Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
nos, köszönöm a válaszokat az előző, laptop hütéssel kapcsolatos kérdésemre
úgy látom, hogy állitható ventillátoros verziót kell keressek, ill. hogy a ventillátor ne szabadon legyen, hogy ha ágyban használom (gyakran szoktam) ne akadjon be semmibe
ezen kivül nyilván a tartósság is fontos, 2 évet minimum szeretném, ha elvinne
más szempont nincs, tehát nem kell rá +usb csati, se a ventillátor erejének szabályozása
acer aspire f5-573g a gép, ilyen az alja:érdekes, a venti burkolva van, és inkább az elvezetések láthatóak
szóval, ehhez keresnék ventit, remélhetőleg lesz eredménye, számit az ár is
ha tud valaki megfelelőt, ne tartsa magába, nem nagyon ismerem az oldalakat, márkákatköszi
[ Szerkesztve ]
『 poco f4 - 𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 - kernel:4.19.308-perf+ 』
-
D@niel
addikt
laptop hütést keresek (sry, külföldi a bill.), van különbség az 1500-as és az 5 ezres között?
-
D@niel
addikt
válasz maximilian4 #20514 üzenetére
ez jó, amúgy a cod4 remastered hd-ban fut, sok minden high beállitások alatt, v-sync on, 60fps végig
v-sync ugye az, hogy konstans maradjon az fps?『 poco f4 - 𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 - kernel:4.19.308-perf+ 』
-
D@niel
addikt
sziasztok,
ilyen lett a konfig:annyi változás van, hogy a 4giga ramot akartuk 8-ra feltornázni, végül 12 lett belőle, hogy minden rendben legyen, remélhetőleg egy időre igy elég lesz
továbbiakban a kijelzőt szeretném még ips-re lecserélni
acer aspire f5-573g-577k egyébként a kiszerelésnem teljesen topik téma, de érdekes, hogy eddig ilyen 1,2-1,5gb-ot vitt a rendszer álló helyzetben, ez most már felment 2-re, ill. firefox üres lappal 500mb környékén volt, ez is változott, szintén egy db üres tabbal már 1gb, ennek mi az oka? 1gb-os firefoxhoz kellett 3-4 lap
témához kapcsolódva, keresek erre a konfigra pörgős akció játékokat, jelenleg a cod4 remastered megy, következő wolfenstein lesz, ill. black ops sorozat, battlefield 3 és far cry 3-tól kezdve várnak
legutolsó coddal ne is próbálkozzak?『 poco f4 - 𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 - kernel:4.19.308-perf+ 』
-
D@niel
addikt
ezt látom:
ezek szerint 4 slot van a laptopban, abból az egyikben van egy kingston 4giga ddr4 2133mhz? ezeket az adatokat kell továbbítanom?
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
sziasztok,
a rendszergazda ismerősöm fogja bővíteni a laptopom memóriáját, jelenleg 4 van benne, és még 4-et tervezünk bele rakni.
típus: acer aspire f5-573g-577k
azt kérte tőlem, hogy írjam meg neki, hogy milyen ram van benne.
ezt melyik programmal tudom megnézni?『 poco f4 - 𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 - kernel:4.19.308-perf+ 』
-
D@niel
addikt
köszönöm a válaszokat, januárban megy is bele a 4 giga ram
-
D@niel
addikt
sziasztok,
(előre is sry, külföldi a bill)
konfig: i5 6. gen, 4gb ram, geforce gtx 950m karigta5 40-60fps-el megy az általam beállitottak szerint, aztán olyan 3 percenként van egy több mp-es megakadás, majd megint megy szépen a játék
feldobtam a cod4 remastered verziót, ebben 60-100fps között mozog a játék, és ilyenkor is néhány percenként van egy több mp-es megakadás
nem vagyok túl hozzáértő a beállitásokhoz, 1366x768 a felbontás, v-sync kikapcsolva, és médiumon van mindena gépen a kari driver legujabb
mitől van ez a megakadás?
másik kérdés még, hogy be lehet úgy állitani, hogy ne legyen ekkora nagy fps különbség? tehát, hogy egy -nagyjából- állandó értéket hozzonköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Muerte #13399 üzenetére
a fényerő rendben van, azzal nincs gond; az a probléma, hogy aksiról a képernyő igazodik a megjelenített tartalomhoz, tehát videó lejátszás közben folyamatosan változik, és ha ide-oda lépkedek különböző ablakok között a böngészőben, akkor is.
itthon másik acer gépen ugyan ez van, az is led kijelzős.
erre való beállítást sehol sem találtam.『 poco f4 - 𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 - kernel:4.19.308-perf+ 』
-
D@niel
addikt
sziasztok,
múltkoriban kérdeztem, most megpróbálom újból:
"acer aspire f15-ös gépemnél ha aksiról megy, az épp aktuális ablakhoz igazítja a fényerőt? vagy a színeket? szóval némi változás történik a kijelzőn, ami nem nagyon tetszik.
tehát ha egy fekete ablak van megnyitva, akkor pár lépésben elkezd változni a kijelző, ha vissza ugrok egy fehér ablakba (pl. chrome-on index.hu) megint lépésenként el kezdi módosítani a kijelzőt.
ezt a funkciót szeretném kikapcsolni."van erre megoldás?
-
D@niel
addikt
ismertek valamilyen bluetooth tools-t amivel könnyebben lehet kapcsolódni headsethez? a win10-es verzió valahogy nem az igazi.
-
D@niel
addikt
acer aspire f15-ös gépemnél ha aksiról megy, az épp aktuális ablakhoz igazítja a fényerőt? vagy a színeket? szóval némi változás történik a kijelzőn, ami nem nagyon tetszik.
tehát ha egy fekete ablak van megnyitva, akkor pár lépésben elkezd változni a kijelző, ha vissza ugrok egy fehér ablakba (pl. chrome-on index.hu) megint lépésenként el kezdi módosítani a kijelzőt.
ezt a funkciót szeretném kikapcsolni.másik pedig, hogy a billentyűzet háttér világítás 15mp inaktivitás után kikapcsol, nekem nem tetszik ez az érték sem, mert ha sokat vagyok előtte, akkor külső billel használom, ellenkező esetben pedig zavaró, hogy ennyi idő után ki-be kapcsol.
-
D@niel
addikt
két napja megjött az ún notim, aspire f15, első benyomások nagyon pozitívak.
viszont néhány app, és ablak elképesztő homályos, ennek okát nem tudom.
a bs player nem nagy gond, mivel elindítom a filmet, és nem a playert nézem, ill. ezt a homályt az eszközkezelőben is felfedeztem, ott sem gyakran járok.
továbbá, van az u betűvel kezdődő letöltő program, nem tudom szabad-e említeni, ott a teljes ablak homályos.az összes update felment, aktivált rendszerem van.
-
D@niel
addikt
a héten érkezik az új notim, aspire f5, ezzel a konfiggal:
Intel® Core™ i5-7200U / 4GB DDR4 / 128 GB SSD + 1TB HDD / NVIDIA® GeForce® GTX 950M 4GB
uncharted 4, gta 5 és gears of war 3-4 hogy fog menni ezen a vason?
-
D@niel
addikt
üdv,
megérett a csere a 8 éves toshiba laptopomra, úgyhogy most nézelődök.
egy erősebb gamer laptop van tervben, kb. 180e-s határral.
ezekkel játszanék: dirt rally, UT 2007 és 4, COD mw1, black ops2, és az ez utáni részek, diablo3, GTA5.
nem vagyok nagy játékos, de tudom mi az az fps.első körben az acer F5-573-as sorozatra gondoltam. viszonylag erős, és jól is néz ki.
a játékok amúgy másodlagosak, de ha ott vagyok, akkor a fentebb leírtakat szeretném, ha jól vinné. xbox volt, de gépen az igazi.
nem vagyok elzárkózva más márkától sem, de olvastam erről a típusról tesztet; azt írják, hogy masszív szerkezet. ez pedig fontos; a toshiba magasra tette a mércét, nem nyomódik be a billentyű panel ha erősebben nyomok le valamit, nem recseg, szóval ilyen téren nem akarok engedni.a megjelölt típusból viszont elég sok kiszerelést látok, és nem nagyon tudom, hogy melyik lenne a meg felelő választás.
pl. 2 kiszerelés ugyan úgy 180e körül van, de az egyik 7. gen corei5 geforce 940mx 4gb, a másik 184e-ért 4. generációs i5 viszont gt 920m 2gb + hdd mellett van ssd is.
van 154-ért 6. generációs i3, szintén 4gigás 940mx-el.
van 950mx 4gb, ami persze drágább, mint a 940mx 4gb, nem tudom mekkora lehet a különbség.
ez a dedikált memória dolog sem teljesen világos, feljebb húzni nem fogom a teljesítményt, annyira azért nem vagyok benne.
szóval a proci legyen az erősebb + gyengébb kártya, vagy fordítva?
a háttértár nem szempont, nem halmozom fel az adataim. ssd érezteti hatását játék közben? ha a boot idő nem 15mp hanem másfél perc, nekem nem gond.
ezen az oldalon nézelődök, mivel hivatalos forrásból kell vásárolnom, használt, számla nélküli nem jöhet szóba.köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Keresek egy internetezésre, film nézésre alkalmas gyors - eredeti magyar billentyűzetes laptopot
- Asus Expertbook B3402FB
- Lenovo T470 Thinkpad 4G LTE 14 FHD IPS i5-7300U vPro 16GB RAM 128GB SSD Intel HD620 W11 Pro Garancia
- Laptop alaktrészek
- Dell Latitude E5470 i7-6600U/256GB SSD/8GB RAM/Win10/Radeon R7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest