkártyájuk(itt a cégnél) mert törvény miatt kellet ott kapják a fizetést(Van amelyik a bankautomatát se használja mert magas)
Gondolhatod majd fognak rendelni Kínából, még magyar shopból se nagyonCsak én balga rendelek nekik, hasznom annyi hogy a pontot zsebelem be
-
bul07
nagyúr
Hát nálam az is szempont volt , vagyis nem nekem hanem akinek lesz a cucc
Most meg itt állok és magyarázhatom hogy így meg úgy beragadt, és gond van, egy ideig megy is ez de mivel fogom majd magyarázni ha ugyan az a cucc hamarabb megjön nekem sima postával mint neki feláras szállítással (bár az enyémet még fel se adták)
-
szacsee
nagyúr
Kínai ünnepek miatt érdemes még valamit rendelni?... inkább úgy kérdezem, hogy elindul még ünnepek előtt, vagy ráérek november elején.
-
PNP
őstag
Az EU Express-t nem azért választjátok, hogy gyors legyen, hanem hogy jól járjatok. Akit érint a dolog, azt olvasson már utána, hogy mi van a csomagokkal. Leírtuk, hogy van némi késés (eddig amúgy nem volt jellemző), de elindult a legtöbb "beragadt" cucc. Aki meg izgulós, annak nem biztos, hogy ezzel kell kísérleteznie.
-
hpsafl
tag
válasz
ibookg4 #19489 üzenetére
Te nem olvasod a topikot? Le volt írva, hogy el lett intézve, csak csúszik kb 1,5 hetet, ami kínai rendelés esetében simán belefér.
Amúgy milyen gyártóról van szó? A GearBest nem gyárt semmit....
Szerk:
Senki nem mondta, az EU expresszre, hogy gyorsabb. Persze valamivel gyorsabban ideér, mint egy sima csomag, de messze nem DHL sebességű. -
bul07
nagyúr
Engem is egyre jobban cseszegetnek a 11-én kifizetett EU Express-es szállítás miatt
14-i az első és utolsó bejegyzés
Az is már 12napos , akárki akármit mond ez azért nem normális, oké hogy Kínából jön de csak futárszolgálattal lett rendelve, és nem csak az áfa mentesség miatt hanem ami miatt is hogy gyorsabbDe mára már szinte olyan gyors mint egy nem regisztrált csomag
Vagy gyorsabb is a nem regisztrált, mert múlt héten jött meg egy szep 11-én feladott SB3000***** csomagszámos cucc
-
ibookg4
tag
-
-
Pozsi85
tag
válasz
slezakimi #19484 üzenetére
Srácok! Tényleg mindenki nyugodjon meg! nekem is az első eu express volt, 25 nap. nem mondom, paráztam, mivel 120 ezret költöttem. De basszus. Refund??? Mégis csak Kínából jön a cucc. legalább a minimum időt várjatok ki ami ha jól tudom 60 nap. A szállítási idő meg 15-25 nap. MUNKANAP! 😉
-
UHHH
őstag
Ha nem vártok türelmesen, hanem paypal case-eket indítgattok, akkor tényleg be fogják szüntetni ezt a módszert és majd várhattok a NAV-ra heteket.
-
slezakimi
senior tag
válasz
UberMutant #19483 üzenetére
Oks, csak gondoltam kicsit gyorsabb lesz
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Szeptember 13.-i EU Express rendelés.
Még semmi, illetve2017-09-14 20:20 Southall, Your parcel is on its way
Mikor kezdjek aggódni?
-
hpsafl
tag
válasz
ibookg4 #19472 üzenetére
Miért nem itthon, egy boltban vetted meg. Akkor már a fizetés utáni pillanatban bonthatnád a dobozt....
Ha kínából rendelsz, akkor ott minimum 2 hét a szállítás, de ez bőven több is lehet. Egyébként annak a konténernek a tartalma már a héten, de legkésőbb jövő hét elején meg kell hogy érkezzen a vásárlókhoz. -
PNP
őstag
Update: 08.30. és 09.04. EU Express rendelés egyszerre megjött ma, meglepő módon jobb állapotban, mint eddig.
-
ibookg4
tag
válasz
Quidam #19466 üzenetére
Én nyitottam egy paypal, claim-t. Szépen leirtam mindent, a 4. napra válaszolt a "Gyártó úr" a PAyPal-nak, megadta azt a tracking számot, ami alátámasztotta a claim jogosságát (be sem érkezett a DPD-hez). Értelme sok volt mivel ez eddig is ismert info, remélem a PayPal belenyul és refund lesz a vége.
-
Möhe
addikt
Üdv.
Rendeltem egy bicskát, aminek a feltüntetett ára 10,40€ ,ugyan ez más színben 14€.
Mire fizetés volt, addig ráment a posta amit fizettem, 2,1€ ,és a végére nem a hirdetett árral számolt,hanem a normál 14€-val. Hogyan tudom ezt jelezni feléjük? -
atthany
aktív tag
megjött már vkinek a XIAOMI M365 rollere?
-
kusz
csendes tag
ugy tunik az en csomagok mindig visszahullik a kontener aljara, mert meg mindig uton van a dpd fele. de az is lehet hogy kiesett a repulobol szallitaskor.
-
válasz
bokaszalag #19420 üzenetére
Azt írták, hogy ma lesz raktáron.
bul07: Este felé írj rám, sztem megvan párnak.
-
qqzs
őstag
Nekem meg a beigert oct 1 helyett ma indult el
-
cidalain
veterán
választasz a jelenlegi oldalon fent lévő értékelésekből 2-3 képet, és pofátlan módon megadod más videójának linkjét. mondjuk ha sok értékelés van, akkor ne pont a legutolsójét, hanem valahol jóval korábbit válassz ki.
láttam már ilyet, hogy az utolsó 3 értékelésből kettőben tök azonos képek és videó volt.
és asszem én is megcsináltam, a batman pörgőhöz (de ellenőrizni nem tudom, mert a batman pörgő már nem azon az SKU-n van, mint volt amikor én vettem, így nem látom azokat az értékeléseket, amiket én csináltam. viszont a telómon (és a youtube profilomon) csak 1 db batman videó van) -
Pozsi85
tag
Nekem is itt a cucc! most hozta a dpd. Aug 31es konténer... 😉
-
bul07
nagyúr
Segítsetek már nekem
Kellene nekem pár kép meg egy kis videó
Vannak cuccaim amik vagy nem jöttek meg és ezért nem tudok képet készíteni róla de van olyan is amit nem magamnak rendeltem és én balga nem csináltam képet videótNem értékeltem még őket és jól jönne a pont
Tegnap próbakép egy tavaly nyári rendelést értékeltem és szépen meg is jött a 50pontTehát ezekről kellene kép videó
Fejlámpa Boruit RJ - 02[link]
Világítós kutyanyakörv [link]
Hallácsilag jégkocka készítő[link](Ezt nem is az én címemre rendeltem hanem egy itteni fórumtársnak)
Kóla adagoló csap [link]
Rohamosztagos kulcstartó fehér [link]
LiitoKala Lii - 100 [link]
Convoy S2+ [link]
2m elemes karácsonyi led égő [link]
Ilyen pörgettyűs gyerekjáték [link]
Másik pörgettyűs gyerek játék [link]Tudom hogy sok de légyszi segítsetek, mert ez azért elég sok pont
Előre is köszönömPersze ha másnak is kellene videó állok szolgálatára már ha rendeltem az adott cuccból
-
V.Stryker
nagyúr
Na ma megjött az augusztus végén rendelt robotporszívóm. Reggel hozta a DPD.
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Ettol jobb kamerat tudtok ajanlani? Es van e kuldteri, esetleg xiaominek?
-
Dear Customer!
We are contacting you with an update to explain the delay with your order.
Unfortunately, due to an unexpected Customs delay, your parcel is currently being processed. We have approached the shipping company to expedite the issue. They have confirmed that the package can be released by October 1, 2017; it will arrive shortly after this.
Please accept our sincere apologies for the matter. As a goodwill gesture and to apologize, we have credited 50 points to your GearBest account on September 22, 2017.
If you require further assistance, please contact us on the GearBest Support Center.
Thank you again for your kind support and continued patience.
Best Regards,
Gearbest Customer Service
Aug. végi rendelés. Ha csak október elsején engedik el a csomagot, akkor még 1 hetet fog ott állni.
-
qqzs
őstag
aztapaszta ez a multkor 54 dollar korul volt. ez miert jo nekik? mindenutt a neten 50 dollar korul kaphato
-
kaszibat
tag
Aug.2-i rendelés még mindig nem ért ide. Még soha nem volt ilyen a GB-s rendelések között, pedig már volt egypár. Csalódás... Visszatéríti a GB rendesen? Van esetleg ezzel kapcsolatos tapasztalat? Mire figyeljek? Nem szeretnék határidőt mulasztani és ezzel elbukni a visszatérítést.
-
Roli5
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy van esetleg kupon HK raktárból Toys&Hobbies kategóriához kupon?
Köszönöm előre is! -
válasz
Szia!
Holnap remélhetőleg lesz infóm róla.
grigo: Vagy igen, vagy nem, de használd az Eu express szállítást.
ssid3956: Várhatóan igen.
-
bul07
nagyúr
válasz
adamfriday #19408 üzenetére
Itt is így áll
(http://www.17track.net)
2017-09-14 00:38 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD. -
donbig
tag
válasz
Azért írom, mert telefonon állítólag ez nem jelenik meg: Ships on Oct 20
Bocs,ha ez az infó már megvan. És nem is jelenti azt, hogy ne tolhatnák.... -
grigo
őstag
Sziasztok. Ebay rendelésemet bebuktam, lehet gearbestre kell átállnom. Viszont amit néztem az nincs eu warehouse-ban. Mik a tapasztalatok, mennyire gyakran fognak vámon cuccot? 74 dolláros fotós lámpáról van szó. Bocs ha gyík a kérdés
-
bokaszalag
csendes tag
Kedves Silent77,
van esetleg több infód arról, hogy az Ulefone Armor 2-vel, hogyan állnak Gearbesték?
Van egy rendelésem augusztus 28-ról, de már nem is hitegetnek dátummal: mondjam le ha meguntam.
Köszönöm:
bsz -
Nemoka1987
csendes tag
Hát ez szerintem kurv@ra tré így. Aug. 26.-án rendelt, 29.-én feladott Eu Express még mindig nincs a DPD-nél. Előttem meg írják hogy szeptember közepén rendelt csomagok ma megjöttek. Mi a f@sz?
Értem én, hogy beragadt, szopacs, de ne már...
-
qqzs
őstag
Nekem is okt 1 iken indul es en is kaptam 50pontot
Kivancsi vagyok mind a haromert kapok e kulon kulon -
toyasoslecho
tag
aug 28-tol southall.semmi mozgás,de jött egy levél
"We are contacting you with an update to explain the delay with your order.Unfortunately, due to an unexpected Customs delay, your parcel is currently being processed. We have approached the shipping company to expedite the issue. They have confirmed that the package can be released by October 1, 2017; it will arrive shortly after this.
Please accept our sincere apologies for the matter. As a goodwill gesture and to apologize, we have credited 50 points to your GearBest account on September 22, 2017.
If you require further assistance, please contact us on the GearBest Support Center.
Thank you again for your kind support and continued patience."
-
kovjoe
aktív tag
válasz
21-én hajnalban még UK, 22-én délután már Budapest.
-
cris78
őstag
válasz
Nyugi... 13-ai még sehol. 7-ei ma futott be.
-
Minden csomag átment a vámon!
-
cidalain
veterán
válasz
15-eiről sincs még semmi.
-
Janusz001
őstag
Úgy látszik akkor, hogy a 12. rendelések ma érkeztek meg, engem is csomag fogadott ma.
-
kovjoe
aktív tag
09.12-én feladott eu express-es csomagom ma rendben meghozta a dpd futár
.
-
cidalain
veterán
12-én rendelt, 14-én feladott mikroszálas törlőkendőm ma megérkezett. 11 napot utazott, de rendeléstől véve is 2 héten belül itt van. SB csomagszámos. Nem értem. Néha olyanok, mint a villám, néha meg csigákkal küldik a csomagokat.
A törlőkendő elég vékonyka, nem tudom milyen mennyiségű nedvességet képes felszívni, gyanítom nem sokat. Cserébe mondjuk nagyon kis helyet foglal, annak ellenére hogy 70×30 centis. Remélem arra jó lesz, hogy nyálkás időben a játszótéren le tudjam törölni a hintát, mielőtt beleül a gyerek. Ha igen, akkor király. ha nem akkor porrongy lesz belőle... -
qqzs
őstag
Azoknak akiknek megmozdult a vamolos kontenerbol acsomagjuk au 30 koruli rendelessel milyen erteku volt a csomag? mert az enyem nagy es meg nem moccant
-
Huha81
tag
No vegre az egyik rendelesem nekem is megmozdult. Igaz, az amit kesobb rendeltem
Viszont kaptam egy szep bocsanatkero levelet a GB-tol es melle rendelesenkent 50 pont jovairast.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest