Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
A mai nappal egy Vsonic GR06 boldog tulajdonosa lettem, azt szeretném megkérdezni, hogy bejáratni célszerű e? Ha igen, akkor valaki el tudná küldeni a megfelelő zajokat? Mert a logout-os bejegyzésnél már nem elérhetőek.
Nagyszerűen szól. Tiszta, és a mélyeket is szépen szólaltatja meg.
Úgyhogy megérdemli az ajánlott plecsnit az áráért tőlem. Aki 10-15 körül szeretne minőségi fülest, annak kiváló vétel. Csak ajánlani tudom. -
Dicker
őstag
válasz adams55 #25145 üzenetére
A Spar-ban van 1500-ért, ami a Mediamarkt-ban 2500...
Bár nem tudom mi az olcsó, de nézd meg a lejátszók topicját. Szerintem ajánlanak egy kiváló vételt neked, csak határozd meg pontosan. -
Dicker
őstag
válasz TommyX_ #25002 üzenetére
Xears fülesek
Jó sok mélyet adnak általában, és az ilyesmi zenéhez kell.
30 Euró+8 szállítás-ért a legtöbb elhozható egy kuponnal. Arról tudsz érdeklődni a hírdetőnél. A topicjukban meg megtalálod, ami neked a legjobban illik, ha egyszer többet költesz majd rá. Bár a Vsonic cuccainál nincs jobb vétel. -
Dicker
őstag
válasz TommyX_ #24998 üzenetére
Mennyi az az akciós? Ha 5.000 alatt van akkor tényleg akciós, úgy megéri megvenni, ha nem akarsz többet költeni.
Nem akarlak én lebeszélni, de itt ez a táblázat, aminek szerintem hihetsz. Keresd meg, hogy mennyi a különbség a kettő között.
Mellé pedig vannak részletes leírások is itt.
Nem beszélve a Xears fülesekről, amik olcsóak és jobbak is, de azokról a topicjukban érdeklődj, ha gondolod. -
Dicker
őstag
Valakinek van tapasztalata az AKG K330 P-ről vagy a Q350-ről? A kettő között vacillálok.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Pár napja tanácstalan voltam a fülesekkel kapcsolatban mára viszont már szűkült a kör:
Segítség kellene, hogy melyik fülest válasszam, erre a pár márkára, típusra szűkült a kör:
Akg K330, K340, K350, Q350, K328SBR
Brainwavz M1,M2,M4
Audio-Technica ATH-CK303MBK, ATH-CK400i
Beyerdynamic DTX71
Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm! -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Pár napja tanácstalan voltam a fülesekkel kapcsolatban mára viszont már szűkült a kör:
Segítség kellene, hogy melyik fülest válasszam, erre a pár márkára, típusra szűkült a kör:
Akg K330, K340, K350, Q350, K328SBR
Brainwavz M1,M2,M4
Audio-Technica ATH-CK303MBK, ATH-CK400i
Beyerdynamic DTX71Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm!
-
Dicker
őstag
válasz Alan[HUN] #24882 üzenetére
Beats-től óvakodok akkor
Alan Köszi! Meg is néztem.
Sheratan kolléga fülesét illetve az annál egyel nagyobbat nagyon jól értékelték, és nekem is nagyon tetszik. Már csak az a kérdés, hogy honnan tudom beszerezni? Van olyan oldal, ahol a Vsonic GR06 vagy 07 kapható? Esetleg magyar, vagy valami európai?
Itt ph-n láttam egyet 9-ért, de használthoz csak akkor fordulnék, ha nem találnék megfelelőt újban."Nem azzal van a baj, ha buta vagy, hanem hanem ha nem tudsz róla!"
Alan, ez irónia akart lenni vagy véletlen elírtad? Kicsit sok a - hanem hanem ha nem -, amúgy nagyon találó -
Dicker
őstag
válasz #16820480 #24879 üzenetére
Értem, szóval akkor csak a nevet fizetném, ha azt választanám. Ez mindenképp hasznos tanács.
Ami neked is van már néztem, de ez a fül feletti kábel kicsit még új nekem, mert azt nem próbáltam. Gondolom meg lehet szokni.
Még ezenkívül:
SoundMAGIC E10
Brainwavz M1
Brainwavz M4Illetve a legvégső esetben, az árhatáron kívül:
Shure SE215, ha erről mondanál valamit? Ár/érték arányban mit képvisel?Találtam egy ilyet is:
BeatsValamiért jóval olcsóbb, mint a többi.
-
Dicker
őstag
válasz #16820480 #24876 üzenetére
20 alatt nincs belőle jó minőségű agybadugós?
Erről a CX300 II-ről egész jókat írnak, aminél jobb a 400-as változata, de konkrét tesztet nem találtam ezekkel kapcsolatban. Állítólag, ha jó pár óra zajtesztet futtatunk rajta, akkor utána egész szépen fognak szólni a magasak is benne.
Erről vélemény? Nagyon olcsónak találom, és nekem ismeretlen.Továbbiakról valami infó:
CREATIVE HS-730i
SENNHEISER CX 880
RAZER Moray?Esetleg konkrét ajánlatok?
-
Dicker
őstag
válasz Alan[HUN] #24874 üzenetére
Igen a végén rájöttem, hogy az árat lehagytam, csak szerkeszteni nem engedte a hozzászólásomat már.
Nagyjából 10-15 körül gondolkodtam. Így hirtelen egy Sennheiser CX 300 II-t néztem. Tapasztalat róla?
Fontos, hogy tisztán szóljon, és megfelelő mélyeket is adjon, de azért normálisan adja le a hangokat, legyen az akár magas, közép vagy mély.Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy mit takar, hogy nagy tere van De jól hangzik. Gondolom azt foglalja magába, hogy tisztán hallani minden apró zörejt egy-egy filmnél. Vagy tévedek?
Igazából a filmnél nincsenek nagy igényeim, inkább a zene az elsődleges. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Keresek egy fülhallgatót telefonhoz, laptophoz.
Jelenleg van egy Sony MDR-RF800R fejhallgatóm itthon használatra, amit ritkán használok, mert hosszútávon kényelmetlen.
Valami irányt kérnék, hogy min induljak el, vagy akár konkrét típusok is jöhetnek.
A felhasználási területe általában zene és film. Előbbinél rengeteg műfaj játszik, ha az számít valamit. (pop, rock, jazz, blues, elektronikus zene, rap, hip-hop, vagy egyszerűen csak instrumentális zenék.)Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest