Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
válasz monti0222w #68569 üzenetére
Ezt nem ismerem. Itthon 10k, kínai webshopokon pedig $10?
-
maathe
senior tag
15k körül még mindig a SoundMagic E50 a legjobb választás, ha basszus orientált fülest keresek?
-
maathe
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #66033 üzenetére
Ez igaz, de jobb helyeken még így is garanciális hibának minősül.
-
maathe
senior tag
válasz AlrightSir #66031 üzenetére
Nekem hasonló hibám volt (az egyik oldala meghalt) ugyan ezzel a fülessel és szintén Nomono-ról vettem. Azt mondták, hogy erre nem vonatkozik a garancia majd nagylelkűen felajánlottak 10% kedvezményt. Én inkább azt mondanám, hogy mindenki kerülje ezt a boltot.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Tudtok ajánlani basszus orientált fülest 10k körül? Már a második SoundMagic E10-esem ment szét. A mostaninak elkezdett recsegni a bal oldala (persze erre nem vonatkozik a garancia...).
Annyi kikötésem lenne, hogy a kábel kialakítása egyenes legyen. Előre is köszi. -
maathe
senior tag
válasz szentkuti11 #53282 üzenetére
Köszi a választ
-
maathe
senior tag
SoundMagic E10 Reference Series miben különbözik a simától? Ezt a típust mennyire hamisítják, könnyű kamuba futni?
-
maathe
senior tag
válasz szentkuti11 #42054 üzenetére
Még egy E10-est nem akarok venni, ez is kontaktos lett elég hamar, pedig vigyáztam rá...
-
maathe
senior tag
Keresem az alig több mint egy évet élt SoundMagic E10-esem méltó utódját. Főként gépzenét hallgatok, szóval basszusorientált fülest keresek az E10-es árkategóriájában. Se mikrofon, se távvezérlő nem kell.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Most hogy a letelt az 1 év a SoundMagic E10-esem kontakt hibás lett, nem szól a bal oldal Érdemes megcsináltatni?
-
maathe
senior tag
Januárban vettem egy SoundMagic E10-et mp4nation-ről és jelenleg így néz ki a csatlakozónál: [link]
Szerencsére még nem kontaktos, de semmiképp nem jó ez az állapot. Erre van valamiféle garancia? Ha igen, akkor van itt valaki aki intézett már ilyet ezzel az oldallal?[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani egy fülest egy lánynak (nem én vagyok az ) max 15k-ig?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Topicban még nem volt szó erről a márkáról: Audiofly
Valakinek volt már dolga valamelyikkel?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Nemrégiben vettem egy Soundmagic E10-et, kb. már 10 órát járattam, de mély még mindig nem nagyon van. Amikor fülest kerestem, ezt dubstephez ajánlották, ami nekem pont jó lett volna, gondoltam azért mert agyszaggató a mélye. A bejáratás során ez javulni fog, vagy fogadjam el, hogy ez a füles nem ilyen?
-
maathe
senior tag
Ma megjött a SoundMagic E10-esem, kíváncsi vagyok. Igaz még kibontani sem tudtam, de már csak órák kérdése. Remélem meg leszek vele elégedve.
MP4Nation-ről rendeltem, január 3-án lett feladva, szóval viszonylag gyors volt a posta.
-
maathe
senior tag
válasz RunTimeError #29211 üzenetére
Imádom ezt a $=€ átváltást
Szállítással kb. ugyan annyira jönnék ki, minthogyha itthon venném meg. -
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
Sikerült három fülesre szűkítenem a kört.
BRAINWAVZ M4
SoundMAGIC E10
Vsonic GR99Szerintetek ezek közül melyik lenne a legmegfelelőbb gépzenéhez?
-
maathe
senior tag
válasz gyenesmartin #28947 üzenetére
Az nem jó. :S
Hirtelen egy CX300 jutott eszembe, ahhoz képest mekkora?
Nem szeretem ha kilóg a fülemből, azt meg főleg nem a kiesik, ezért adtam tovább egy Xears-en. -
maathe
senior tag
válasz gyenesmartin #28945 üzenetére
Az fül mögötti elvezetés nem jön be. Viszonyítani nem tudok, de nincs nagy háza az E10-nek?
-
maathe
senior tag
válasz gyenesmartin #28943 üzenetére
A SoundMagic E10-et milyen stílusú zenéhez ajánlanátok? Gépzenéhez keresek egyet és ez jónak tűnik. Esetleg van valakinek ilyenje?
-
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
Erről valakinek van véleménye? ECCI PR200 MKII
-
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
Nem találtam jobb topicot, remélem nem gond, hogy ide írom.
Lenne egy a-Jays One fülesem, amit legutoljára csütörtökön használtam, akkor még teljesen jó volt, ma viszont már nem szól a jobb oldala. Több eszközön is kipróbáltam, de mindenhol rossz volt. Nem kontakthibás, egyszerűen csak meghalt. Lehet valamit kezdeni vele, vagy kuka?
-
maathe
senior tag
Szeretnék venni egy a-Jays One fülest. Eddig mindenhol kb. 5k-ért árulták, most viszont az árgép csak három boltot mutat 6500 körüli áron. Van még olyan hely ahol ennél olcsóbban be lehet szerezni vagy vegyek mást ennyi pénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest