Új hozzászólás Aktív témák

  • DonRazzino

    senior tag

    Amióta megvan az XF50-140, sokszor hiányzik sétákról, családi kirándulásokról a tele, ugyanis azt azért nem mindig van kedve cipelni az embernek. Jövő héten kis unokatesókat viszek állatkertbe, megyünk az Alpokba is, az XF10-24-et most egy kicsit "túllőttem" kéne majd egy-két jó "tele-tájképet" lőni. Nagyon szeretem az olyat. Ködös hegyvonulat-sziluettek stb.
    Nézegettem az 55-200-at, de az mégiscsak 150k. Aztán megnézem a 2015 elején 50-230-al készült ooc jpg-eimet egy rendes monitoron és teljesen kész voltam. Marha jó képe van. Kontrasztos, éles, színek is rendben. Indexen sikeresen megtaláltam a saját :D obimat, aminek akkor a harmadik most meg már a hatodik tulajdonosa vagyok 2,5 év után. Harmadáron az 55-200-hoz képest.
    Minden művészi igény nélkül megmutatnék vele két darab ooc jpg-et egyenesen memkariról feltöltve, minden előre elgondolás nélkül egy esti sétán kézből, nyitva. CC SH+1 Color-4 a többi nullán. Hozzáteszem továbbá, hogy ekv. 350mm-en lövöldöztem vele hiba nélkül 1/30-on, pedig nem tudok róla, hogy atom stabil kezem lenne. Ezt se adom el többet, az tutti.

Új hozzászólás Aktív témák