Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz peter.tamas #52258 üzenetére
Ha már a hangrendszered mérésébe ennyi energiát fektetsz, akkor szerintem alkalom adtán ugorj már el egy fülészhez is, hogy megmérje a füled. Nem bántásból írom, de ha tényleg ilyen hangnyomással hallgatsz napi több órát zenét, akkor még pár hónap/év, és semmit nem fogsz hallani. A cigis sem hiszi el, hogy koromfekete a tüdeje, csak amikor már vért köp, de akkor általában már késő.
malphitee: Az amazonos árra még rájön áfa, ha az amerikai oldalon nézed. Amúgy a W40 nagyon jó füles, az egyik legjobb, amit eddig hallottam (a másik a K3003, de az kicsit többe kerül). Kicsit olcsóbban a W30 is nagyon jó, nekem ilyen van, nagyon szeretem ezt is. Az 535 sem rossz, de azért vannak hiányosságai. A 846 meg kb csak Atinak tetszik itt azok közül, akik hallgatták
De az biztos, hogy akármelyiket választod, azt el lehet felejteni, hogy mobilról hajtsad, ezekhez legalább kell valami DX90, AK100 szintű lejátszó már. Persze nem árt jobb sem, de ez a belépő szint hozzájuk. -
contaxg
veterán
válasz peter.tamas #52258 üzenetére
Privatban
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest