Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaraquen1234
csendes tag
válasz
gyépés #97481 üzenetére
Köszi neked is a választ.
Közben döntöttem is a második mellett, mivel annak is elég a procija a melóhoz (ha egyszer-egyszer mégsem akkor ráengedem a kódot a központi szerverre és számoljon az) és a cpu-gpu teljesítménye jobban egyensúlyban van.
A lényeg hogy megerősítettetek abban hogy nem követek el nagy baklövést. -
Zaraquen1234
csendes tag
válasz
MaxxDamage #97473 üzenetére
Köszi
-
Zaraquen1234
csendes tag
Sziasztok!
Lassan a célegyenesnél tartok a lapos vásárlással, aminél végül 4 gép jött szóba (az első amit inkelek az amit korábban is kérdeztem itt) és a véleményetek szeretném kikérni hogy szerintetek a 4 közzül melyik (én talán a másodikra szavaznék mert az tűnik balanceoltnak)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link] -
Zaraquen1234
csendes tag
Szoftverfejlesztés szempontja fontosabb, hiszen valamivel csak ki kell termelni a következőre valót
Természetesen nem menne 8 órában a gaming, viszont ha egy időigényes folyamatot futtatok a szerverünkön akkor addig ne csak nézzek ki a fejemből, hanem tolnék valamit.
Kompromisszum témához meg: még kutakodtam kicsit és ahogy nézem saccra egy jó 200-300k-val kellene megtolni ezt az összeget hogy "szintet lépjen" a teljes konfig azt meg már sokallom kicsit.
Köszönöm a válaszokat. -
Zaraquen1234
csendes tag
válasz
Csupati #97225 üzenetére
3080 erősebb lehet viszont egy generációval korábbi is, értem ezalatt pl a drivereket, illetve a gyártási technológiát (8nm vs 4nm) ami tippre fogyasztásban és hőleadásban is megnyílvánulhat.
Cpu-ban is gyengébb a G15 amit linkeltél. A 64Gb ram nekem tök fölösleges
Használtat nem szeretnék (régi becsípődés)
De köszönöm szépen az infót. -
Zaraquen1234
csendes tag
Sziasztok!
Asztali mellé keresek egy "melóba járós" gépet, amin ha kell tudok software-t fejleszteni, illetve ha nincs semmi teendő játszani (D4, BG3 ilyesmi). Ami fontos hogy időtálló legyen.
Egy ilyet találtam és érdekelne a véleményetek, hogy ebben az ármagasságban megéri-e illetve van e olyan vas amivel jobban járnék:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- OLED TV topic
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest