Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
binary
csendes tag
Hali! Én a Sony-t ajánlanám, nekem 51es van már lassan egy éve és semmi baja. Akinek tönkrement lehet rossz szériát fogott ki . A Sennheiser MX4-500 agyondícsérők közül meg még csak olyannal találkoztam aki nem hallgatta az 51/71-et.(ha van kérek ellenpáldát). Lehet hogy a magasak jobban szolnak rajta (én nem vettem nagyon észre), viszont mélye nincs. A másik, ha kimész az utcára ugyse fogod hallani, csak ha bömbölteted. Szóval én a helyedben pont azért vennék zárt fülest mert nem kell hangosan hallgatni hogy tisztán halld a zenét .
-
rumos14
nagyúr
Az is számít hogy milyen lejátszód van. Neked asszem Samsung. Azért fontos, mert az EQ beállításokkal (iAudio-m van, arról tudok beszámolni) totál meg lehet változtatni a hangzást.
Plug-tól nem süketülsz meg, mert elvileg jóval halkabban hallgatod, mivel kizárja a külső zajt (autók, nyanyák, síró gyerekek).
Mivel az általad említett stílusoknál mind kell a mély, sztem a Sennheiser nem jó választás. mx450 és mx400 nekem nagyon nem jött be (zenére).
a Sonykat ajánlanám neked, Westend MM-ban elég nagy választék van, bár az árak nem ott a legjobbak, de meg tudod nézni. vagy a Sony márkaboltokban (csekk: [link] ) állítólag ki is lehet próbálni és olcsóbb is.
én eddig Sony MDR818-at (ára 2e ft) használtam, a mélyek kitűnőek, iAudio-val nagyon finoman adagolható. azon a hangerőn amin én hallgatom, nem torzít be a basszus. max hangerőn lehet hogy igen, de attól seperc alatt megsüketülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest