Új hozzászólás Aktív témák

  • lenan

    aktív tag

    folyt,

    a Leica semmit nem adott amit vártak tőle, se az M utód, se a T utód nem volt. Viszont annyi leicás geek volt hogy az eszem megállt. Piros cipők, sárga csikos zakók, miegymás, csodás táskákkal stb.

    viszont a kis hassy gép iszonyat szép és a mérete mindennél jobb szerintem. Kicsit szarul fókuszál, kicsit furcsa a kezelőfelülete, de olyan minőségérzetet ad a váz, amit semmi más milc se. Helyesek voltak a svéd bácsik a standjukon.

    Sigma pazar dizájnú vagány (mintha a Braunos Dieter Rahms csinálta volna) , de rossz fogású, nehezen használható gépeket mutatott (DP és SD szériák), én drukkolok nekik. Dög nagy, jól megépitett obik, ezekt ismerjük. Tamron szépen megcsinált új fix sorral, csak nem értem miért ilyen hizott büszme nagy mindegyik.

    És voltak a kis koreai, kinai objektivgyártók. Az Iberit sorozat, a Laowa összes obija, a samyang - izgalmas dolgokat mutatott, a Laowa volt a kedvencem, picik, jól megépitett cuccok, remélhetőleg jók optikailag is.
    A zeiss azért rendben van, és valahonnan van zsetonja is a fejlesztésekre, a loxia sorozat az A7-ekhez egészen kiemelkedik szerintem.

    A leszálló ág mellet is érdekes volt az egész. A samsung kihalt, és ha jósolnom kellene, lesznek ezzel mások is igy. És 3 cucc kiemelkedett nálam, kis hassy, sony a99, és a pentax K-1

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák