Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz Rambovits #6686 üzenetére

    Szia,

    így gyorsban:
    Az abszolút jó, ha nem egyedül kezdesz neki, mert egymást "húzhatjátok". Egyedül hamar feladja az ember.

    Edzés: A legfontosabb, hogy legyen bemelegítés. Kis futópadon sétálás, kocogás. Utána meg a lényeg, hogy próbáljatok meg bizonyos részekre fókuszálni. Egy nap kar-mell, egy nap hát, egy nap láb. Úgyis dolgozik mindig minden, csak nem mindegy mennyire. A legfontosabb, hogy nem kell egyből 150 kg-ot kinyomni. Persze kell a végére egy próba, hogy megy -e a nagyobb súllyal, de nem kell vele szériázni. Ismétlés az mindegy szerintem.
    Ha javasolhatom egy hónapig azért egy személyi edző sokat lendíthet a dolgokon. Eszközök ismerete, módszerek,....persze, ha van ott személyi edző, amikor ti is, akkor érdemes kukkolni. Nem csak súlyokkal lehet edzeni. Lehet kitöréseket csinálni, fekvőtámaszokat, törzshajlítást, gugolásokat,....és ezek nagyon-nagyon hatékonyak.
    Néha tartsatok szünetet és legyen törülköző, víz és szőlőcukor nálatok.

    Kaja: Igazából ha a nasikat elhagyod, akkor nincs gond. A lényeg, hogy többször keveset. Nem kell mindig jázmin rizs+csirkemell kombót tolni. Gondolom nem testépítőnek készülsz. Élvezd az ízeket nyugodtan. Nem is kell csirke módjára salátán élni. Csak a fránya nasikat kell elfelejteni. Gondolj arra, hogy ha nem veszel meg egyet-kettőt, akkor az plusz egy edzés árban majdnem :D

    Ez is picit hosszú lett, de a lényeg, hogy ne görcsölj rá. Élvezd is közben, az számít talán a legjobban.

    Sok sikert!

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák