Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
Hű, hálásan köszönöm a részletes választ, ezek nagyon értékes infók!
Azt látom, hogy óriási a hype körülötte, rengeteg tesztet olvastam már róla, és az általában szőrszálhasogatók is igen jó véleménnyel vannak róla.
Amitől viszont rettegek, hogy esetleg lepotyog a cipőről, és elhagyom... -
Kimmuriel
aktív tag
Pont a Stryddel szemezek, és én is elsősorban a távolság és a tempó pontosítása miatt használnám, de minél többet olvasgatok a watt alapú edzésről, annál jobban izgat ez a téma is.
Azt esetleg nem tudod véletlenül, hogy a távolság mérés mellett a szintemelkedést is pontosabban lehet vele mérni? Egyébként mennyire vagy elégedett a Stryddel? Hogy látod, megéri beruházni rá? Igencsak borsos ára van, sajnos. -
Kimmuriel
aktív tag
Sziasztok! Csinál valaki itt a csoportban watt alapú edzést? Érdekelnének a tapasztalatok.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz inf3rno #19988 üzenetére
No, itten vagyon lefényképezve:
Sportolók és edzetlen személyek napi vitaminszükséglete (Neumann, 2006)
Bocsi, nem a legjobb képminőség.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz deicide #17331 üzenetére
Én mondjuk nem kifejezetten futáshoz, hanem magashegyi túrázáshoz kerestem, ahol jó 8-10 órán keresztül battyog az ember sokmínuszban, de még oda sem ajánlották! Pedig messze nem olyan dinamikus és intenzív mozgásforma, mint a bringázás, vagy a futás, tehát kevésbé valószínű, hogy leszalad a térdről.
-
Kimmuriel
aktív tag
Jön valaki Balboát tolni? [link]
-
Kimmuriel
aktív tag
Ha zokni, akkor Bridgedale!
-
Kimmuriel
aktív tag
Én is elégedett M400 user vagyok.
Ami a Polar-os és Garmin-os edzések összehegesztését illeti, szerintem érdemes lehet Strava alá letenni a cuccokat. Garminból már most is át tudod tölteni, Polarból még csak manuálisan, de elvileg most szeptemberben lesz majd a Strava Polar kompatibilis: [link] -
Kimmuriel
aktív tag
-
Kimmuriel
aktív tag
Nyomtam ma egy 10 kilit 325 méter szinttel Fenyőgyöngye-Hűvösvölgy környékén, lényegesen barátibb pulzussal, mint a múltkor. Egész szépen kentem egy-két szakaszon.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Danika256 #15144 üzenetére
meg lesz egy 4200 méteres hegymászás is, reménykedem segít valamelyest...
Hehe, na látod én meg pont fordítva vagyok ezzel, én a hegymászó alapkondim kiterjesztése végett kezdtem el a terepfutást, és pontosan azért, mert 4000 méter környékén már keresztbe áll a szufla bennem, és épp ezt szeretném elkerülni, vagy legalábbis minél későbbre kitolni.
Amúgy szerintem is inkább az aerob tartományban kellene többet edzened. -
Kimmuriel
aktív tag
Vízvételi lehetőségek: http://www.kozkutak.hu/
Tegnap voltam a Szépvölgyi út környékén futkorászni terepen, 10 km-t toltam 400 méter szinttel. Iszonyú párás volt a levegő, köptem a tüdőmet rendesen, jól fölszaladt a pulzusom is, de nagyon jól esett!
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Gergőke88 #15078 üzenetére
Először a Soroksári úti márkaszervízbe mentem, de ott nem lehetett közvetlenül egészségpénztári kártyával fizetni, csak úgy, hogy kifizetem rendes kápéval vagy bankkártyával, és a számlát elküldik a pénztárnak, majd azok visszautalják a pénzt az EP számlámra. De nekem ez nem buli, mert épp azt akarom, hogy ne álljon a pénzem az EP-ban, úgyhogy fogtam magam, és átcsattogtam a Corvinban lévő Hervis-be, és ott már tudtam úgy fizetni, hogy közvetlenül EP kártyáról húzták le a lóvét.
-
Kimmuriel
aktív tag
Én tegnap vettem M400-at, ma lesz elvileg az első futkorászós bevetése, ha az időjárás nem tesz keresztbe.
-
Kimmuriel
aktív tag
De egy firmware update is sokat segíthet (már amelyik vekkernél ezt meg lehet tenni).
-
Kimmuriel
aktív tag
Nekem Petzl Tikka XP2 van, bár futáshoz még nem használtam, de hegymászásnál nagyon bevált..
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Aristeus #14994 üzenetére
Nagyon érdekelne, hogy hogy szoktátok megoldani a frissítést. Nagyon zöldfülű vagyok a témában, és eléggé nehezen tudom elképzelni magamról, hogy mindenféle energiazseléket, géleket toljak. Nemrég hallottam, hogy létezik sótabletta is. Szeretnék minél hosszabb távokat futni, úgyhogy előbb-utóbb kénytelen leszek elmélyülten foglalkozni ezzel a témával. Már többször volt olyan élményem, hogy erős fizikai terhelés közben (pl. nagyon kemény emelkedő után) amiért mindenemet odaadtam volna, az egyik kiló konyhasó, és nem a víz volt. Mivel ezt kívánta a szervezetem, valszeg ezeket a tartalékaimat merítettem csutkára. De ott és akkor semmivel sem tudtam pótolni ezt az igényemet, mert nem állt a rendelkezésemre, nem vittem magammal utánpótlást, úgyhogy kínszenvedés lett a vége.
Te alkalmazol ilyen energiazselét, sótabit? Konkrétan milyet használsz, melyik jött be?
-
Kimmuriel
aktív tag
Sziasztok! Akadnak még itt a fórumban terepfutók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Steam topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.