Új hozzászólás Aktív témák
-
nortu30
csendes tag
válasz echterion #55966 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy elég laposka lapos. Akkor valahogy ez sem az igazi.
Ami a legtökéletesebb volna az ő:
ASUS ROG Strix G17 G712LWS
Csak az az árcédula... -
nortu30
csendes tag
Sziasztok!
#55929-et véleményeznétek pls? Már Nagyon szeretnék pénzt költeni egy laposra/Mini-ITX konfigra, vagy legalábbis lépéseket tenni felé.
Köszi. -
nortu30
csendes tag
válasz gago1975 #55890 üzenetére
Értem, és köszönöm.
A linkelt blue G712-be ráadásul még +8GB memóriával is számolni kellene. Csábító ez a használt-új G712, de megmondom őszintén, hogy nem merem megvenni, mégis csak 550.000 Ft-ról van szó. Az a helyzet, hogy "kicsit" alábecsültem az árakat amikor azt gondoltam, hogy néhány százasért majd kapok egy jó lapost. Ez van. -
nortu30
csendes tag
válasz gago1975 #55887 üzenetére
Szia,
Kérdésedre a válasz, Diablo 3 az egyik favorit. Vele mondjuk még elbír a HD kijelzős Lenovo-m is, de nem miatta kellene új gép. Szeretem az FPS-eket, TPS-eket, és persze FIFA. Amik most konkrétan megfogtak, a Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey, Star Wars: Jedi Fallen Order. Ezeket FHD-ban max beállításokkal talán elviszi az RTX2060 is, de kicsit előre kell gondolkodnom, ha már egyszer ekkora pénzmennyiséget kiadok egy laptopra.
Köszönöm a tippet, ez a G712-es valóban nagyon jó vételnek tűnik, viszont műszaki cikket nem szoktam használtan venni. Egyszerűen ilyen vagyok. Meg kicsit gyanakvó természet is. Ha 4 hónapos, gyári állapotú a gép, akkor én picit soknak érzem a >100K engedményt az árból. A Dp-nál ha jól látom ugyanez (vagy majdnem ugyanez) 664.990 Ft. Vagy ez így okénak tűnik? -
-
nortu30
csendes tag
válasz gago1975 #55883 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a részletes ismertetőt.
A panel miatt továbbra bizonytalan vok, próbálom magam győzködni, hogy csak nem lehet annyira rossz az. Viszont akkor még mindig ott van a hűtés gyengesége amiről írtál, ezzel pedig egy 500K feletti laptopnál már túl sok a "jóból".
A GP65-ös MSI nagyon szimpi cucc, de "csak" RTX2060-al szerelt, ami a teszteredményei alapján nekem nem tűnik időtálló GPU-nak.
Említett G712-es Asus tökéletes volna, itt viszont az ár a bökkenő, a 600K Ft feletti árazás nálam már túllép egy bizonyos határt, és ezt most nem csak a pénztárcára értem.
Nagyon úgy tűnik, jelenleg nincs a piacon az igényeimnek megfelelő masina, így meglehet, hogy egy Mini-ITX megoldás felé veszem az irányt. -
nortu30
csendes tag
Köszönöm, mindenképp új cumót szeretnék.
Igen, külső monitor használatában gondolkodom én is (nem állandó jelleggel), de azért nem hagy nyugodni a Panda paneles dolog, hogy mennyire rosszak ezek a gyakorlatban. Bárhogy is, az RTX 2070 felé hajlok, mivel nem a közeljövőben szeretném cserélni a lapost.
Néha azért bevillan, hogy talán Mini-ITX megoldásban kellene gondolkodnom, mert az még félig-meddig hordozhatónak mondható, de ez már egy nem idevaló téma. -
nortu30
csendes tag
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Eddig reader only voltam, és pár napja bújom a fórumot komolyabban. 2010-ben tértem át a lapos oldalra, mondván így elkerülhető a viszonylag gyakori gépfejlesztés. Egy Fujitsu Amilo Pi3560-nal kezdtem, amiről 2014-ben Lenovo Ideapad Y510p-re váltottam. Mivel a játékóráim száma egyre csökkent, kövi laptop már nem lett. Remélem eddig nem aludt el senki. Most újra elkapott a játszhatnék, eljött az idő új laptop után nézni. Kicsit kiestem a ritmusból, így szomorúan olvastam a sok negatívumot a mostani középkategóriás felhozatalról, milyen gagyizás megy a gyártók részéről, az árak pedig... hát, azok is megleptek, "nem kicsit, nagyon". A lényeg, hogy egy új, játékra is jól használható lapos kellene. A keretet az elején 300e Ft-ban határoztam meg, persze hamar rádöbbentem, hogy ez biza édeskevés lesz, ezért 550e Ft-ra emeltem a felső határt.
Kettő kérdés merült fel (egyelőre):
1. Ezek a Panda panelek mennyire rosszak? Látom a számszerű eredményeket, de engem az érdekel, hogy ez a gyakorlatban, használat közben mennyire érződik. Azért kérdezem, mert ez és a jobb panelek közötti árkülönbséget nem éri meg inkább a GPU-ra fordítani? Gondolok itt a GTX1660Ti/RTX2060 vs RTX2070-re. Ez a továbbiakban nem fejleszthető, játékhoz meg adott esetben rá lehet kötni egy viszonylag jófajta monitort, így kicsit időtállóbbá válhatna maga a masina.
2. Jelenleg hűtés szempontjából melyek azok a fenti karikkal szerelt berendezések, amik viszonylag nyugodt szívvel ajánlhatók?
Konkrét kiszemelt is van (tudom, az a fránya panel...)
ASUS ROG Strix G15 G512LW NumberPad
Bocs a kicsit hosszú léért.
Köcce előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux haladóknak
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4GB VGA, WIN 10/11, 27
- Lenovo LOQ 15AHP9 - Ryzen 7 8845HS, 32GB DDR5, 1TB, nVidia 4050 6GB 105W, 28 hó Premium garancia
- Lenovo T450 LAPTOP AKCIÓ! 5. gen. Core i5 / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- Acer aspire 515G eladó
- Lenovo Thinkpad egyben vagy darabokban
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest