Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz bandus #86011 üzenetére

    Igazából az elmúlt mondjuk 3 évből csak két olyan cipő volt, amit tényleg nyugdíjaztam 500 körül, de azok érzésre megérettek erre (egy Puma Liberate Nitro, meg a Pegasus Turbo 2). Amik régebbiek, azokban azért összegyűlt ennek a duplája is általában, vagy annyira nem jött be, hogy sokkal hamarabb bekerült az ágy alá. Amiket tavaly vagy idén vettem, azok meg még mind messze járnak az 500-tól is, úgyhogy a gyakorlatban még nem tudtam alkalmazni az 500-as szabályt. :)
    Ahogy parandroid írja, nem mennek ezek a kukába, két nagyon régit kivéve, amik futás után mindennapos, meg kutyasétáltatós, meg évekig bringával munkábajárós cipők voltak. A többi teljesen jó állapotban van. Nem is engedtem még el, hogy vöröskereszten keresztül vagy valahogy felajánlom ezeket, csak mostanában nem jártam utána, milyen opciók vannak.
    Néha amúgy redditen olyan álapotú cipőket mutogatnak, tök kevés km-rel, hogy el nem tudom képzelni, milyen sz.r futótechnika kell ezek eléréséhez. Szétvált talp, agyonszakadt felsőrész, brutál. Azt futott benne 150 km vagy valami hasonló mennyiséget...

Új hozzászólás Aktív témák