Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Úgy éri meg leülni elé ha az embernek van kb 2-3 szabad óraja. Én most nagyon elszöszöltem a harmadik boss előtt... Végig mentem az előző bossokon is és csak utána mentem neki. A negyediket (érthető okokból) meg próbáltam lerusholni.
Amúgy a franc se gondolta hogy ilyen jó lesz. Szabályosan rá lehet függeni!
-
tarti19
senior tag
Csupán 7 órám van a játékban, így első körben inkább intuitív módon próbálkoztam, aztán az arcomba csapódott a valóság, miszerint nem lesz ez sétagalopp.
Kard erősségét is csak véletlen vettem észre, mikor a nagyobb dögökre rámértem egy betyárosat, vagy a zöldikékre. Egyből megszédültek.
Szerencsére kellően sok soulslike, rougelike játék van mögöttem, így akad türelmem egy darabig. Random generált körök viszont picit zavarnak, és amit nehezen emésztek meg, hogy egy seggel kell eljutni valameddig, különben minden elveszik.
-
tarti19
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a kardunkkal lehet-e visszacsapni bárminemű ellenséges lövedéket, vagy támadást levédeni? Lesz majd valamikor dupla dash kéepsségünk? Igazából péntek óta nem játszottam vele, de akkor elvittem a 3. boss végéig, majd elhaltam, és majd még 4 alkalommal. Azóta pihentetem, mert valahogy időt kellene hozzá találnom, ráadásul midnenféle gondolat cikázik a fejemben.
Örömmel olvasom írásiatokat, főleg azon extra információk végett, melyekről fogalmam sem volt. -
saelin
veterán
3. és 4. boss is legyőzve. Azért itt már szépen bekeményedett a játék. Sokszor a lockdown-olt szobák nagyobb gondot okoznak mint az eddigi bossok. Ha mákom van holnap meglesz az ötödik boss is. Ha jól tudom 6-an vannak összesen, ugye?
-
ImACeltic
őstag
Második biome-nál eljutottam a "boltig", ahol van egy chechpoint gép is. Meg is csináltam plusz megint vettem astronautát. A végén még meglesz ez a biome is, csak a boss ne legyen geci.
-
saelin
veterán
A választható ruhákat csak a pre-orderesek kapták meg?
-
ImACeltic
őstag
Na legyőztem, elég könnyen, kb 3x talált el, bónusz életem ment el meg egy kicsit az alapból. Fuck yeah.
-
opr
nagyúr
Tényleg, lehet csak én vagyok nagyon noob, de a hülye pajzsos automata fegyvert hogy lehet kilőni, ha nincs olyan fegyver, ami pl gránátot lő?
Szerk: most az a standard taktika, hogy inkább békén hagyom, de tök sokszor emiatt ott kell hagyni valami értékes cuccot...
-
saelin
veterán
Holnap majd alkotok én is valamit vele. Egyébként maga a játék annyira nem is nehéz ha elkezdi átlátni az ember. Inkább az tudja nagyon megszopatni a játékost, hogy amíg tanulja a dolgokat és próbálgat ezt+azt addig jól beszop pár modot a fegyón vagy parazitán.
Pl nekem játszhatatlan a pisztolyon a burst mod, mert feszt nyomkodni kell a trigger-t és teljesen kizökkent a reload mechanikából. Meg azt is a saját bőrömön kellett megtanulni, hogy a melee dmg redu vagy a dodge hosszabb cooldown-ja nagyon meg tudja nehezíteni a dolgokat. Azt még mindig nem sikerült kiderítenem hogy egy-egy boss előtt mennyit szabad xy zónában eltölteni és hányadik percben éri meg nekiugrani. Az utóbbi már csak lehet beidegződés nálam a Risk of Rain 2-ből, mert ott ahogy telt az idő úgy erősödtek a mobok.
Kérdés:
A harmadik biome-ban (a Citadel-ben) van az a 6 ether-es checkpont vagy azt az erdőben kell inkább aktiválni? Mert akárhogy kerestem nem találtam sehol. -
saelin
veterán
Ez a harmadik boss valami eszméletlen látványos. Mentem ma vagy három 1+ órás run-t, de már a negyedikre nincs energiám sajna. Felkészületlenül ért nagyon a harmadik boss. Mondjuk tök gáz hogy a második főgonoszt egy tök kedvezőtlen builddel sikerült lenyomni, míg a harmadikat egy bazi jóval sem sikerült.
Eddig nekem tetszik a játék. Csak néha én is olyan figyelmetlen tudok lenni hogy az már fáj.
-
belan
addikt
Ez jó kell is a sok jó hasznos tipp !
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Totál random. Nekem is van olyan hogy 1-2 órás a run, de olyan is hogy jó ha 30 percig élek."
Kettővel ezelőtti run:
Hajónál ébredek, első szobában 3 kis dög, megölöm a pisztollyal őket, easy win. \o/ Oh nini, ott egy secret hely (azok amiknél automatikusan leesel, lent extra cuccok vanna), leesek, spawnol egy olyan mini boss, ami a fél szobát beterítette. 5 másodperccel később halott voltam.
-
saelin
veterán
Totál random. Nekem is van olyan hogy 1-2 órás a run, de olyan is hogy jó ha 30 percig élek. Eddig egyetlen egy bajom van a játékkal: Nagyon kevés a fegyver és ami van is fele hulladék. Pl a shotgun-hoz nem találtam még eddig jó modot (meg bizonyos közelségnél triggerel az enemy melee-je amit elég dodge-olni), a kis elektromos íj lövő is rossz a repülő ellenfelek ellen, de az legalább bossolni király. Remélem később lesznek beteg fegyverek.
Egyébként ha tetszik valakinek a játék a Risk of Rain 2-őt mindenképp szerezze be. Ott olyan beteg buildeket lehet összerakni hogy az már fáj... főleg ha egy olyannal sem tudod végigvinni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kell is végül, mert nem mindenki akarja bevállalni a malfunctiont a ruháján, inkább ether-ért megtisztítja a cuccokat/ládákat. A respawn hely jó cucc, de oda tesz vissza az a gond vele (nyilván kötelező használni). Inkább próbálok venni astronaut figurát, vagy találni olyan parazitát amin van plusz egy élet.
Amúgy a játék azért eléggé RNG, az általad említett artifacttal nem is találkoztam. Cserébe volt olyan fegyverem, ami találat esetén gyógyít kis eséllyel.
-
saelin
veterán
Must have az az artifact is ami per adrenalin lvl +5%-al tölti a HP-t ha sebzel. Ha ez megvan úgy már nagyon könnyű tolni kifelé a max hp-t. Plusz minden új biome-ban 6 ether-ért boss előtt nem árt azt a checkpoint-ot sem aktiválni. Én néha csinálok runok-at amikor csak obolite-ot farmolok és a fabricator-nál konvertálom is át ether-é.
A daily challenge-eket is ajánlott csinálni, mert viszonylag könnyűek és adnak 5 ether-t per nap. Van egy érzésem hogy később ebből a currency-ből annyi lesz mint a rohadás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Arról a teremről beszélsz, ahol delláért (az a sárga basz, nem jut eszembe a neve) lehet venni ilyen olyan upgrade-eket?"
Igen. Van a pályán az a rész, ahol három ilyen kiosk van egymás mellett és kiválaszthatod, hogy mit akarsz venni. Itt ha megnézed az egyik sarokban kicsit távolabb van egy pult ahol ethert tudsz obolite-ért cserélni oda-vissza, a másik sarokban pedig van egy olyan rész ahol bizonyos obolite mennyiségért nagyjából 20%-kal több lesz a HP-d. (Halálig nyilván)
Illetve ott van az amit előzőleg is mondtunk:
szerk:
Illetve amit én mondtam, azok a paraziták, de nem mindig éri meg felvenni azokat, amik plusz hp-t adnak, mert néha túl rossz a debuff felük, vagyis a negatív hatásuk. Nálam volt már olyan parazita, ami 30% életet adott, cserébe nem tudtam hp töltőt felvenni csak a hullákból kieső obolite-ok gyógyítottak kicsit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Returnal
Főhősünk egy Selene nevű űrhajós, aki egy "véletlen" baleset folytán lezuhan Helios nevű hajójával az Atropos nevű bolygón, amelyet egykor egy idegen civilizáció uralt, de mára már csak a megkövesedett maradványaik és a hátrahagyott épületeik, technológiájuk maradt hátra. Hősünk egy rejtélyes jelzés felé veszi az irányt, azonban hamar fűbe harap köszönhetően néhány szörnynek, azonban halálunk nem végleges, hiszen ismét a lezuhant hajónknál találjuk magunkat. Az időhurokba szorult karakterünknek és vele együtt nekünk is meg kell tanulnunk, hogy éljük túl a barátságtalan környezetet és megtudjuk, hogy mi az a "White Shadow"
Megjelenés napja: 2021. április 30.
Célplatform: PlayStation 5
Launch trailer
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest