-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz BigBlackDog #30317 üzenetére
Persze - mint az összes eddigi telefonomat.
Quasi_modo: elég komoly mozgóalkatrészes a kamerája, ami ugye megkönnyíti a por bejutását (én meg elég sokat is használom). És nincs kizárva, hogy vannak gyengébben szigetelt példányok (mint pl. sok másik telefonnál a kijelző, vagy akár a porosodása), és amilyen "mázlista" vagyok a kütyükkel, pont kifogtam egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue - AKKU 90% - Jótállás 2025.03.-hóig - szép, megkímélt állapotban
- iPhone 12 64GB - kártyafüggetlen - AKKU 80%, karcmentes állapotban
- iPhone 14 Plus 128GB Éjfekete - AKKU 90% - megkímélt, szép állapotban
- ELŐRENDELÉS- Új, bontatlan Samsung S25, S25+, S25 Ultra - 3 év Samsung garancia + AJÁNDÉK SMARTTAG
- iPhone 13 256Gb Red független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest