Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
addikt
Sok sikert hozzá.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
oba
addikt
válasz
phranxinatra #6 üzenetére
Szép!
-
resool
aktív tag
válasz
Szinten phenomenatoval145.022
Vasarnap vettem a borzen a szijat, nem nagyon szerettem eddig a Natokat, de ezt eddig szivesen hordom.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz
phranxinatra #11 üzenetére
Nyilván azt hirtelen felindulásból írtam. Úgy is sokkal jobban tetszik ez az óra annál, hogy ezt a tegnapi pillanatnyi érzelmi állapotom felülírja. Természetesen nem teszek le róla, egyszer úgy is össze fog jönni, de nem a rövid távú célok között szerepel. Gyakorlatilag ez az az óra ami miatt elkezdtek érdekelni jobban az órák mint előtte. A története, a kinézete, a stílusa, mind mind lenyűgöz. Szóval igen, egyszer majd én is Múnvaccs tulaj leszek... remélem
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra #12 üzenetére
Én is egyet értek, ha Wizard vállalja természetes!
Egyébként gáz,hogy pont őt kezdték ki,mert svájci fanok között pont ő az,aki jobban kacsingat a japánok felé.
-
g0n21
senior tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
oba
addikt
válasz
phranxinatra #19 üzenetére
A két Omega és a Stein egy háromszöget formál. Illuminati confirmed.
-
g0n21
senior tag
Nem az idevalósággal van a gond.
Hanem a Roamer egy már hallott márka, ami újra fel lett támasztva. És már nem az, ami régen. Svájcinak so-so svájci, megfelel a kritériumoknak, de...
Ebben az árkategóriában Tissot, Certina, Davosa, Steinhart, stb... Többünk tud segíteni kedvező árú új, vagy használt beszerzésében.
(#26) fagyalllo
Ha idejöttél trollkodni, akár már mehetsz is...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,8m // IWC Portofino feh. 1,4m // Tissot PRS516 chr 450e // Sinn 556IA L.E. 475e // Cartier Ballon Bleu 1,2m // Seiko Tuna 1978 550e//
-
BAti77
aktív tag
Mivel a másik órás topikban megszóltak érte, remélem itt azért elférnek, ha az ember az órakedvelő barátaival való találkozásairól posztol néha...
fagyalllo
És ugyan mitől exklúzív egy óra? Elég tágan értelmezhető fogalom...Jó lenne, ha ez a topik végre nem csak arról szólna nagyrészt, hogy melyik tömeggyártó milyen heti példányokkal árasztotta el a piacot, hanem segítséget, tapasztalatokkal alátámasztott véleményeket, útmutatás nyújtana mindazoknak, akik ezt igénylik...
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz
Tiszteletes #34 üzenetére
Nem mindig a mennyiség a lényeg...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Látom meg lett a végleges kialakítás ami az órás topikokat illeti.
Hogy ne csak üres legyek,a kedvencem,újra :A Patek Philippe csúcsórája közel 800 millió forintba és egy élet munkájába kerül
[ Szerkesztve ]
Zenbook UX3402ZA, TP-Link M7650, YI Ultra Dash Cam eladó!
-
atilius
tag
válasz
Skimaster #23 üzenetére
Köszönöm! Régebben látogattam a PH IT részlegét. Ennek a topicnak a létezéséről nem is tudtam mindaddig amíg valaki nem posztolt a Facebookra egy ezzel kapcsolatos, pontosabban az elmúlt időszak történéseivel kapcsolatos bejegyzést.
A szíj egy Hirsch Urbane kaucsuk.Nem az ember választja az órát, hanem az óra az embert.
-
resool
aktív tag
kronometer.hu
Ennek az eppen induloban levo honlapnak szerintem helye van itt az elso oldalon. Sok sikert kivanok gonzinak es erot, hogy legyen kedve szerkeszteni az oldalt. -
ricsik
őstag
válasz
Az örök klasszikus. Imádom.
A Phenomenato csak az oldalán fellelhető sötét színekben van? Pl narancs, zöld, stb?https://hardverapro.hu/apro/oras_szerszamok_csipesz_toknyito_as_tarto_stift_ki/friss.html
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #41 üzenetére
Igen, ugyanolyan.
Még a végén megtetszik és lecseréled a fémet a rollerenSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
atilius
tag
válasz
phranxinatra #41 üzenetére
Elvileg a Speedmaster gyári teljesen fekete szíja ugyanolyan mint a többi Omega nato ami kapható kereskedelmi forgalomban is.
Személyesen a 20mm-es (pontosabban 19.5mm) Omega bond nato szíjról tudok nyilatkozni, ami nagyon hasonló mint a Phenomenato. Nem tudom pontosan mint értesz ugyanolyan szabású alatt, de az anyaga valamivel vastagabb, az egyik bújtatója ugyanúgy mozgatható, az arányai is hasonlóak, miszerint az óra közelebb helyezkedik el a szíj közepéhez mint a többi nato szíj esetében.Nem az ember választja az órát, hanem az óra az embert.
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #44 üzenetére
Vegre lecsereled
Kicserelem en, par karc ugyse szamit, toolwatch...Atilius: lehet mar kulon venni feketet? Na meg ez az idiota feles meretezesuk...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
g0n21
senior tag
Köszönöm szépen
Épp most lettem kész egy kis képes beszámolóval a Chronomeetingről, bár ezek az órák itt a topikban talán már ismerősek lehetnek, legalábbis egyik-másik
Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,8m // IWC Portofino feh. 1,4m // Tissot PRS516 chr 450e // Sinn 556IA L.E. 475e // Cartier Ballon Bleu 1,2m // Seiko Tuna 1978 550e//
-
phranxinatra
aktív tag
Most láttam egy Navitimert csuklón, élőben. Így se tetszik.
-
atilius
tag
-
WiZARD
addikt
Ok, én is úgy tudtam, hogy azt csak a speedy-hez adják, és külön nincs.
A méretezést azért csinálták, hogy jó legyen az idióta 19es és 21es tokfülekhez is. De egy Omega méretű cégtől gáz, hogy azon spórolnak, hogy ne kelljen 4 félét gyártani/tartani. Mert így legalább egyikhez se tökéletes...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Sorozatok
- Asztrofotózás
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Újból elérhető Nitro Concepts S300 székek több színben.
- ÁRZUHANÁS: Spinalis Hacker szék Újszerű állapotban + extra hangtalan szilikon kerekek ajándékba
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- 1ZPresso J-MAX S, Acaia Pearl S White, Lunar 2021 White, Black barista mérleg, bontatlan
- Nitro Concepts S300 gamer szék - Több színben, Számlával, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest