-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz FoxiestFox #75431 üzenetére
Tőled már megszoktam.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz brownus #75429 üzenetére
Számomra semmiképp, de kinek mi ugyebár.
Mint minden film ez se tetszhet mindenkinek.Juteszembe. A Gépészt tegnap még utáltam, ma meg már szeretem. Ritka az ilyen, a többi filmből általában ki szoktam ábrándulni miután alszok rá egyet.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Trainspotting
Azt hittem valami jó lesz, de olyan dolgok is vannak a filmben, ami max valami olcsó "vígjátékban" menne el. Amúgy se a téma, se semmi nem érdekelt belőle eléggé, így a felénél leállítottam és letöröltem. Lehet, hogy jó film ... valakinek. Mindenesetre én nem ajánlom.
Clash of titans
Réibben megnéztem ennek a folytatását mit sem tudva az előzményről, ezért úgy gondoltam be kellene pótolni, de mostanra már elég homályossá vált, amit hajdan láttam, no mindegy, azt már nem nézem újra.
Azthiszem pont olyan volt, mint a folytatása. Egy elemről az egyik általános iskolai fogalmazásom jutott eszembe, aztán hogy ez most a film szempontjából negatívumnak számít e, azt nem tudom pontosan...
Egynek elmegy."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #75403 üzenetére
Persze, hogy nem. Nagyon rövid idő alatt lefogyott és hasonlóan hamar vissza is "nőtt". Gondolom volt hogy az utolsó jelenetbe azt mondta: "Én már csak enni akarok..."
-
emiki6
veterán
The machinist
Ezt a filmet nem pontozom, mert nagyon jó, de gyűlölöm, olyan szinten felkavart azzal a hangulattal. Soha többet nem nézem meg! A film után közvetlen teljesen el voltam képedve, teljesen lesokkolt.
Ajánlom-e? Igen és nem! A Gone girl ehhez képest kispályás, szerintem ezzel mindent elmondtam.
Bale meg 183cm magas és ~55kg-ra fogyott le (a film szerint). Micsoda véletlen.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Nem értek egyet. Pl én a magam 183 centijével csak versenyétrenddel és tervvel hosszú évek után lehetnék max 80kg, ha erről szólna az életem. Bale meg egy élien. Oké, hogy izommemória, de az már szinte emberfeletti amit összehozott.
Brownus: Az bőven elég, nomeg az a leggazdaságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz ígyvanferi #75277 üzenetére
Előbbi jobban passzolt volna a szerephez. Szvsz.
-
emiki6
veterán
Nem is tudtam, hogy a Corvinnak van 4K-s vetítője.
Van akkora a nagytermének vászna, mint a CC imax-ese?
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #75036 üzenetére
Amúgy meg a veszettség jár hasonló tünetekkel, mint a zombiság.
Amit fentebb mondtam, attól elvileg halálra röhögöd magad és azthiszem az arcizmaid is beálnak.
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #75027 üzenetére
Én láttam szinte minden Nolan filmet. Pontosabban a Mementótól az Interstellarig. Nekem mindegyik nagyon tetszett. Nolan számomra egy igen jó rendező, a 21. századi filkészítés egyik meghatározó alakja.
Az imax interstellar életem eddigi legjobb moziélménye volt.A Mementót azért ne hagyd ki. Még ha nem is lenne a kedvenced érdemes megnézni, szerintem alapmű.
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #75027 üzenetére
Juteszembe tényleg van egy olyan (azthiszem növényvédő)szer, ami hasonló hatást vált ki, mint a Burton félében amit Joker használt, pedig tök nonsense-nek tünt
-
emiki6
veterán
Szerintem bárki és bármi bennelehet, aki/ami végén még élt/létezett. A többi meg majd kiderül.
-
emiki6
veterán
Szirmai végre egyszer csinált egy egész jó videót...
-
emiki6
veterán
Aki jobban beleásta magát a moziünnepbe, az össze tudná foglalni?
Hol mennyi a jegy, milyen filmekre vonatkozik, stb."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Nem tudja valaki, hogy ki forradalmasította a filmkészítésben (vagyis melyik filmben lehetett először) az, hogy míg valami akció van, nem hallani, a hangokat, legfeljebb tompítva, aláfestésképp pedig valami kellemes, lágy zene szól?
-
emiki6
veterán
válasz devil-k #74676 üzenetére
Az egyikbe rosszul tették bele a szárat és elhajlott a "pöcök", ami stabilan ott tartja, a másiknál is a szárral volt baj, kinyitásnál igen szorul és látszott, hogy az sincs a helyén, szóval nem lett volna hosszú életű, amelyiket én fogtam ki, azt otthagytam egy popkornos előtti asztalon, hátha kell valakinek.
Ajánlom még a szemüvegtörlőt is, mert volt, ami ujjlenyomattal volt elcsomagolva...
-
emiki6
veterán
válasz devil-k #74674 üzenetére
Utána bontsd ki és nézd meg, hogy nem szar-e. Mi a multkor vettünk 2-2 sima és imex szemuveget, ezek közül 1-1 hibás volt, bár ezt későn vettük észre...
-
-
emiki6
veterán
válasz Tibiajax #74602 üzenetére
Ebből hat biztos nem, három egy erős talán egyszer, a SW meg valószínű...
És ilyet írnak, hogy kötelező...[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Bad Pritt #74433 üzenetére
Nem tudom min hánytak, még IMAX 3D-ben nem tudtam annyira beleélni magam, hogy erős tériszonyt érezzek (és mint azt korábban írtam ami para lett volna, ott mosódott a kép az alacsony képsűrűség miatt...)
De amúgy a film jó lett nagyon."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Ja, én Délmancsnak fordítottam volna.
-
emiki6
veterán
Whiplash
Tagadhatatlan, hogy jó volt. Volt benne valami, amit most nem tudok megfogalmazni, egy érzés, ami a filmet kiemeli a többi közül, ezért volt jó számomra. Nem mondanám, hogy szerettem, a téma sem állt közel hozzám, ahogy a zenei műfaj sem igazán, de mindezek ellenére a film jó volt.
Hancock
A film első fele jó, a második fele nem. Tucatfilm kategória.
The great Gatsby
Ilyen filmet még nem igazán láttam. A film eleje rettenetes. Mármint az amit bemutat. Néha csak úgy nevetnem kellett rajta, pedig nem volt vicces. Nem tudom. Meg kell néznem mégegyszer, hogy ezt meg tudjam rendesen fogalmazni. Bár a könyvet nem olvastam, van egy olyan érzésem, hogy a film megtette amit képes volt megtenni, átadta, ami átadható.
Jó film!"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Én a Marsit és a Walk-ot néztem ma. Mindkettőt 3D-ben, utóbbit IMAX-ben, mégis olcsóbb volt, mint előbbi a Mammutban...
A Marsi nekem tetszett, a termesztéstől többet vártam, de mindegy. Valóban nem volt akkora hűha, mert nem olyan volt a téma szerintem. Az IMAX-et nagyon hiányoltam, a sima 3D-től a fejem ismegfájdult. Juteszembe ennél a filmnél a 3D felesleges...
A kötéltánctól nem vártam annyit, amennyit nyújtott, nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek. A látvány jó vol... lett volna, ha nem ez az őskövület 24fps van. Már-már kezdtem beleélni magam, erre "mosódás" és oda az élmény. Miért? Miért tart még itt a filmipar?
Mégvalami. Éreztem, hogy nem lesz minden jó, mert bal oldalamon egy pár női tagja, kukoricával (mint a disznók ) felfegyverkezve, másik oldalon nachos. Csak előbbiről szólnék, mert az volt számomra meghatározóan kultúrálatlan. Mint már említettem a kukoricazabálás nem maradt el, ezt színesítette a szisztematikus pofázás és ha ez nem lett volna elég, a film közepénél elkezdett telefonozni is, melynek fényereje böven az elfogadható fölött volt. Csak a film után jutott eszembe, hogy mit kellett volna tennem. Egy gyors mozdulattal csupán egy pillanatra eltulajdonítani, majd azt a mozdulatot folytatva eme becses eszközt kecsesen továbbítani a vászon előti térre, valamint el kellett volna sütnöm 1-2 kussojmá meg pofabe-t is, de ehhez sajnos én túl gátlásos vagyok, de ezen próbálok majd változtatni. Most ezt írva a feltűnő torokköszörülést kellett volna alkalmaznom minden esetben, na majd legközelebb.
Az, hogy a film végét végigbeszélték az gondolom senkit nem lep meg.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz gyuromoj #74225 üzenetére
Csak szerintem elég gagyi az a név, hogy Gambit? Mintha valami Bambi-Gandhi-Norbit vegyes lenne első hallásra.
Maga a karakter mondjuk érdekel, valamiért gyerekként az volt a kedvencem egy mortal kombat szerű xmen játékban.Stan Lee meg tényleg jó öreg már. Christopher Lee is igen nagy kort megélt. Most nézem, mindketten Lee-k és a koruk is szinte megegyezik, vajon véletlen?
Igazából az szokatlan számomra, hogy híresek és hosszúéletűek, ez valahogy nem szokott együttjárni.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #74201 üzenetére
Alepvetően ugyanaz, de kinézetre teljesen más és ezáltal szerintem nem ugyan az. Ha ránézel az egyikre és a másikra, akkor más a kinézet, a felépítés, a társadalom.
Az alapötlet, Flynn és Tron az ami maradt, de változtak is.Más:
Insomnia
Nolan rendezte ugyebár, ennek ellenére "nem nagy cucc", hogy egy barát szavaival éljek. Nincsenek benne nagy rejtélyek vagy csavarok és nem is agyalós film. Egy dolgot tud felmutatni és az az üzenet, a "tanulság", amely a rendőrségről szól. Felteszi a kérdést: Te mit tettél volna? Mi a helyes döntés, ha van egyátalán? Lássuk be nehéz kérdés és nehéz a választás. Bármit is válasszon az ember, egyik se lesz jó, mert minden lebetséges döntés magával hordozza a maga negatív következményét.
A film egyszer nézős számomra. Nagy dilemma, hogy helyet kap e az általam ajánlott filmek listáján."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #74199 üzenetére
Bár maga a világ nem új, azért van némi különbség előbbi és utóbbi között. Az újnak a kinézete, a dizájnja ami nekem nagyon tetszett. A régi meg pff...
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #74171 üzenetére
Az Avatart is szídta mindenki. De mint mondották vót látvány téren úttörő volt.
Megmondom én miért szerettem. Az ottani világ miatt, melyet elénk tárt. "Mi lenne ha máshol is kialakult volna az élet, de úgy, hogy hasonlít az ittenihez?" Teljesen új világ, olyan társadalmi berendezkedés, ami érdekes. A film háború előtti részét konkrétan akárhányszor meg tudnám nézni, annyira varázslatos és elragadó. Ez teszi a filmet számomra kedvessé.De a Tron2 is ugyanez. Új világ, látvány és klisék. De bármennyi negatívumot is felsorolunk, mindig el fog foglalni egy helyet a szívemben.
Na, ez kicsit nyálas lett, de ez az igazság.
-
emiki6
veterán
válasz DrojDtroll #74123 üzenetére
Nem láttam nagyon sok filmet, de ami azok közül a leginkább foglalkozik a témával az a V for vendetta.
Az Uncle embere csak érinti a kínzás témát, de felvázolja egy lehetséges lelki okát az ezekhez hasonló őrületnek. Csak emiatt nem ajánlom, mert csak a film kb 1 jelenete szól erről.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Spíler
Csak a film főcíméből emelnék ki egy mondatot: "A Guy Richie movie". Szerintem ez mindent elmond.
Az "orosz nehézfiúk"-os jelenetek még mindig a kedvenceim között vannak, főleg amikor mutatják a sebhelyeiket:- Átment rajtam egy tank és bekaptam egy gránátot.
- Azt én is, de engem megcsípett egy szögesdrót is.
- Te aztán tudsz élni, de ezt figyeld 30-as kaliber...Aztán karambol, gázsoré, az egyiket kiütik, majd leütik bézbóz ütővel, beleeresztenek egy sorozatot, leesik egy kocsi tetejéről, kap egy pofont egy deszkától, majd felkel és megy tovább. A másikat leütik golf ütővel 2x, ájulásig futtatják és egy pofonnal véglegesen kiütik...
De a buzis poénok is jók voltak, ütöttek rendesen.nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Őfelsége pincére voltam
Meglepetten tapasztalta, hogy eme remekműről csak a filmvilág archívum ii.-ben volt szó és azóta semmi. Nem igazán tudom, hogy hogy ajánljam, hogy meg is nézzétek, de azért írok valamit.
Igazából ez a film egy (alacsony) pincérlegény életútját mutatja be. Azt hogy honnan indult és mi lett belőle az évek során, a cím egy keveset elárul, de azért részben félre is vezet. Mind emellet az ő szemszögéből betekinthetünk a cseh milliomosok életmódjába és azt tapasztalhatjuk, hogy régen is voltak Dan Bilzerianok, aztán azt is láthatjuk, hogy hogyan bánt el velük a sors és a háború alatti, utáni rendszerek.1-2 dolog, amin meglepődtem:
2 antilopot megtöltöttek töltött pulykákkal és azokat beletöltötték egy tevébe. Valamint amikor a nő szex közben Hitler arcképét nézi, mintha valójában vele szexelne. 10/10
-
emiki6
veterán
Mondjuk én az almacsutkát és hasonlókat eldobálom, ahol föld föld van. A csonthéjas magokat meg autóból kidobálom szinte várhol, de mást nem nagyon szoktam eldobni.
-
emiki6
veterán
válasz Pitterix #73931 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. A serpák annyira vagányok, hogy nem csúcsrajutni mennek, csak összeszedni a szemetet. Mint valami könnyed hegytakarítás. Ezek meg a saját szemetüket nem tudják lehozni, nemhogy másét...
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #73874 üzenetére
A Szállító mondjuk szerintem a saját filmei közül a rosszabbak között van.
Az újat nem válalta el vagy csak nem őt kérték fel?
-
emiki6
veterán
válasz devil-k #73872 üzenetére
Stathamnek nagy mákja volt Guy Richie-vel az már egyszer biztos. Ha ő nincs talán sose lett volna belőle színész.
Statham legalább nem kifejezetten szar filmeket csinál (általában). Parker, Mechanic, Redemption, Homefront, Crank, stb szerintem egész jók, még ha nem is átlagon felüliek. Az mondjuk igaz, hogy mindig ugyanazt játssza, de illik is hozzá.
Ja, igen, a Revolver is kiemelkedő!
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz gyuromoj #73841 üzenetére
"#73751 Dilikutya: Most volt az utolsó, hogy Cinestar linkre kattintottam. Épp olvasom a F4 hírt, amikor bejön egy nagy sötétség, meg egy forgó bizbasz, és egy egész oldalas reklám, a sarokban X-el. Gratulálok, egy olvasó mínusz"
-
emiki6
veterán
Nem sokat, de azok alapján, amiket olvastam, láttam, hallottam nem fogom megnézni, nem ér annyit.
Az uncle-lel nem lőhetsz mellé, az év egyik legjobb filmje.[ Szerkesztve ]
-
-
emiki6
veterán
Lol
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ilyenek-lennenek-a-disney-hercegnok-aktmodellkent
Via Állati vicces képek topik
-
emiki6
veterán
válasz Bad Pritt #73506 üzenetére
Én láttam a Minionok trélerét és már akkor tudtam , hogy egy megnézésre érdemtelen film.
Én majd a HTTYD3-ra lesze kíváncsi. Annak meg se nézem az előzetesét, a második részé is túl sokat közölt és ami lenyűgöző lehetett volna szinte mind volt a ztailerben...
-
emiki6
veterán
TOP 15 - Nincs Kiút / Filmek szürreális börtönökkel
No, ez annyira nem izgat, mint az ismétlődő idő, de azért van 1-2 amit lehet meglesek.
-
emiki6
veterán
Jobbnak érezte, mint 60, de a 65-öt sokallta, ezért a 62,5 lett, de elhagyta a tizedest.
Ígyvanferi: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
De egy film nem lehet 100%-osnál jobb, azért írtam (elméletileg 0%-os sem, de az más dolog).
Én ha azt látom értékelésnél, hogy 9/10 azt magamban 9per10-nek mondom, melyhez a 10-ből 9 pont jelentést társítom, de semmiképp sem "kilenctized"-et jelent szerintem. Ugyanígy a 10/9-ről hasonlóra következtetek, még ha 10per9-nek is mondolm, mert az ugyanúgy 10ből9 (azthiszem a halmazoknál a "/" a"-ból,-ből"-nek felel meg), mivel 9-es skálán nem pontoz senki. Van 5-ös, 10-es, 20-as, 100-as skála, van aki százalékosan osztályoz, valaki szavakban fejezi ki.
Tehát. Ha már nincs mindenben egyetértés, abban egyezzünk meg, hogy a hányados értéke nem halad(hat)ja meg az 1-et filmértékelés terén, ami meg meghaladja, annak a reciprokát kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz spammer #73377 üzenetére
Szerintem meg egy értékelési hányadosnál a nagyobb szám határozza meg a tartományt, mivel a kisebb által meghatározottba nem illeszthető bele a nagyob. Tehát 10/9 = tízből kilenc.
-
emiki6
veterán
Revolver (2005)
Erről a filmről már írtam pár éve, akkor se értettem, hogy iMDb-n miért 6,5/10, de most újranéztem és megint lenyűgözött. Egyszerűen zseniális.. Első nézésre érdekes és kicsit érthetetlen is lehet bizonyos szempontból, de semmi esetre sem egy átlagos egyszer nézős film. Másodikra ez a film is tartogat érdekességet, kis Easter egg-elet, amik a végkifejletre utalnak, de elsőre ugyebár ez nem tűnik fel, mert nem is tűnhet fel. A színészi alakítás nagyon jó, a díszletek elkápráztatóak és szokatlanok, a zene általában csak a háttérben bújik meg, bár néha különlegesen társul a filmhez.
Szerintem ez is betehető az alapművek közé. 10/10 ez nem kérdés!Szerk: Visszaolvastam és az a durva, hogy ezt már lényegében leírtam, sőt amiről azt hittem, hogy most értettem meg, azt már korábban is megértettem, csak elfelejtette, ami meg még durvább, hogy ötödször láttam ezt a filmet!
[ Szerkesztve ]
-
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #73138 üzenetére
Szerintem ennek a filmnek a jó minősítése (is) utal igénytelenségre. ("cloverfield 4/10, MadMax 2/10, a kém 3/10 és erre Vakáció 6/10" azért azt kétlem, hogy ez a film magasabb színvonalú/jobb, mint pl a madmax: FR)
Persze más fajta, mert az egyik a film képi minőségére utal, a másik pedig a film értelmességének az igénye.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
válasz Tibiajax #72973 üzenetére
Egyik kedvenc idézetem
"Akkora görbe, nagy orra volt, amilyen csak a hangyászoknál látható, néhány szál kócos, ősz haja szerte állt kopaszodó fejbőréről, és négy hatalmas bibircsók az orrán, továbbá néhány szörcsomó egyenesen visszataszítóvá tették. Sorvadt ínyéből kiálló két szemfoga, ezer ránca, széles, ormótlan termete tökéletesen egészítették ki a rútság és vénség minden kellékével valószínűtlenül dús mértékben megáldott vagy talán megátkozott külsejét. Harcias kofa létére és torz külseje ellenére jólelkű, becsületes, igazszívű asszony volt"Ezt nem teszem offtopikba, annyira nagy!
-
emiki6
veterán
válasz Tibiajax #72965 üzenetére
Erről nekem Rejtő Jenő ugrott be. Ő írt elborult hülyeségeket művészi módon. Ez a titok amúgy. Elegáns megfogalmazásba kell öltöztetni a hülyeséget.
Tedd spoilerbe amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #72955 üzenetére
Pótóld be mihamarabb! Mindkét film nagyon jó! A Revolver szerintem méltatlanul van lepontozva imdb-n.
Nekem is újra kéne néznem őket."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Tibiajax #72924 üzenetére
Ő nem tudom ki, meg eddig nem is nagyon gondolkoztam a dolgon. Azért válaztottam mert szemüveges vagyok és valamilyen szinten hasonlít rám is.
-
emiki6
veterán
Nem kérdés! UNCLE!
Én mondjuk nem bántam volna meg, ha vettem volna jegyet az MI5-re, szerintem simán szórakoztató, de az UNCLE mint film minden tekintetben jobb szerintem!Más: rájöttem kire hasonlít az avatarom. Az MI5 főgonoszára
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Az U.N.C.L.E. embere
Amint megláttam a trailer és Guy Richie nevét egyből tudtam, hogy moziban nézős lesz.
A MI: RN-nél írtam, hogy rég nevettem filmen annyit, na ez felülmúlta. Nem is kicsit és jó magasra tette a lécet, szerintem a vígjátékok elbújhatnak.
A színészek jók voltak, a karakterek szintúgy. A párost nézve míg az egyik minden esetben nyugodt (akarcsak jómagam ), addig a másik képes nagyon hamar felhúzni magát (akár azon, ha szóvá teszik, hogy más helyén ül, ilyenkor hajlamos laposraverni a szék tulajdonosát nem, ilyen nincs a filmben, de akár lehetne is ). Mindkét tulajdonság egy kimeríthetetlen humorforrás
A zene semmi extra, de azért szerves része a filmnek. A fényképezés jó, néhol egyedi, de a széfajtóra rögzített kamera az egy nagyon jó ötlet volt!
A történet nem bonyolult, lévén hogy egy kémfilmről beszélünk, számomra volt egy kiszámítható csavar, de amúgy teljesen korrekt.
Ja, igen, az akció. Renben volt. Manapság akció terén már nehéz újat mutatni. Voltak bunyók, meg lövöldözések is. Én úgy vagyok vele, hogy lövöldözést már nem tudnak olyat csinálni, ami lenyűgözne. A közelharcban még van potenciál, de ez nem az a film, amikor 2 sensei összeméri élete harctudását.
Értékeljünk: ez nem a jó volt (7/10) kategóriába tartozik, amit nem fogok újranézni, ha nem a tetszett, újranézős kategóriába. Legyen mondjuk 8,5/10U.i. A befejezés felvezeti a film folytatását, de hogy lesz e neki azt még nem tudjuk, azthiszem amerikában "bukott" a film, de majd meglátjuk mi lesz a végösszeg.
Volt a film előtt a Spectre trailere és nekem úgy tünt, hogy a film felét, de minimum a harmadát el is árulta. Az más dolog, hogy nem hozta meg a kedvem
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Pearce #72732 üzenetére
Hallgasd meg az Escape-et is. 2:10-nél a vonósok nagyon adják!
Más: azt nem tudja valaki, hogy a youtubra feltöltött OST-k egy része miért van felgyorsítva minimálisan? Alapvetően nem feltűnő, de ha az eredeti zene meghallgatása után meghallgatom némelyik yt-osat, akkor tisztán hallani, hogy be van gyorsítva. Jelen esetben az Escape youtubeon is be van gyorsítva.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Mr. és Mrs. Smith
No, igen, ez is egy nosztalgikus film. Kiemelkedőnek ezt se mondanám, de mindenesetre szórakoztató és jó. A humor, az akció, minden a helyén van. 7/10
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #72663 üzenetére
A kérdés az, hogy mit nevezünk szuperhősnek? A watchmem összes hőse szuper? Vagy csak Manhattan, esetleg a világ legokosabb embere is?
A komédiás egyátalán hős e vagy inkább antihős?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Pearce #72630 üzenetére
Talán épp ez az!
Készült eddig nagyon jó szuperhősös film? (A batmant ne soroljuk ide, de talán a watchment se, abban csak 1 sh volt.)
-
emiki6
veterán
válasz Helsing #72619 üzenetére
Az Acélember a DC Thorja. Egy Avangers-nél például rosszabb, tehát átlagon aluli...
Tehát a DC mint univerzum nem garancia. Az nevezhető szerencsének, hogy a Batmaneket Nolan kapta. Ha nem ő kapja, akkor valószínű nem emelkedett volna a DC a Marvel fölé.
(Ez csak egy vélemény)"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Vidocq
Rég láttam ezt a filmet és jobbra emlékeztem. A képi világ általában sötét (gyertyafény, éjszaka), de fel vannak turbózva a színek, a fényképezés egyedi, sokszor zavaró. A történet jól felépített. Talán misztikus thrillernek lehetne mondani. 1830-ban játszódik, ha jól láttam és steampunkos kicsit a hangulat.
A zene felejthető.
imdb: 6,5/10, ami reális, mert nem rossz film, érdekes. Adok rá 7/10-et.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!