Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
themebuilder
senior tag
-
mhorvat
senior tag
válasz
kpetyke #11553 üzenetére
Nem vagy hülye, én is elég aktívan (minimum napi 2 óra) használom. Semmi titkom nincs, de mint említettem, zsebben hordva az L kialakítás nekem jobban bejött, mivel a zsebben nem áll meg a lejátszó, így a kábel sem függőleges felfelé távozik. Még ennek fejében "csavargatós" is vagyok, a Sennheisert mindig a lejátszóra csavartam, de a Xears-t nem fogom, mert hamar annyi lenne a kábelnek.
Elnézést a külön hsz-ért, lejárt a szerkesztés.
-
mhorvat
senior tag
válasz
kpetyke #11548 üzenetére
Én sem egészen értem, akkor mit művelhetsz velük.
Igen, Sony-m tört meg nekem is kb. 1,5 év használat után, a Sennheiser eddig bírta a kiképzést. Pedig én is zsebben hordom a zenét, mikor nem hallgatom általában csak becsapom oldaltáska zsebébe, vagy farmerzsebbe az egészet. Erre a Xears-re jobban kell majd vigyáznom, mert egyenes kivezetésű, tehát zsebben hordva nem olyan előnyös (számomra).
-
Dave™
nagyúr
válasz
kpetyke #11542 üzenetére
De ezeket az AKG-ket meg Sennheisereket boltból vetted? A Sennheiserek elég jól bírják, AKG-ból még csak fejhallgatóm volt, szóval azt nem tudom. De meglepődnék, ha ennyire nem bírnák a Senik. A Sony tipikusan az a márka, aminek a kábelével előbb-utóbb gond lesz. A csatlakozónál szokott megtörni? És hol hordod az ipodot, zsebben?
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
válasz
kpetyke #11528 üzenetére
és hogy gariztatok, ha elromlik?
Leginkább sehogy
Elvileg kiküldöd postával Thomas-nak, ami már kb. a füles árának kétharmada lesz, és Thomas küld helyette valamit, amit jónak lát. Ugyanis nála minden modell 2 hétig tart
Persze dramatizálok, meg nem hinném, hogy nagyon elromlanának, de ezt szerintem Thomas (Xears tulaja) sem igazán gondolta végig. Viszont piszok jól szólnak, érdemes bevállalni a kockázatot. Korrekten így fest a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest