Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Parci #38214 üzenetére

    A gyerek mindig jo indok :) meg ha 10 ev korul lesznek, mar veluk is lehet normalisabban utazni, mi most kezdtunk megint tobb helyre menni. Viszem magammal mindig a gepet, max nem hasznalom, ha nincs megfelelo tema, ezert is volt szempont, hogy kicsi es konnyu legyen, amennyire lehet. Van hogy csak par kepet lovok, de par het alatt osszejon egy olyan album, hogy “hetvegi kiruccanasok”, ha csak etterembe megyunk vagy megnezunk egy kastelyt, muzeumot stb.

    A jo multkor talaltam egy olyan albumot a 2000es evek elejerol, hogy locsolas… az egyik utolso, amikor apammal mentunk, es jartuk vegig a rokonokat (en is 25 korul lehettem). Szigoruan veve nem szulettek hude jo kepek, gyakorlatilag csak vegigdokumentaltam az egeszet, akkoriban csak egy elunt tevekenysegbol, meg is szakadt az egesz szokas. De a multkor felfedeztem, nagy elmeny volt vegiglapozni, apam, es a rokonok nagy resze is halott, egy teljesen mas kort idezett meg. Akkor lesz ertelme ezeknek az unalmasnak tartott kepeknek.

    Fiamrol is persze temerdek kep keszult kis koraban annyi, hogy se idom, se idegzetem nem volt feldolgozni az osszeset. De szepen felreraktam oket, hogy majd 10-20 ev mulva az akkori szememmel atvalogatom oket, mert ami akkor unalmas volt lehet az idosem szememmel sokkal tobbre ertekelem az elmult pillanatokat.

    Es mindig jon az indok, hogy a mobil… nem ugyanaz, egy idoben hanyagoltam a dedikalt gepet, de a rendesen, odafigyelessel meglott kepeknek, amivel lathatoan foglalkoztam, nagyobb erteke van a szamomra - persze azt tanulni kellett, hogy mi az a balansz, hogy a fotozas ne menjen a tevekenyseg rovasara, es a csalad idegeire.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák