Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Mr.Csizmás #2664 üzenetére

    Irgum burgum, tessék feltalálni az embereknek kicsit magukat és keresgélni... Olyan 'listaárakat' nyomatnak egyesek több topikban hogy hű (annyiért vegye meg aki akarja) de megkeresni egy-egy üveg beszerezhetőségét már nem teszik meg...
    .co.uk azért jó mert angolul van és lehet eu-ra szűrni. A .de, .it és .pl-t is érdemes átfutni. Ha usa/hk/taiwan/török is pálya (azaz *1,27*1,067-el is megéri onnan) akkor pedig a com. Ott célszerű lehet átállítani a tartózkodási helyet, úgy is megézni mi a kínálat, és maximum ráírni az eladóra hogy postázza-e ide is.
    Célszerű a licites használtakat is nézni, és ahol van offer, beajánlani annyit ami reális/amennyit megér nekünk.

    149K, semmi nem terheli pluszban. 156ért új, szintén nincs plusz ktg. Ezt bepróbálnám hogy postával együtt 350 fontból mehet-e, vagy ezért 550 dolcsiig célszerű lehet elmenni.
    EU-n kívül 115K az új, ami rosszabb esetben annyiba kerül mint UK-ból.

    A 'No additional import charges at delivery!' aukcióknál nem kell várni a vámolásra, ez előnye meg hátránya is.

    Azaz szerencse (meg hogy új vagy használt amit keresünk) függvényében (célszerű 2-3 hétig vadászni) 115-160K között vannak kintről, 170-180 itthon. Általában 1 hét alatt lehet lőni 120-125 körül használtat, ill itthoni használtpiacokon is körül lehet nézni.

    szerk: Tessék, jóárasított hatvanas is hamar akad :)
    Szűk lett fő obinak, főleg ezzel a nagyítással és cdaf-es vázon fókuszsebességel is, jól tippelem?

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák