- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
- ZIDOO médialejátszók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
Üdv! Mi ez az új módi a FH 4 ben? tegnap is meg ma is látom , hogy lassan mennek a játékosok , focusokkal , ma meg mc larenekkel , egy csomó játékos , majdnem mind ugyanolyan autóval . És a kreszt betartva.Miről maradtam le?
-
maximilian4
addikt
A kérdésem mindkét forza játékra vonatkozik ( motorsort 7 ls horizon 4). ABS OFF-al nem lehet beállítani hogy a max fékerő 80% legyen? Megnéztem pár profi videóst és kb 70-80%-on a leghatékonyabb, én meg utálom ha besatuzik, mert akkor nem lehet irányítani az autót. Márpedig ha tökig behúzza az ember a triggert akkor ez történiuk, ráadásul FM7-ben rendesen kopik is tőle a gumi. 4-5 körönként meg nem jó dolog pitbe kiállni.
Legjobb az lenne ha az ujjammal tudnám adagolni, de ehhez még béna vagyok. Hátha van valami beállítás rá.
-
Nyethuszar
tag
válasz
AllTheBest #10838 üzenetére
Nekem is vannak néha kis röccenések, de szintén kizárólag amikor online csatlakozik akkor, pedig SSD-n van. Gyaníthatóan a netkód vagy valami hasonló lesz a ludas ebben.
Na meg ha sokszor megyek ki alt-tabbal a tálcára.. Azt valahogy nem szereti.. Akkor jönnek a droppok egy idő múlva.. Akkor game restart és minden oké megint. -
nyozo
aktív tag
válasz
Nyethuszar #10835 üzenetére
Érdeklődnék, hogy ki milyen beállításokkal játszik driver/játék, mert nekem nagyon rossz az irányítás, előtte egy DFGT-m volt azzal fényévekkel jobb volt
-
ProgenXL
őstag
Megjött az extra 8gb ram. Így 16gb-al minden magasra húzva. Az elején belépéskor amikor tölt be mindent akkor 2-3 apró dropp ami van, az lehet már a winchester miatt ami idén lesz 5 éves.. de aztán sehol semmi végre
-
nyozo
aktív tag
PC-n nyomja valaki közületek G920-al?
-
NoMagix
addikt
válasz
maximilian4 #10825 üzenetére
Köszi!
Megígértem magamnak, hogy ezt a részt kihagyom, nagyon nem tetszett a demója, de ilyenkor vagy az aprón hirdetett daraboknál kicsit elcsábulok, igaz inkább a digitális felé hajlok már. -
maximilian4
addikt
Forza Motorsport 7 akció a konzolvilágnál: [link]
-
Strauss
senior tag
válasz
Skeleton01 #10823 üzenetére
akkor csak Én vagyok szerencsétlen... rs6 200 al , es 211m nel nem megy feljebb
közben megvan.. nem vettem észre , hogy nem tuningolt verdával megyek
-
Strauss
senior tag
A mostani 200 Frozathon pontos "3* - os ugrás szedánnal " mivel csináltátok meg? egyszerűen nem akar összejönni....
-
Win-T
őstag
Remélem azért nem jár bünti ha véletlen becsatlakoztam egy ilyenbe. Fogalmam sem volt róla, hogy mi a fene folyik.
-
csab991
senior tag
válasz
DjDanee87 #10814 üzenetére
Én is csak ilyen 50 körös versenyeket láttam, de nem mertem rá csatlakozni, mert tuti valami exploit lehet, de mintha ezt is említették volna streamben, hogy fixelve lesz mihamarabb.
Az utcai pálya riválisokon rongyoltam végig, a cél mindenhol a top100 volt, ami sikerült is, kivéve a Marathon-t arra még nem volt időm.
-
Win-T
őstag
Köszi mindekettőtöknek!
Más: Ez mi ez a csalás amibe most futottam bele éppen? Becsatlakoztam egy random public eventbe, meglepődve láttam ez egy 50 körös góliát - mondom ezt nem gondolják komolyan. De alighogy elindult a verseny már írta is, hogy vége, 5 másodperces köridőt írt a csávónak és kaptunk a végén vagy két milla pénzt meg léptem vagy 6 szintet. Hát így könnyű kérem szépen.
Ez ismert trükk? -
DjDanee87
addikt
-
Win-T
őstag
Ha egy Horizon Edition verdának elbarmolom a gyári tuningját azt hogyan állítom vissza?
A heti event utolsó ugratós részéhez átállítottam a Horizonos Alfámat S2 négykerekesre. Miután meglett visszamentem a garázsba és nyomtam egy defaultot neki, de így kvázi "normál" autó lett belőle. Előtte volt benne 8 sebesség és simán vitte a 320-at, így meg most csak hatsebességes és éppen csak eléri a 290-et. -
bandi0000
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10803 üzenetére
nem olyan nagy gáz, indíts el egy versenyt, és a célnál gyorsuld le a mezőnyt, ha megadta, akkor kezd újra
-
csab991
senior tag
válasz
s7evcsenko #10803 üzenetére
Próbáld meg esetleg az autópályás pénzfarmolós eventen, ott talán a legkönnyebb összehozni ezt.
-
csab991
senior tag
válasz
s7evcsenko #10801 üzenetére
Előzz meg három autót egyszerre 5 alkalommal. Persze versenyek alatt.
-
s7evcsenko
addikt
Mi az az "5 tripla elsuhanás trükk" az új heti kihívásban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest