Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    no par kritikai eszrevetel, igy ket nap hasznalat utan:

    * xt1 - a dedikalt szervek szuperek, viszont a kurzorgombok kiallhatnanak jobban, mert a felsonel pl a gumiboritas hasonlo szinten van. ket gomb van nekem fura helyen, a video record gomb (szvsz tok felesleges - volt hogy amikor az evfet bamultam, veletlenul benyomtam), es az elso funkciogomb (ezt is sikerult markolaszas kozben benyomni). az ergonomiaval olyan nagy elvarasaim nincsenek, az em5ot is szerettem, ez is ok. nem egy em1, de siman szokhato.

    az evf az brutal jo egyszeruen, nagy, jol konnyu vele az expoziciokorrekciot is beallitani. ami viszont kb semmit nem er, az a gumiharang. omdre direkt megvettem a nagyobb gumit, baromi sokat szamitott. itt oldalfenynel konkretan alig latom az evfet, a kezemmel arnyekoltam. a szinek szuperek, a dinamika sem rossz, kb mft sony koruli lehet. a mikrodinamikaban viszont nagyon tetszik, fixel szuper plasztikus lesz minden.

    az arcdetektalas nem jo, de legalabb nezekes :) ez spec sokkal hatekonyabb volt az omdn. a vegen inkabb visszaalltam a kozeppontos fokuszra.

    * 18-55 - kezdem azt hinni, hogy eleg nagy szoras van az egyes darabok kozott. a tesztek alapjan volt ahol marmar fix szintu kepeket csinalt, mashol meg szerintem a turaobit sem erte el durva szinhibakkal. az enyem vhol a ketto kozott van, titkon remeltem, hogy jobb lesz, kicsit csalodas. nincs szep rajza, kifejezetten "zoomos", messze van pl az oly 12-40tol. a szinek szepek, de belerondit, hogy nem homogen az elesseg. lehet elesiteni, de nem tul jo eredmennyel. a stab egesz jo, de neha belekotyog az elessegbe. a kites ara is sok, az en peldanyom nem tobb egy jobb kitobinal.

    * 35 - amennyire sokat vartam a tesztek alapjan a zoomtol, annyira nem vartam sokat ettol. az mfts pana 25os baromira jo obi, de sikerult tobb szempontbol is ralicitalni. nagyon plasztikus, kromatikus aberracio alig. hatranya, hogy kevesbe sebes a zoomhoz kepest, a bokeh kevesbe kremes, mint a panae. a vegeredmeny nagyon bejon, biztos, hogy ez lesz foleg a gepen.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák