-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[kép] Minden másnap esik , hétfőhöz képest távban és tempóban bekövetkező “süllyedés”. Átestem az első podoszkoppal végzett “vizsgálaton”. Harántboltozat süllyedés, jobb lábra nehezkedés. Kimondta, hogy futas occsó sport Páros gravirozott sporttalpbetét 25e+ vizsgálat(évente). Ízületi UH 20as, rtg 8e, MR 40e ortopéd vagy sport traumatológus konzultáció 20-30e, injekciók 15-70. Mindenesetre jobb a prevenció nem követem azt a magyar mentalitást és büszkeséget, - több éves vérképem van stb. Láttam én már sok “borosüveget hordó beteget”
Ha meg jön a futós baj, ilyen árakkal találkozni vagy marad a 180nap várakozás: Achilles-ín helyreállítás 700-1mill, meniscus varrás 500-800e, boka-térd szalagpótlás 1m+, protetika 1,5+.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest