- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
2018-as Focus kombi újabban néha kiírja pirossal hogy "ford keyfree no key detected" miközben az autóban ülök. Beszállás után újra meg kell nyomni a nyitó gombot a távirányítón és akkor beindul az autó. Viszont ma menet közben írta ki, leokéztam, 2 perc múlva újra megjelent és eközben az üzenetjelző is pirosan világít az üzemanyagjelző mellett. A pótkulcsot még nem próbáltam, hogy azzal is ugyanezt csinálja vagy sem. Elem lett cserélve 1-2 hónapja mindkét kulcsban.
Ez mitől lehet, és mit tudok vele kezdeni?
Köszönöm! -
poolbig
aktív tag
Csak egy kérdés. Mk4 Mondeonál mi a különbség az 1.6 120 LE és 1.6 125 LE motorok között? Ezek turbósak?
-
poolbig
aktív tag
válasz
troll81 #55166 üzenetére
Köszi.
Amúgy van még egy komoly problémám. Menet közben időnként besárgul az ESP és az ABS lámpa a műszerfalon. Ilyenkor elmegy az ABS, meg gondolom az ESP is, de azt nem igazán tudom letesztelni. Ha leállok az autóval, akkor újraindítás után semmi. Csakis menet közben jelenik meg ez a hiba és nem is mindig. Kompúterkiolvasása valami olyasmit dobott rá, hogy a jobb első ABS érzékelővel megszűnik a kapcsolat. Vettem egy zsír új érzékelőt, azt beszerelem, de ha az sem oldja meg, akkor merre keressem a hibát?
-
ParmaBoy
tag
válasz
hdanesz #55204 üzenetére
Ha olajban fut a vezerles, 1995cm, kerulendo lenne, de itt a kereskedes 1997cm-et ir, ami meg a psa szarmazek, nem rossz motor. De csekkolni kell, h tuti az-e, nem csak a hahu toltotte ki tevesen, pont 19-ben volt a valtas (februar, de lehet hogy ez keszletes es 18-as gyartas)
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ecoblue 2.0 dízel és automata váltó= halál kombináció?
Megfelelő karbantartást feltételezve (minél gyakoribb olajcsere, ill. ennek a kocsinak az esetében legalább 2 automat váltóolaj csere) vehető? -
Jenne
őstag
Szia!
Köszi a választ.
...ha valamelyik Ford márkaszervizbe vinném cseréltetni, ezt a választ kapnám, mert a Ford már csak ezt használja-- Ford Petrányi válasza volt: a korábbi Ford Super DOT 4 fékfolyadék 2019 óta megszűnt, már csak az új, Ford DOT 4 LV High Perfonmance fékfolyadék rendelhető...és ezt is teszik az autóikba
Ebből gondoltam és ezért kérdeztem rá az LV-s DOT 4-re. -
diegho
nagyúr
Tudja valaki, hogy a Ford szervizben pontosan milyen olajat raknak az autóba? (2023 1.5EB) Köztes cserére megyek majd nyáron. Első körben Mobil1 ment bele, viszont ha tudjuk mit rak a szalon, akkor azt raknám bele én is.
-
kcsa
veterán
válasz
WhiteWalker #55179 üzenetére
Elég sokáig ilyen tud maradni. Féktisztítós ronggyal csodát lehet művelni az ilyen maszatokkal - de néha elég a brigeciol is. Ami otthon van
-
bendi806
aktív tag
válasz
radi8tor #55187 üzenetére
Szuper, köszönöm...
Hát a tárcsát, nem láttam vészesnek, hogy őszinte legyek, azért nem is cseréltettem...
Szerintem majd jövőre akkor csere lesz, de a fekfolyadek meg hamarabb megfog történni
De ha úgy lesz, mint írtad, hogy rosszul koptatja be, akkor még tanulopenz volt 😀 csak most ugye , volt vezérlés csere, és így is számomra picit sok volt a költség, de nem sporolunk semmin...
Én mindent szakira bízok 😀 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bendi806 #55178 üzenetére
Több témát érint a kérdésed
A tárcsa belsején ilyen mértékű rozsda nem fog eltűnni soha, és ilyen tárcsára szerintem kár volt a fékbetét csere, mert az új betétet nagyon hamar bekoptatja rosszul és amikor rászánod magad a tárcsacserére amúgy is kell megint fékbetétet cserélni.
Ez kb úgy alakul ki, hogy először vékony felületi rozsda van rajta, aztán kicsit több, ez már bele nyaldos a betétbe (rozsda keményebb mint a tárcsa maga), és ezáltal egyre nagyobb felületen mar bele a betétbe, aztán a tárcsa egyre nagyobb részen rozsdásodik.Ha a fék levegős akkor nem keményedik fel. Mindig olyan lesz mintha egy párnát nyomkodnál. (szerintem)
Hogy tudod ellenőrizni? Leginkább úgy, hogy fékfolyadékot cserélsz benne. 2 évente amúgy is ajánlott a csere. De jobb, ha szakira bízod a dolgot. -
bul07
nagyúr
Én középmárkától felfelé vennék, és akkor nincs márka miatti para, árban nem olyan nagy különbség hogy a név miatt egy álmatlan éjszaka is legyen, mannol csak alsó polcos
A megfagyó Mannol hűtőfolyadék óta meg főleg
Meg is találtam e két poszt előzménnyel és a második képekkel [link] - [link]
Persze azóta eltelt már nem kis idő, de semmi nem garantálja hogy jobban odafigyelnek a minőség biztosításra, egy olyan cégnél akik csak bérgyártásból származó cuccokat saját címkével látnak el. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kicsit hezitálok, melyik fékfolyadék legyen, mert aktuális lesz a csere. Ha tudtok, kérlek segítsetek. Az autó Fiesta 1.4 TDCi és 2006-os májusi gyártás és ABS -es.
DOT 4 van előírva. Rákerestem a Fuchs lubricantadvisor oldalán (Fuch olajat használok a család autóiban , ezért itt kerestem rá) ...[link] Ezeket adta a kereső:[kép]
Gyári előírás a gépkönyv szerint a DOT4, de Ford egy ideje már a DOT4 LV-t forgalmazza [link]. Ebből gondolom, hogy a Fuchs fékfolyadékból betölthető a MAINTAIN DOT 514 LV [link]. Vagy például Bremboból a Premium Brake Fluid DOT 4 LV [link]
Bocs ha tudatlannak tűnök a kérdésemmel .... -
bendi806
aktív tag
válasz
WhiteWalker #55179 üzenetére
Most lehet hülyeséget írok,.de nem lehet, hogy vizkoves a szélvédő?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DeFranco #55176 üzenetére
Köszi és radi8tor Neked is.
Oké értem. De felmerül pár kérdés ismét , hogy meddig marad ilyen ? Mert többszörös esőben is hajtottam a gépet , mégse jött le.
Másik , hogy le lehet szedni róla vagy ez már kuka? Ha veszek új lapátot , akkor ne ezzel a viaszos programmal mossam a kocsit?
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Most lett fékbetét cserélve, de a tárcsa ilyen "rozsdat" látok rajta, ez mekkora probléma?Illetve, ahogy pumpalom a féket felkemenyedik az normális
Régen úgy volt, hogy sokkal fentebb fogott, most is megállunk normálisan vele 🙂 csak szeretném ha fentebb fogna
Levegős a rendszer vagy azt, hogy tudom ellenőrizni?
Köszönöm a tanácsokat -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #55175 üzenetére
Akkor meg is van a tettes.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
WhiteWalker #55175 üzenetére
én többek között ezért nem használom a waxos mosást.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
diablo1984 #55173 üzenetére
Én is arra gondoltam , de sajnos régóta ilyen , kb első használat óta, ami jó pár hónapja volt.
kcsa: mosás ajánlatunk 3.program (aktív hab mosás kemény viasz védőréteggel)
Ezt szoktam használni gépi mosóba.
-
kcsa
veterán
válasz
WhiteWalker #55172 üzenetére
Gépi mosóba jársz waxos programmal?
-
diablo1984
veterán
válasz
WhiteWalker #55172 üzenetére
Valami zsíros cucc a szélvédőn és/vagy fos lapát?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jacob Gibbs #55170 üzenetére
Ugyanaz a folyadék kell hozzá igen. Sehol nem írják hogy másképp lenne.
A feltöltési mennyiség pedig a feltöltési mennyiségek és specifikációk bekezdésben van írva:MK3,5 Kugánál úgy láttam már a citromsárga került bele, nekem még a másik (talán prémium) narancssárga van benne:
De miért kérded? Az első utántöltést simán megteheted desztillált vízzel. 5-9 literhez 1-2 deci vizet töltve kb semmit nem változik a koncentrációja a hűtővíznek.
Ford szerviz azt mondta, hogy ameddig -20 C fokos a hűtővíz, addig lehet desztillált vízzel utánatölteni.
Ha nagyon biztosra akarsz menni méresd ki egy kúton (minden benzinkúton van refraktométer). Én is így tettem. -
troll81
addikt
válasz
poolbig #55163 üzenetére
Szívesen.
Az az alkatrész kap hideget meleget felváltva elfárad az évek alatt.
Alap lenne egy szereplőtől hogy rá mérpéldául.szomoru hogy a nem szakirányú végzettséggel rendelkező ember indul a jó irányba..
Én csak hobbi szinten szerelek, építek.
Ha gondod van írj nyugodtan -
marquuard
veterán
válasz
gabor9991 #55161 üzenetére
Nyomattam idézőjeles hidegen egy kört a párátlanítót, egyik vékony cső tűzforró, a másik vékony semmilyen, illetve a vastag cső, végig a tűzfalig szintén semmilyen. OBD-vel megnéztem a mért belső (ambient) hőmérsékletet, 23 fok, szóval reális értéket mér. Hát ez van, marad a hétfő.
Köszönöm a tippeket.
-
poolbig
aktív tag
Tisztelt troll81!
Örök hálám üldözni fog a sírig. A mondeo.hu-s fórum, és a szerelőm sem tudta megoldani a kopogással kapcsolatos problémámat, de te egyből ráhibáztál. Kopog, csörög a motor 2000 felett? Kopogásérzékelő? Hogy ez mennyire evidens, de csak egyedül te jöttél rá! Szóval köszönöm. A csere óta vígan járok 95-ös benzinnel, semmi csörgés, kopogás.
Ja, a rángatást meg megoldotta egy kábel és gyertya szett csere (pedig az előző szettek sem voltak egy évnél öregebbek, ezért sem "akartam" rájuk gyanakodni). No mindegy, a lényeg, hogy hasít a gép, remélhetőleg így is marad. -
marquuard
veterán
Köszönöm ismét, holnap a párátlanítós művelettel kezdek.
Az én esetem úgy indult, hogy töltsükmeg-jólvanezígy-csakszivárog-nyugivan, mert ugye az tény, hogy télen nem használtam hidegen a klímát, de még preventív jelleggel sem (állítólag kéne néha rákapcsolni egy ötperc hideget, hiába van tél, kenni kell a rendszert). Csak meleget nyomattam be télen. Aztán most fejvakarás hétfőig.
Huh, nekem nyomáspróba 5e, töltés 25e.
De nem fizettem ki, mert ugyanolyan hitványul hoztam el a kocsit mint ahogy odavittem. Abban maradtunk, hogy majd akkor fizetem ki, ha azt a kevés funkcióját maradéktalanul ellátja a klíma. Szóval a töltés költsége már adott.
-
gabor9991
őstag
válasz
marquuard #55160 üzenetére
Úgy lehetne még tesztelni hogy párátlanításra állítani úgy maximális teljesítményen működik a klíma és akkor megnézni a csöveket, pár másodperc múlva jéghidegnek kell lennie ha jó.
Most bekapcsolt klímával mentél ugye de lehet hogy a szenzor meg azt jelezte a vezérlőnek hogy fagypont alatti a hőmérséklet az utastérbenígy lekapcsolta a kompresszort akkor meg érthető hogy miért nem hideg a cső
Sziszegni szokott az enyém is amikor bekapcsolt klímával leállítom, nem tudom mi történik ilyenkor de sziszeg egy pár másodpercig, amikor kevés a hűtőközeg akkor az enyém inkább bugyogó hangot ad.De 14 év alatt 2* kellett tölteni abból az egyik alkalommal csak megelőző jelleggel minimális mennyiség ment bele.
Offos másik autó rendszere 2 évente teljesen kiürült legutóbb 18ezerért csinálták a töltést, most vettem allegro-s hűtőközeget, 2 teljes töltési mennyiség a töltéshez szükséges csővel együtt 8ezer
Már csak tesztelni kell hogy jó lesz vagy nem -
marquuard
veterán
válasz
gabor9991 #55159 üzenetére
Bekapcsolt, hidegre állított klímával (bár jó melegben) hazamentem egy jó 25km-t, megnéztem a csöveket, hát nem vagyok meggyőzve.
A jobb oldali vékony cső forró, a bal oldali vékony cső pedig se nem hideg, se nem meleg: [kép]
Aztán közeledve az utastérhez a vastag fém cső szintén se meleg, se hideg. Igyekeztem lekövetni az útvonalat: [kép] [kép]
Tehát még így is lehet hibás a belső hőmérséklet szenzor, lehet, hogy nem a piszkosságával volt már a baj. Vagy még a nyomáskapcsolót emlegették, de nemigen férek hozzá, illetve meghatározni sem tudnám, hogy hibás-e. Sziszegni még mindig sziszeg az utastér bekapcsolt klímával, de ezt a feltöltés előtt sose csinálta, hiába állítja a szerelő, hogy ez így teljesen jó.
Úgy néz ki kénytelen leszek megvárni amíg újra fogad. Vagy van még bármi amit otthoni körülmények között meg lehet nézni? Köszönöm a segítséget.
-
zoger
tag
Sziasztok! Akinek az autójában ilyenlink szuper "aba twist" csatlakozó van a tűzfalon a fűtéscsőnél, és esetleg van egy nagyon minimális hűtővíz fogyása ajánlom hogy ellenőrizze. Az én 1.0 ecoboostom egy-egy nagyobb erőltetett túra után elfogyasztott egy minimális hűtővizet (max 0,5-1dl). Most hogy így szinte pont 10 évesen a csatlakozóba lévő gumi gyűrű teljesen megadta magát (szerencsére pont elkaptam a pillanatot), kicseréltem és egy 1500 kilométeres szlovéniai túra után sok csomaggal kerékpárokkal a tetőn egy csepp víz sem hiányzik belőle.
Egy kollégám 1.6 benzin focusán már cseréltem ezt a csövet, akkor ő utángyártottat hozott ami nagyon gagyi volt ezért végül egy gyárit szereltem be.
Az enyémhez nem volt gyári cső sehol ezért a csatlakozóba kerestem tömítő gyűrűt. 19x2,5 méretű nbr tömítést találtam bele ami úgy néz ki bevált. -
kcsa
veterán
Nézd meg először inkább, hogy a kúton mennyiért árulják (már ha van, mert sosincs komplett paletta sehol). Párszor már én is kacérkodtam a gondolattal, de az árat látva hamar letettem róla.
Vásárolj inkább mások által gyakran választott olajat (gyári, castrol, stb.), annak az ára a minősége és a gyártási ideje is jó lesz.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Olajos témában kérdeznék.
Használ valaki vagy van tapasztalata a Ford specifikációs MOL olajjal? Konkrétan ezzel: [link]
Azért kérdezem, mert ha jók a tapasztalatok, akkor nem rendelgetek a neten más gyártótól, hanem az egyik MOL kúton megveszem személyesen. Van a városunkban jó pár MOL kút. Ott legalább, mielőtt megveszem, meg tudom nézni a flakonokon a gyártási/töltési időt.
Sajnos jártam már úgy (2x is), hogy pár hónap híján már 5 éves olajat küldtek, 1x meg úgy, hogy 6 éves volt az olaj. Ez egy Total 9000-es olaj volt...Elég macerás volt a visszaküldése... -
gabor9991
őstag
válasz
marquuard #55151 üzenetére
Mk3-ban ott van a jobb oldalán a kormánynak egy kis rácsos lyuk ott van mögötte az érzékelő, ha koszos már akkor zúg is
lehet hogy nem jó értéket ad és azért nem fúj hideget, ezt ki lehet próbálni hogy szélvédő páramentesítésre állítod akkor oda a szélvédőre biztosan hideget kell fújnia ha tud, a másik lehetőség hogy megnézed kézzel a két csövet ami bemegy az utastérbe az egyiknek jéghidegnek kell lennie ha jól működik a kompresszor.
-
marquuard
veterán
válasz
gabor9991 #55130 üzenetére
Elvittem nyomáspróbára és töltésre. Elvileg azért szökött el a gáz, mert télen nem használtam a klímát hidegen (ez igaz is), és akkor elvileg a nem jól kent tömítéseken elszivárgott a gáz. Megtöltötték, járatták, így sem fúj hideget.
Azt mondták, hogy maga a klímarendszer -amennyire megnézték- hibátlan, vigyem vissza ünnepek után. Tehát egyelőre olyan, mintha nem vittem volna el.
Mi jöhet még szóba, ha valóban nincs probléma a klímával?
-
-
venom8888
őstag
Akkor lemondom a marketplaces vasarlast,koszi a helpet sracok.
-
gabor9991
őstag
válasz
venom8888 #55136 üzenetére
Gurulni fog ha felszereled, de 5 centivel kisebb az atmérője mint a másik 18-as keréknek.
Lehet emiatt még ABS hibát is bedob a fedcomp, ha első tengelyen van ekkora különbség akkor még a differenciálmű kell hogy kiegyenlítse a különbséget.
A gumisig el fog gurulni ezen is azzal nincs baj, ha a középfurat jó lesz de ezt már tisztáztuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gabor9991 #55131 üzenetére
Igen, gyártmányonként egy kerék méret van (mert ugye a kerék kerülete adott szérián belül csak a felniméretek változnak felszereltségtől függően). Viszont a nepperek árulnak mindenhez is. Aztán ezt valakik megveszik és azt hiszik az autóhoz való.
De már megint a kolléga helyett dolgozunk miközben ott a megoldás a Mondeo-s csoportban.Meg a webshopban: [link]
A gumiabroncs mérete:125/80R16
A kerék átmérője: 61cmA gumiabroncs mérete: 125/80R17
A kerék átmérője: 63cmA gumiabroncs mérete: 125/70R18
A kerék átmérője: 63cmvenom8888: mérd meg mekkora a kocsid kerekének az átmérője és az alapján válassz a fentiek közül.
-
gabor9991
őstag
válasz
marquuard #55120 üzenetére
Kevés benne a hűtőközeg ha az elpárologtatóra menő csövet megfogod és az nem jéghideg.
Ha az jéghideg a kondenzátorra menő pedig épp ellenkezőleg nagyon meleg akkor jól működik a kompresszor de valamiért nem a beállított hőmérséklet lesz befújva
A lényeg hogy alacsony mennyiségű hűtőközeg esetén is bekapcsol a kompresszor de hűteni már nem tud -
marquuard
veterán
Sziasztok, észrevettem ma, hogy nem fúj hideget a klíma. Amit megnéztem: klíma bekapcsolásakor kattan a kompresszor, beindul és emeli a fordulatszámot. Elvileg ha gáz nem lenne benne, akkor nem kapcsolna be? Merre érdemes nézelődni hibáért?
-
Ace Ventura
addikt
Köszi az infót
Fb Fiesta csoportba találtam egy tagot, aki a vezőoldali zárszerkezetet szedte ki, és a mikrokapcsoló tisztításával, valamint a kis lemez közelebb hajlításával megoldotta a problémát. Állítólag 5 éve már hibamentesen üzemel.Sikerült egyeztetnem vele, és hétfőn az enyémet is megcsináljuk. Kíváncsi leszek -
zoger
tag
válasz
Ace Ventura #55115 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom régen. Azt hitte a kocsi nyitva van az ajtó, de az a csomagtér nyitással is összefüggött. Régi fiestás fórumban írtam zomborg néven link .
-
zoger
tag
válasz
Ace Ventura #55073 üzenetére
Belülről tudod nyitni a csomagtartót?
-
válasz
Anaconda #55102 üzenetére
Felelősséget nem vállalok az esetleges műanyagtörésért, azt előre leszögezem!
Azt a sínt ilyen kis fém befeszülős klipszek tartják a helyén, egyik végéről megkezded, óvatosan felhúzod és kiugrik az eleje/vége.Elötte a tetőcsomi beakadási helyét takaró ajtókat érdemes kivenni, az vékony és könnyebben törik amikor feszül az egész.
Több ilyen klipsz van rajta szóval óvatosan szakaszonként kell feszegetni, de kézzel simán lejön.
Ha az elsőre ráérzel akkor a többi már gyerekjáték.
Kb mint egy hosszabb díszléc úgy jön le.
Ha tetősínes az autó, akkor az kissé más történet, abban nem tudok segíteni, az enyém a sima fekete takaróléces. -
radi8tor
MODERÁTOR
De ott hátul ugyanabba a csavarba lesz ez becsavarva, mint a rendszámkeret lenne. Szóval rohadástól nem véd, cserébe minden autómosásnál csurog onnan ki a koszos víz
Alfa az más téma, kb mint minden sportkocsi. Nem való rá elől rendszám. Itthon se raknak rá mindig, inkább fizetik a 15000-eket alkalmanként mikor lemeszeli miatta a rendőrDe akinek 60-80M autója van ez aprópénz.
-
kcsa
veterán
válasz
radi8tor #55103 üzenetére
Én szeretem ezeket a kiemeléseket
Nem érhet fényezett részhez a gagyi keret, így nem csiszolhatja véletlenül sem, nem zöröghet, bátrabban ki lehet támasztani szivaccsal, valószínűleg nem rohad be a csavar lemezbe, ilyesmik.
Számomra ellenpéldák az egyébként gyönyörű Alfák, ahol egy-két típusnál mintha elfelejtették volna a (tényleg gyönyörű) formához odatervezni a rendszám helyét
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
diablo1984 #55101 üzenetére
-
Anaconda
tag
Szia!
Segíts nekem. Ott még nem ázik, de meg akarom előzni.
Hogy szedted ki a tetősínt?
A Sika ott várja, hogy bekenjem.
Jah, durva, hogy mifelénk 60 ezrekért javítják, a Sika meg párezer forint volt, én kb 1.5 óra alatt megvoltam a lökössel (úgy, hogy elsőre csináltam és nagyon alaposan, eltakarítva stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Bundle topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest