Új hozzászólás Aktív témák

  • Gondwana

    addikt

    válasz madgie #15015 üzenetére

    Hagyjuk az áfát béfát meg a pofát, én még gyógyulok attól a friss élménytől, hogy 240.000HUF kiszámlázása után a Bt. tulajának kevesebb, mint 80.000HUF marad. Nem a tized meg az ötöd volt az embertelen, a harács is meghagyta a felét! A másik pedig, hogy a magyar mobilszolgáltatások átlagára háromszorosa a szerb átlagáraknak.
    Pro2-nél milyen élmény az ISO-tekerentyű? A Tu-154-es műszerfalához áll közelebb, vagy ahhoz a Tamagochihoz, amit Ming ebédidő előtt fél percel fejezett be? Záridő-tárcsán a lock-gomb csak az Auto elhagyásához kell, vagy ha pl. 1/125-ről 1/500-ra akarok váltani, akkor is?
    A kereső szemüveggel milyen? X100t-re azt mondom, hogy már vállalható, Pro1-re voltak panaszok, Pro2 milyen? (Tudom, T1/T2 nagyobb, de nekem szemüveggel az EOS 1V is picit túl tág)
    56/1.2-vel kb. középszürke körüli tárgyra milyen expó (egy példa iso-zár-blende hármast kérdeznék) az, ahol elkezd lassulni és milyen expó az, ahol már nagyon kell figyelni, hogy kellően kontrasztos legyen az AF-target (célszemély feje pl.), hogy még vállalható sebességgel élesreálljon? (Ugyanez érdekelne a 14/2.8 esetén is, de ha 16/1.4 van csak kéznél, annak a határait se vetem meg)
    56+OVF milyen tárgytávolságtól tartod megbízhatónak? Végülis akkor van kétállású zoom az OVF-ben, vagy nincs?
    Lenne még kérdésem, de melózok tovább, meg kell keresni a rávalót!

    [ Szerkesztve ]

    ... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

Új hozzászólás Aktív témák