Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Nézd, látom, hogy téged ez azért zavar, de engem nem. Ami ilyen buildeket próbáltam, talán valami Porsche volt, nagyon finoman kellett kezelni a gázt, rendes kanyargós helyen szerintem igenis skill, ha ilyet az úton tudsz tartani és konstans pályaköröket tudsz vele menni. Én személy szerint máshogy vagyok bekötve, szeretem ha saját, ilyen-olyan tuningokkal megyek, általában olyan autókkal, amikkel nem találkozok online. Általában dobogós helyre elég, ha sok a meta autó, akkor nem, de akkor meg a többiekkel versenyzünk jókat. Azért volt már pár meglepi, amikor online a kicsi, kanyargós pályára az összkerekes, kikönnyített, V8-as Gremlinnel indultam. Sose volt még olyan, azóta se, hogy fél pályát vertem a mezőny elejére 3 kör alatt, az utolsónak meg kört adtam.
De szeretek szenvedni a '77-es Transammel is online, tudom, hogy jönnek olyanok, akik hosszú pályán gyorsabbak, meg olyanok, akik a rövideken, de szerintem pont az a poén benne, hogy ha nem is kapom el őket, de azért általában a meta vasak mögött be tudok futni.
Ugyanez az S7 Saleenem. A Lotus valamelyik köröket ver rá, aztán látom, hogy jönnek 5-en vele online és csak az első kettő tudja kezelni. Öröm nézni.
Vagy amikor én egy Chargerrel, egy másik játékos meg Lancerrel vertük a 2, egyenesben gyors Boneshakert földúton.
Szerintem találj olyan részt a játékban, amit élvezel és fogadd el, hogy ez mindenkinek más. Peace.[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Kipróbáltam.
A Jag-hez Codcaos tuningját próbáltam elsőnek, az eléggé nem feküdt, de az is megvolt 2.10.473. Ez már a Nalak féle eredmény, ez jobban fekszik. De minden csak nem könnyen vezethető.
A hondához először a saját awd tuningom próbáltam, az 2.14 volt, azzal még hulk-ot se sikerült elkapnom. A mi képen van, az már a Nalak féle. Azt viszont valóban viszonylag könnyű vezetni, addig a pontig amíg nem tolod túl, onnan jön a bünti. Csak találd meg ekkora tempónál hol van ez a határ. Amúgy olyan 3-4 tized még lehet benne, több nem hinném.
Szóval a lényeg: köszönöm, hogy rávezettél egy tök jó tuningra
(Meg végre egy időre megvan hulk, igaz cheetah nincs )http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Gabor777
aktív tag
Valamilyen szinten egyetértek veled...ezeken a power buildeknek sok értelme nincs, viszont lehetetlen erre balanceot kitalálni. Ebben nem sokat multiztam, de a 3 meg a 4 emiatt volt halott....ha nem egy 2000 lóerős szörnyet hoztál ami meta és 4wd, semmi értelme nem volt az egésznek. Úgy látszik, hogy ez most is fennáll.
Valóban nehezebb őket vezetni, de ez az egész...butaság. Kiöli a játék lényegét. Egyenesben csak a gázt kell nyomni...kanyart meg ki kell bírni.[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Köszönöm, nem kell utánanéznem, pontosan tudom milyen.
Volt lehetőségem pl Kisgépkezelővel menni, többféle powerbuilddel is, több játékban is, nagyon nem értek egyet a véleményeddel. Pedig én abs-szel megyek, sőt tcr is be van kapcsolva
Én nem tudok úgy menni azokkal a gépekkel mint ők. Normálisabb gépekkel többé-kevésbe tudom tartani a lépést, de a powerbuildekkel nem. Akkor sem ha én mondom hogy mik legyenek a beállítások...Pl nézd meg a d500 Goliath ranglistát, aztán töltds le vmelyik top versenyző tuningját, vagy csinálj egy sajátot, aztán érdekel az eredmény.
Most nálad lehet az a bizonyos rossz passz vagy 'sharkweek', nemtom.
CJ4567: ha a videót nem is osztod meg, de a pálya nevét elárulhatnád
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
Azzal, hogy benyomja az ABS annyit ér el, hogy nagyobb lesz a féktávja, mintha ABS nélkül játszana. Ne mondd már azt, hogy nem nehezebb egy ilyet vezetni, mint egy normál autót.
Próbáld ki, hogy segítségek nélkül(szóval TCS, STM off) melyikkel tudsz Horizon Mexico Circuit-en könnyebben körbe menni S1-ben, Nalak28 XJR-15-jével, vagy megint Nalak28 Viper 08-ával. Ha érdekel, akár fel is tölthetem a videót a 2:02-es időmről, amit az NSX-el mentem azon a riválison, amit én meg Kisgépkezelő nemrég mentünk.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
Qkackca
őstag
Kicsit azért dacos hangvételűnek érződik ez a hsz még ha nem is offensenek szántad.
De azért biztos, hogy a megfelelő ember(ek)nek céloztad a kérdést?
Azért hiába van gyors lovad, ha nem tudod megülni, akkor kb mindegy...
Na, ők meg tudják. Létre is tudják hozni a gyors lovat.stillmatic: nincs olyan hogy utolsó, amit megtalálsz azok vannak, bár fesztiválok felépítési sorrendjétől lehet hogy függnek, azután kerestem meg őket hogy megvolt mind.
Én pl a gmc-t nem találtam sokáig, pedig szerintem jártam a környéken, aztán egyszer bolyongtam vagy 20 percet a dzsungelbe, aztán 'egyszercsak' ott volt a pajta.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
Ugye megvan, hogy ezeket a powerbuildeket nehezebb vezetni, mint az átlag autókat, cserébe sokkal gyorsabbak, főleg riválisokban? Biztos mindenki átvágja magát akkor, aki ezekkel tartja a rekordokat, vagy simán jó helyezéseket.
Igen, riválisokban bohóckodik ezekkel, mert egyszerűen ez a meta, 1350 lóerőt, úgy, hogy az autónak jó az aerodinamikája(NSX-R GT S1-ben), vagy egyszerűen van benne 1100 lóerő, és 800 kiló(Jaguar XJR-15) nehezen fogsz egy sima 600-700 lóerős autóval beérni. De ezt könnyen megnézheted, ha Kisgépkezelő, vagy az én időm ellen mész egy átlagos S1-es autóval, nem fogod az NSX-R GT-t beérni, mert egyszerűen elfogy az autód ereje.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
plejik
addikt
Jó neki, Én utálom mint a .... Annyit csináltam meg belőle ami kell a bónuszokhoz meg mihez, meg amikor éppen kell a szezonális eseményhez de ott se mindig, anélkül is megszokott lenni a kettő kocsi, most is csak arra mentem rá. A bugattis feladatot meg se csinálta, 4,5 milla azért a kocsiért...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Qkackca
őstag
Megcsináltad a következőt másnap és megadta? Jó tudni.
stillmatic: hehe, ja, köszi. Engem inkább a többiekére emlékeztet, pont az nem sikerült olyan ritmusúra amilyet szerettem volna. De igen, nekem is az tetszik a legjobban azok közül, az egyik rövid, a másik meg hosszúnak érződik
Nekem kifejezetten tetszik Blower, már a 4-ben is tetszett itt is jó. Az igaz még nem jöttem rá melyik motorral lesz s2, nem mintha nagyon akarnám de jó lenne azért tudni.
Rivalsba mentem pár Gauntletet, egyrészt kb 1 óra alatt megvan a 160 km (b700-al is), közbe meg relatív élvezeteset csapattam, kivéve mikor épp hozzáér a sárvédő csücske vmihez és bedobja hogy ütközés, miközben meg egy rendesen koccanásnál meg tovább enged...és emiatt buktam a legjobb időm (22.45)http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Qkackca
őstag
-
parandroid
félisten
Same here. Nem tudom, hogy a b700 miatt lett ilyen gyenge az ai, de mintha 2 szintet levettek volna belőle. Heti bajnokságokat még nem próbáltam, de kíváncsi leszek a highly skilledre, mert eddig az is igen koncentrálós volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Reaper
őstag
Én ezt úgy próbálom orvosolni, hogy a heti kihívásoknál, ahol nincs korlátozás, ott valami olyannal megyek, amivel azelőtt még nem, ráadásul stock állapotban.
Egyébként nem tudom próbáltátok-e, de a fehér lambo (gallardo spyder ? ), amit valamelyik héten kaptunk, egész jó gyárilag is, laza autókázáshoz, leengedett tetővel -
.LnB
titán
DJS írta, hogy heti 250 milliót keresett a megosztott dolgaiból. Most ezt nerfelték, így már csak heti 10-15 milliót kap. És szerinte jó ez így. Hát gondolom már teljesen mindegy is neki, annyi creditje van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
zsiz
őstag
Nem tudom, az nekem is simán meglett. Az elsőt behúztuk, első 5 hely a miénk volt és én voltam a 7.
Aztán a második versenyt minimális különbséggel elbuktuk (én 5. lettem).
A harmadik versenyen meg miénk volt az 1.-6. hely, itt meg 4. lettem. Szintén nem használtam még az autót előtte, úgyhogy tuning nélkül mentem végig. A triallal eddig nem volt bajom. Az Eliminátor meg a Játszótér ami játszhatatlanul bug-os nálam. Mondjuk ezeket pont útálom is, kár, hogy muszáj..Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Qkackca
őstag
Köszi. A tuningod meglesem majd, bár még a kocsi sincs meg
Gondolom azért mert a streamer/influenszer/farmolós emberkék azzal nyomják, az van benne a közösségi mediában (gondolom - igyekszem kerülni, így nem tudom pontosan).
Illetve a toplistákon elég elől szokott lenni.
Aztán gondolom ha vmi ügyesebb emberke jól megy vele, akkor a józsika meg azt gondolja, majd ő is tud úgy menni, ha meg is van ugyan az a tuning (festés ) (általában akkor se...)parandroid: neked is igazad van. Sokáig én is hadi lábon álltam az S2-vel, aztán egy idő után valahogy megszoktam/megtanultam, egy dobogót azért tudtam hozni többnyire.
csab991: és a láthatatlan kocsi is kilök?
Egyszer kipróbáltam a wallride-ot sima versenyen, igazából értem miért csinálják, mert ritkán akad be, sebességet meg általában nem veszít...nagyjából olyan gyors mintha normálisan mennék, csak az adott kanyar/féktáv gyorsabb, de aki így megy az meg általában egyenesbe se tud menni, ott is faltól-falig...[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
Csak a szerencsén múlik. Nekem egy még az FH3-ban fél óra alatt összedobott rozsdás BMW "németből óccsóért" jeligével olyan, hogy már mindját 10k letöltésnél jár.
Olyanok amiken meg egy csomót dolgoztam hogy meglegyen az összes logó, aztán szépen is nézzen ki, az meg a kutyát nem érdekli. Van olyan festésem amihez meg két hétig csak a szükséges szponzorlogókat rakosgattam össze aztán jó ha napi 10 letöltés jön és az még a jobbik, mert van amire annyi sem, pedig szintén nem kevés munkám van benne.
Csináltam gyorsan egy rozsdás Mercit, hátha érdekel valakit, de az persze még mindig 0-nál jár..LnB: A 4-ben egy páran itt a fórumon összelájkoltuk egymás cuccait. Nem kuncsorgás az, hanem cserekereskedelem.
ETOM: Azt nekem sem volt hajlandó beadni. Pedig ma végre így 3 hét után eljutottunk oda, hogy nemcsak hogy bennvagyok Eliminatorban, de még az ellenfeleket is látom magam körül.
-
.LnB
titán
Ez a kreatív rész az, ami nekem nem lesz meg. Kuncsorogni meg nem fogok a like-ért mert az baromi gáz. De ez nem is bánt. Tuningot se tudok megosztani, mert rengetegen jobban értenek hozzá. Rosszat meg nem akarok. Festésem van egy pár, de nem nagy cuccok. És mák kell hozzá, hogy rákapjon a nép. Ezért eddig van 2db like-om.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Bazdki! Tudtam, hogy valami nem oké. 30k mínusz pontból, egyszer csak lett vagy 90k fourja. Gondolkodtam is, hogy nonstop játszott!? De nem akartam csaló kiáltani. Néztem, hogy nekem alig van már mit teljesíteni, nem értettem, hogy csinálta!
465. Lettem ma. Tisztán, tisza játékkal.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Qkackca
őstag
Viccnek szántam.
Amúgy lehet farmolni a már elkészült elismeréseket? Az szép ha igaz...Bár a fejlesztők kezdhetnék magukkal a bannolást, vagy minimum kukoricán ülve püfölni a fejlesztőeszközöket, vagy azt aki rájuk erőltette ezt a kiadási dátumot...
4-ben csinálja valaki még a heti bajnokságot? Tök jó kategóriák vannak most is.
csab991: hát végül is mi fizettünk a betatesztelésért... szóval ja
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Tényleg, ki ez a hulksmash? Tényleg itt van az illető? Mindig minden klubban van valami buzgómócsing, aki belép, anno a garmin futós csoportot is megtalálta valaki magának. Ott még van is értelme, mert mindenki annyi klubban lehet, amennyiben akar, de itt egy user, egy klub…
Szóval ezúton kérem az illetőt, hogy azonosítsa magát, ha hétfő reggelig nem sikerül, kiteszem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hege1234
addikt
köszi!
én át is siklottam felette amikor írtad
itt a pc-s változata a lfg-nek (looking for group) a megtalálására
(más játékon van bemutatva de, ugyan ott található...)kevesebb xp jön patch után
nem, az történt, hogy akinek már párszor átfordult a lvl számláló azoknak kell több xp a szintlépshez?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
A pörgetés képernyőn kilépni alt + f4-el könnyen vezethet mentés hibába is, nálam még H4-ben a pörgetés közbeni áramszünet a helyi profilt tönkre is tette, szerencsére a felhőből még vissza tudtam állítani, hazudnék, ha azt mondanám, hogy az nem volt egy idegőrlő 1 óra, mire leszinkronizálta a mentésem.
No Sana No Life
-
floatr
veterán
Vicc az egész. Adtak volna neki egy Grrae Edition lambót, aztán csendben befoltozzák a bugokat, de ez így vérgagyi.
#27375 .LnB
Nem teljesen értek egyet ezzel. Az egy dolog, ha egy kompetitív FPS-ben valaki külső hack-kel jut előnyhöz, akkor kidobják, de itt konkrétan hibát és algoritmust talált a játékban.
Tele van idegesítő bugokkal az egész, tegnap is sokadjára futottam bele abba, hogy láthatatlan falba ütköztem az út kellős közepén skill song közepén. Azért meg a fejlesztőt kéne bannolni 20 évre a szakmából...?[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Nem értem miért jó ez.. teljesen elveszti az amúgy se sok "célját" a játék...
Bannolják is őket szerintem megérdemlik. Nekem bár mind1 hogy hány millával meg kocsival van a játékba mert amúgy se nehéz őket megszerezni csak az elv.. elmegyek aludni azt este 8 órán át megy a goliathon magától a gép.. lvl99999 a tag mire jó ez neki? top1 a leaderboardon? Hát az ilyen is nyílt sebnek hiszi a p*ncit.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
parandroid
félisten
Nekem az FH4-ből a mai napig 2 acsi hiányzik: az underdog, ami meglett, csak nem adta be (egy minivel sikerült megvernem egy lvl8-as mercit, meg a car drop nélküli győzelem.
És ez még mind semmi a FM6-ban bevezetett, és a nagy közönségsikerre való tekintettel a 7-ben is megtartott Underdog acsihoz képest, ami miatt gyakorlatilag ember nincs a világon, akinek 1000 pontos a játék. Az kb csak úgy teljesíthető, ha 23 másik játékos türelmesen alád dolgozik (kvázi premade, acsivadász guild-runnal)… Tényleg, lennénk itt 24-en vajon, hogy ezt mindenkinek kiüssük? Elkezdjünk valamit szervezni? Lenne érdeklődő?
p
-
csab991
senior tag
Csak 7 menetet kell nyerni, egyébként annyira nem vészes szerintem, amikor a végső leszámolás indul, akkor érdemes nagy tempóval elhagyni a zónát és találomra elindulni amerre tippeled hogy lesz a cél, ez vagy bejön vagy nem. 20-at játszottam, abból 5-öt nyertem, de pl nem sikerült még 10-es autóval mennem.
-
homerhamm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hardcore café
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest