Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
Üdv!
Nem tudtok véletlen valami módot, hogy hogyan kell a DS3 toolt beállítani normálisan (nekem nem veszi be a sixaxis controllert), vagy egyéb alkalmazást amivel normálisan tudom használni a PS3 controllert?
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Üdv!
Az Xbox 360 kontrollerének analóg karjainak melyik része szokott nyikorgó hangot adni?
Két napja vettem az eszközt, használhattam vagy 4 órát, és már eszméletlenül hangosan nyikorog a jobb kar.Bekentem a kar felső részét WD40-nel, de nem lett jobb egyáltalán.
Önmagában (PC-hez) vett vezeték nélküli kontrollerre jár garancia? Van benne rejtett matrica, amin meglátják, hogy szét lett szedve?Előre is köszönöm a válaszokat, és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Amennyiben nem a PCB-ben keletkezett hajszálrepedés, hanem valamelyik vezetékben (szinte biztos), akkor a kontakthibát a legkönnyebb házilag javítani.
Ha van otthon secure Torx csavarhúzó akkor kapd szét, utána meg bármilyen multiméterrel (rosszabb esestben, jobb esetben szemmel) észreveszed melyik vezeték nem úgy van ahogy kellene neki.D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest