Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz arn #36527 üzenetére

    Szia!

    Én is pont ugyanezt kérdeztem, de még nem nagyon használnak itthon X-T5-öt. Én MFT-ről jönnék és már jöhetek is, mivel végre a Fuji is elkezdte használni az IBIS-t. Új vázban gondolkodnék, 6-7 évente cseréltem idáig vázat, igazából azért agyalok az X-T5-ön, mert biztos vagyok abban, hogy a 40 MPX elég lesz 6-7 év múlva, a 8K korszakban is.

    A felbontáson kívül nem igen látok olyan dolgot, amit az X-T4 ne tudna, viszont ez egy elég fontos dolog szerintem, 16MPX-ről jönnék és már előre látom, mennyire jól lehet 1 objektívet több feladatra is használni, croppolva.

    Én túrázni, utazni a 18/1.4-t néztem ki, ha beválna a szett akkor 10-24 és 90/2 jönne mellé és ezzel szerintem kész is lenne a szett.

    Nézegettem ilyen áron a FF rendszereket is, de valahogy egyik gyártó sem változott óriásit. Mindegyikbe jelentősen több utómunkát látok az Olympustól és a jobb üvegek hiába MILC, jó nagyok. Sokan Sony + olcsó kicsi Samyanggal nyomulnak, de őszintén szólva nagyon meredek színű képek esnek ki ezekből netszerte, vagy csak direkt elrontják, nem tudom. :D

    Szóval tökre hasonló cipő, én az X-T5-t látom az egyetlen olyan megoldásnak, amire szívesen csengetek ki ennyi pénzt. Szerintem sok szolgáltatást nyújt, de még csak mostanában fogok menni megfogdosni.

Új hozzászólás Aktív témák