Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz tomcica #81803 üzenetére

    A 200-k között 45mp van, de a két 10db-s blokk között volt 5 perc pihi is.
    Alapvetően ultrás a társaság fele, illetve most már inkább csak harmada, jött most 2-3 sprinter(ebb), bár köztük is akad, aki hosszabb távokra akar átállni.
    Van három lánykánk, az egyik szuper, Ő simán tartja a tempót, amúgy ultrás. De pl. akad egy anyukánk és egy súlyos betegségből felálló hölgy is, ők könnyített mennyiséggel, jóval alacsonyabb célidővel futnak. Pl. 8x800 helyett, 8x400 vagy 4x600 - csak mondtam valamit.
    Technikailag a srác heti tempós edzését tette nyílttá, ahhoz lehet csatlakozni - de télen pl. csak morzsolás volt, komoly kigyorsítás nélkül, talán a tempóval játszottunk csak picit, de ott alacsony intenzitású km gyűjtés volt a cél.
    Célidőt meg egyénre szabottan kapunk, nekem max 45mp volt, más kérdés, hogy bennem volt a boogie :) a fent említett gyors (és fiatal...) srácoknak volt max 40mp.

    Nekem ez azért nagyon jó, mert nem szoktam 4-5 zónás futásokat csinálni, ez a 4-5km bőven szuper az amúgy 50-60km-s heteimbe. Azt látom, hogy négy hónap alatt nagyon sokat fejlődtem.
    Plusz remek a társaság, hasonszőrűek, ugyanakkor nálam valóban jóval nagyobb tudással és tapasztalattal rendelkezők között lehetek, engem nagyon motivál ez a közeg.
    Őrültek meg itt is akadnak :) az egyik srác múlt héten "edzőtáborba" ment, minden nap fm-t futott és ~80km felett tekert, a másik meg (bár ritkán jár) többszörös Spartathlok résztvevő stb.

Új hozzászólás Aktív témák