Új hozzászólás Aktív témák

  • Dj Sügi

    őstag

    válasz Goose-T #7327 üzenetére

    Nem tudom kinek válaszoljak, több embernek is szól.

    Rendőr is rögtön ezzel kezdte, hogy biztos ellopták nem én hagytam el? (Gondoltam magamba: de, egy oldalról egyszerre, gyanús lett volna.) Meg is mutattam neki, hogy ezen is úgy álltak a gyári dísztárcsák, hogy csak nagyon erős húzásra/rángatásra jönnek le.
    Meg ő is kábelkötegelőzi az autójára, hogy ne hagyja el: "mert tudjuk milyen jók a magyar utak" valami ilyesmi mondat is elhagyta a száját. (Traffipax, útdíjak, benzinadó, súlyadó, stb pénzekből tákolhatnátok rajta kicsit talán. Jah meg télen kilökhetnétek egy hókotrót, hogy leganézza a kátyúkat :DDD)
    Arról nem is beszélve, hogy ha kábelkötegelőzve lett volna a kocsira akkor valami más kategóriába esett volna a téma, "dolog ellen elkövetett erőszakos lopás" vagy ilyesmi. Mondom oké, akkor legközelebb körbeláncolok/ragasztok/hegesztek minden mozdíthatót a kocsin... :W ([link])
    Hogy néz ki már kábelkötegelőzve egy gyári dísztárcsa? A tacskós "mindenrejó" bohóc dísztárcsákat szokták ilyen módszerrel rögzíteni, de azt sem lopás ellen, hanem mert az tényleg leesik minden kanyarba szinte.

    Na mind1, remélem boldog lesz vele az a gané ember... :C

                              🚗 FORD - First On Race Day 🚗

Új hozzászólás Aktív témák