- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
válasz Plazmacucci #104675 üzenetére
Igaz az lenmaradt és az ultra részletes is, igaz 80% ra lekellett méretezni mert sehova nem engedte feltölteni.
[link]S22 Ultra
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
[10x optikai zoom gyenge fény]
Ez pedig egy 4k 30fps videó. [link]
-
addikt
-
addikt
Az év elején írtam, hogy ez az év semmi újat nem hoz hardveresen, le is lettem oltva, hogy az év elején ez necces kijelenteni, de úgy néz ki nagyon igazam lett sajnos.
-oneplus 10 pro konkrétan szerintem visszalépés kamerában, hardveresen biztosan.
-oppo find x5 pro szintén nem tűnik jobbnak mint a 3 pro, amit nagyon sajnálok.
-s22 ultra szintén nem hozott semmi újat kamerában.
Persze attól még mindet szeretném, csak ez tény.
Honor magic 4 pro plus még talán villanthat, de gondolom ott is ugyan az marad a hardver.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drakmusz #104663 üzenetére
natë kolléga fotója.: Na ez a csávó nem mérvadó, mert egy 3310 esel is képes jóminőségű képet csinálni. Vissza is nézem majd a képeket amiket pixel csinált, most már tudom milyen hibát kell keresni.
De hogy kép is legyen.
[link]
Nexus 6p[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drakmusz #104661 üzenetére
Persze ezért is tartom a legjobb kamerás mobilnak az s21 ultrát, mert a rugalmassága miatt nincs párja és erre dob egy lapáttal a 22 ultra. Abszolút minőségben van náluk jobb pl főszenzorban, de minimális különbségek vannak. De hogy ne csak samsungot mondjak ott volt a p40 pro plus, abba is volt 3x és 10x zoom is. Lehet hogy valakinek ezek nem hiányoznak, de ha egyszer volt akkor utána hiányzik ha nincs.(nekem). De a mostani fotóidat elnézve, bizony neked is hiányozna ha nem lenne 4x zoom.
A pixel kukkolás meg azért kell, mert máshogy már nem nagyon van különbség a telefonok kamerái között sem.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Drakmusz #104658 üzenetére
A képekre összességében jó ránézni, de a te képeiden is felüti a fejét az amit bbendre kollégánál is megjegyeztem. Pl itt [link] Egyszerűen nem tudja feldolgozni az árnyékot vagy nem tudom mi ez a jelenség , de eléggé kula a képek ezen részletei.
Nem azt mondom hogy jobb egy s22 ultra, mert az meg oké hogy zajos, de legalább részletek sincsennek 12mp es auto modba jelenleg.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz bbendre #104649 üzenetére
Igen az lehet, de pl Ben tesztjében is elég jól szerepelt és amivel én eddig hasonlítottam eléggé meggyőző volt. (s21 és s20fe).
Megnéznék egy note 20 ultra vs pixel 6 pro képet. Sima auto jelenet kikapcsolva.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
[Galaxy S22 Ultra vs Pixel 6 Pro Camera Test: WAY TOO CLOSE?] Az eddigi összehasonlításokhoz képest elég jól teljesít, sőt.
És ez csak jobb lesz a jövőben gondolom.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz WiZARD #104638 üzenetére
Fő kamera 12mp ese szerintem pixel 6 pro a jobb, de még megsem jelent a telefon. Tuti jön rá egy frissítés elég hamar.
De ha összességében nézzük,
-zoomban jobb az ultra,
-széleslátó jobb az ultra, Ben teszt alapján.
-Portré jobb az ultra.
-videóban is jobb szerintem az ultra
Itt egy elég nehéz téma portréból.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Thom! #104604 üzenetére
Igen elvileg, de ha megnézed van amelyik képen jobb a 22 ultra fali részletei, és megnéznék pl egy nem mozgó személyről egy pár képet akár gyenge fénynél is éjszakai mód nélkül is.
Mint amiket én is feltettem az utóról pl.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
4k 30fps videó. [link]
S22 Ultra
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Plazmacucci #104482 üzenetére
Nekem mindegy mi miatt ilyen. holnap ha nem lesz szél megnézem a fenyővel mit kezd ez a mód, meg ma este az fe ellen.
-
addikt
[link]
Ez az új 108mp részletjavító mód amire kíváncsi voltam, szerintem besza behu, pedig brutál szél van.
Egyébként valami olyasmi lehet ez, mint a p40 pro plus nál volt egy olyan, hogy 50mp AI.
Na talán az volt hasonlóan brutális mint ez.S22 Ultra
-
addikt
[link]
50x hold mód állványonMi 11 Ultra
-
addikt
válasz Plazmacucci #104454 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy legyen 2x jobb, bár sok esetbe jóval jobb, csak hogy ez a téma annyira pont nem fekszik neki ez tény, mert szerintem még jobb is az fe
-
addikt
-
addikt
Ott is ugyan az maradt a hardver mint itt 22 ultránál, bár szerintem eddigi képek alapján jobb lett a 22 mint a 21. Gondolom ott is varázsolnak valamit a szoftverrel, a Mari szilikon hátha nem csak élőbe képes csodára.
-
addikt
-
addikt
válasz Plazmacucci #104443 üzenetére
Jóval többet várnák egy agyonra szarba lemondott xperia 1 iii-nál. Okk nem ugyan akkor készül a kép, de na.
[link][ Szerkesztve ]
-
addikt
A szokásos fenyős nem is volt még, de nem nagyon fekszik neki úgy látom.
[link]Mi 11 Ultra.
-
addikt
válasz syIex #104435 üzenetére
Persze én azon is kiakadtam, hogy miért nem lépett előre hardveresen kamerában, de ez igazából első naptól vagy mínusz naptól is jobb ha ezek a képek alapján nézem, és azért bővel látszik a különbség.(Szerintem.)
-
addikt
válasz syIex #104432 üzenetére
Na basszus, pedig már pont kezdtem kitörni, hogy mi a tökömért nem tudnak jobbat csinálni, de itt szerintem egyértelműen jobb a 22 ultra, jóval több a részlet minden képen, sötétebb helyeken egyszerűen több az információ. Elég csak ugyan úgy vizsgálni, mint ahogy én is tetem fentebb belinkelve a képeket letöltve.
-
addikt
-
addikt
válasz syIex #104377 üzenetére
1. képnél szerintem a 2 es telefon, 2. képnél szintén a 2 es telefon.3. képnél meg jó lenne tudni melyik az élethűbb., de talán ott is a 2. telefon
Nagyítás nélkül elég nehéz pontos választ adni.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Thom! #104348 üzenetére
Dehát az általad linkelt videóban is szerintem jobb a 22 ultra, akkor később csak még jobb lehet, vagy kitudja.
natë
Elég durvának tűnik, semmi élesítés, de durván nagyíthatóak a részletek.
Azért ha mellé kerülne a 9pro, akkor lehet nem lenne olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ShadowLac #104307 üzenetére
Összességében a 22 ultra talán jobb, picit részletesebb de zajosabb is kinek mi tetszik, de az hogy nem egyértelműen.
natë:
Ha lesz időd, egy olyan 108mp es valami új szuper részleteset is rakhatnál fel.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
[link] Supermoon mód.
Bár tudna jobb is lenne, mert felhős az idő.Mi 11 Ultra
-
addikt
-
addikt
válasz novinyul #104217 üzenetére
Jó a meglátásod, ez az év kamera szempontjából hardveresen kb nulla fejlődésen esik át.
Pl az s22 ultra konkrétan szinte ugyan az, csak szoftveresen próbál trükközni.
oneplus 10 pro dettó, meg még rosszabb is lett szerintem az ultra széles miatt.
mi 11 ultrában lévő gn2 szenzort meg még most sem sikerült lelépni, mai napig a legjobb szenzor, tuti a 12 ultrába is ez marad.
Persze attól még úgy is lesz mind, és akkor majd az lesz a jó, pedig valójában.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Mi 11 Ultra
-
addikt
S20 FE
[link][ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Az a baj nem nagyon van amivel összetudnám hasonlítani, i12 nagyon elvérzett ellene szvsz, de ma este megnézem a sima s20fe ellen milyen, lehet kikap.
Olyan nagyon sokáig amúgy sem hiszem, hogy meglesz úgy is x70 pro plus lesz a vége.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
Nem tudom, kamerába nekem az eddigi egyik legjobbnak tűnik.
[link]
De a miui főleg hogy még nem is eurom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Zsoleszhun #104136 üzenetére
Pedig én azt gondoltam, mikor megnéztem ezt a 2 képet, hogy felesleges is az összehasonlítást akkora a difi, de ezek szerint rosszul gondoltam. Lehet öregszem, de szerintem az ultra képe dimenziókkal jobb.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Mi 11 Ultra
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Thom! #104041 üzenetére
Nem.! És tényleg nem rossz kamerában sem, csak most túl hamar elviszik, lehet nem kellett volna még meghirdetni csak 1 hét múlva.
Viszont a nagy kérdés most felvetődik, mi a jóistent vegyek, bár ahogy látom van egy x70 pro plus HA-n.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Galaxy Z Fold 3 4k 30fps
[link]Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
Galaxy Z Fold 3
-
addikt
-
addikt
Lumia 930
-
addikt
-
addikt
Mindegy mi megy ellene, ez a vivo nagyon adja. [link]
Honor magic 3 pro plus amit még megnéznék ellene.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Szerintem elég durván részletes, bár a sima képeknél is ezt láttam hogy nagyon jók a részletek.
Nem is nagyon van szerintem ebben ellenfele, csak kb a p40 pro talán, na meg az x70 pro plus (minden tesztben kb az nyer minden ellen.)Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Aryon87 #103774 üzenetére
Nem tetszenek az s21 ultra képek itt a topikban..?
Szerintem az egyik legjobb összességében, játékok miatt sem volt vele gond, direkt lefuttattam rajta egy két nagyobb címet és minden tökéletesen futott.
Aksi is az egyik legjobb volt a tavalyi kb 20 felsőkategóriás telóból.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
Makulátlan Find X3 Pro eladó.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Lolita kód
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...