Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #22886 üzenetére
nézd, engem nem érdekel, hogy szerencsétlen döbbenten olvasta a fikázásokat, nekem az ingerküszöböm ennél azért magasabb, az övé meg ott van. nem látok itt különösebben bajt. nálam a cgi orgia továbbra sem menti meg a filmet.
"Nem, ezt a történetet nem lehet komolyan venni és igen, ez a film a gyerekeknek és a gyereklelkű felnőtteknek szól. Ha a mozi bejáratánál ott felejted a felnőtt éned, nagyon jól fogsz szórakozni, ha ez nem megy, akkor tényleg csak a fanyalgás marad. A döntés a tiéd. "
nos, gyerekkoróm óta manga és anime rajongó vagyok, irdatlan mennyiségű mecha anime sorozatot benyaltam már ált. iskola előtt is és azokban is több színészi teljesítmény volt, mint ebben. és igen, a bunyó utáni üresjáratokban felnőtt vagyok, mert nem tudok annyira debil hülye büdös kölök lenni, hogy ezt élvezni tudjam. ez van. ezt talán a cikkíró is képes felfogni, bááááár.....
"humoros részeknél zengett a nevetés" - hol volt humoros rész? én kínos erőltetések tucatjait láttam csak, leszámítva hellboy pár beszólását.
az meg egyenesen vicc, hogy a star trek-hez hasonlítja, ami minden téren földbe döngöli a filmet, de minden mást is scifiben... nézd, ez a cikkíró maga vércilki, és rád nézve is kezd kínos lenni, hogy ezt a bohócot linkeledholnap majd jól a földbe döngölöm a wolverine-t is
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DJI topic
- E-roller topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest