Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy94

    tag

    Sziasztok! :)

    Olyan laptopot szeretnék, amin - többek között - lehet játszani is, ha jól néztem kb. 300-350-ből jönne ki. Az Y50-70 volt a legszimpatikusabb, csak olvastam a szervizelésről és sajnos lemondtam....a másik, ami szintén kifejezetten tetszik az a G551JW. Kaptam már szerencsére némi segítséget, hiszen én i7 4720HQ-val néztem a terméket, de ahogy láttam/látom egyre több hozzászólásban annyira feltud melegedni, hogy komoly problémák előfordulhatnak bizonyos idő után. Jó lenne/lett volna mivel 4 mag stb-stb...melegedéstől viszont nagyon tartok, főleg nyáron. Mit gondoltok mennyiben jelentene megoldást ha alátennék egy jófajta hűtőt?
    Itt is szívesen olvasnék véleményeket, hogy elég lenne-e pl. egy 2 magos i5 4200H? Ahogy láttam az "csak" (?) 2 gigás GTX960-nal van, 4 gigásnak jobban örülnék. Továbbá még érdekelne, hogy 8 giga ram elég? Mert én 16-ban gondolkodtam, a jövőre nézve, de olvastam már olyanokat is, hogy felesleges, abból a pénzből inkább SSD-t vegyek a gépbe.
    Játékok terén amiket futtatnék pl. az NFS-ek (Run,Rivals,2015) , BF Hardline, GTA V, SW Battlefront (2015), Dead Island.
    Mindenképp IPS kijelzőben gondolkodom és lehetőség szerint matt legyen, ne az a fényes. És nekem elég lenne a 15,6"-es/os kijelző FHD felbontás gondolom alap ebben a kategóriában.

    Nagyon várom a véleményeket, szívesen olvasgatnék, sokat segítene minél több hozzászólás! :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2

Új hozzászólás Aktív témák