Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
raven12 #48298 üzenetére
2BA-s fülest meghallgatást nélkül, dinamikushoz szokva vásárolni eléggé merész szerintem.
Pont emiatt nem akartam én sem írni semmi konkrétat, még mielőtt nem tudjuk, hogy mennyire van lehetősége hallgatózni. Meg aztán armatúráshoz nem árt forrás sem (saját tapasztalatok alapján).
Jut eszembe: Shure SE112-őt hallot már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 8GB/128GB
- GAMER PC! - Ryzen 5 5600X - 16 GB DDR4 - RTX 2060 SUPER - 500GB SSD M.2 - 1 TB HDD
- Dell P2414H, 24" IPS, LED, Full HD, 8ms, VGA, DVI, DP, + HDMI, USB, PIVOT, Kecskemét
- I7 9700F (hibás)
- Philips +Thomson 6 fejes videó hibás állapot + Pace és Columbia sat box működőképesen egyben eladók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest