Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Hétvégén nem csináltam mást, csak lefestettem az összes autót. Mármint nem én csináltam festést hozzájuk, hanem keresgéltem másokéi közül ugye.
    Találtam pár igen kiemelkedő festőt. Nagyon szép autókat csinálnak. Igaz, engem leginkább a vintage, régies, de eredeti festések érdekelnek. Már ahol ez lehetséges persze. Szóval legtöbbször autóversenyes festéseket választottam. Martini Porsche pl, Camel Land Rover. stb stb..

    Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fog ez tartani, két napig csináltam (persze nem egész nap). :)

    És a vége fele, elkezdte írogatni a játék, hogy nincs elég hely, töröljek néhány dizájnt... WTF?! Azért ez nagyon ciki. Szerintem pont annyi hely van, amennyi kocsi, mert a vége fele, már alig tudtam mit törölni. De azért sikerült.

    Alig maradt pár autó, ami egyszínű. 4-5db talán. Van olyan autó amire konkrétan nem találtam értelmes, igényes festést. Pár Ferrarira például. És találkoztam olyan igénytelenekkel... Például a kocsi "túloldalán" nem tükrözte meg a feliratot a készítő. Nem is értem az ilyeneket. De miután bekövettem 5-8db tényleg durva "művészt", onnantól könnyű volt válogatni.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák