Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #67005 üzenetére
Nyílván, de ha valami elkezdődött, annak van eleje. Nekem akkor kezdődött. Ez az egész igazándiból az amerikai kultúrárt való érdeklődésem végett indult el, és nem tudok (jelenleg) olyan művet, ami így hírdetné a nacionalitást, amiből én ihletet kapnék. Fur hogy pont egy képregényfilm lett az, ami.
És nem, nem vagyok képregényguru, negyed annyi kunsztom nincs ehhez, hogy ezt lehetne elmondani. Csak ezekre a filmekre jobban odafigyelek. De nem ez ah egyetlen. A Jurassjic Worldnél, meg a SW7né is előfog ez jönni, mert ezek elődei is szerves részét képzi a múltamnak.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Pitterix #66977 üzenetére
Az egész akkor kezdődött mikor először láttam az Amerika Kapitány 1-et. Tudni kell rólam, hogy valamiért baromira odavagyok az amerikai kultúráért, szokásokért, és történelméért. És erre jött ez a fil, ami ráadasul az eredettörténete miatt a második világháborúban játszódott, ami nekem egy plusz volt. És erre jött egy héttel a Bosszúállók, moziban, ami meg feltörölte velem a padlót. És ekkor kezdődött az egész Marvel mánia. Utána kezdtem el a filmeket felkutatni. Meg amúgy is, a kapitány egy elég lenézett karakter, lévén időtmúlt ideákért harcolt, képregényes szinten nem valami húha a képességei stb. Viszont engem pont ez fogott meg, hogy nem érdekli hogy mi történt vele, ő továbbra is azért harcol, amiért az első pillanattól kezdve, emberileg talán az egyik legszimpatikusabb hős, emellett a kitartása az, ami sok ember számára példamutató lehet, feltéve ha tud ebből meríteni.
Ami az érdekes, hogy én az AK1 előtt már láttam a Vasember 2-t, de akkor a felénél kikapcsoltam, mert annyira untam, éa inkább visszamentem rFactorozni
Nem mondom hogy a mánia megszépítette azt a filmet, inkább inkább, a különböző utalások miatt, inkább érdekes (főleg mikor Coulson azzal a Cap' pajzsutánzattal hadonászik )Amúgy nem minden képregényfilmért vagyok oda, mert pl. a mindenki által istenített Watchment alig tudtam végignézni (nem is értem mért adtam annak itt 7 pontot ). És ez nem azé van mert Csakamarvel, hanem egyszerűen nem jött át. De pl. a TDK trilógia az fasza volt.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz FoxiestFox #66843 üzenetére
Nem a szó jelentésére voltam kíváncsi, lévén annyira azért nem vagyok retart hogy ne tudjam.
Én arra voltam kíváncsi, hogy mi alapján gondolod azt, hogy ez a zene "gay".[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz FoxiestFox #66840 üzenetére
Habár nem láttam a filmet, de tudom melyik zenéről van szó (hiszen ezzel van tele a rádió), és minden az eszembe jutott erről a zenéről, csak az nem hogy "gay". Egyébként ezt hogy kell értelmezni?
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz gyuromoj #66819 üzenetére
Az elsőre: Szerintem Quicksilvert temetik. Elvégre Wanda már az Avengers tagja, és szerepelni is fog a Polgárháborúban. A másodikra meg: Ez nem meglepő. Amióta bejelentette a Marvel a Secret Wars sorozatot, azóta tudni hogy a feje tetejére áll a képregényszéria. Minden fronton. De ez egy kicsit sincs hatással a filmekre, hiszen a Marvel elég jóideje azon van hogy a képregényeket és a filmeket valamilyen szinten elválassza. Ezért jött létre a Secret Wars is.
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Most beszéltem haverommal aki szinkronosan látta az Ultront és mondott valami érdekeset. A szinkron komolyan Veronikaként hívja a Hulkbustert?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz FoxiestFox #66213 üzenetére
Ha a mai részre gondolsz, nem feltétlen. Habár időben már az Ultron után játszódik, nincs lényegi hatással a cselekményre. Látszik hogy a sorozat inkább az Inhumans irányába mozdult el.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Látom tudjátok a tényállást, hogy Mila Kunis csak nálam lehet az első
All→M8
-
callmeakos
veterán
Most olvastam, hogy elképzelhető, hogy a jövőben Tom Hardy lehet majd Frank Castle. (ismertebb nevén Punisher).
Én támogatom, de még nem láttam hivatalos dolgot.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Kirúgták az egyik új Star Wars film rendezőjét.
Mikor ha nem máskor. Nem is értem hogy a Dizni hogy bízhat meg ilyen emberekben. (és a Godzilla után ideértem Edwartsot is). Ennek fényében most már felettébb kíváncsi leszek arra az új F4 filmre. Eddig is szarkupacnak gondoltam, ettől meg csak jobb színe és szaga van
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Óbazdmeg
All→M8
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
callmeakos
veterán
Tudom hogy nem ez a helyes hozzáállás, de ez arckaparóan bicskanyitogató ár
Főleg egy Star Warstól, amiről annyi bőrt lehúztak, hogy az hihetetlen. Nem mellesleg ezen a pénzen olyan Deluxe dobozos BD pakkot lehet rendelni Ebayról, vagy amazonról, amiben szerintem R2-D2 is benne van grátiszbanAll→M8
-
callmeakos
veterán
RTL Klubra mindenki. Ilyen alapművet is ritkán ad ez a csatorna
All→M8
-
callmeakos
veterán
2 nap alatt 50 millió úgy, hogy csak pár országban lett még csak bemutatva. Lesz itt asztalborogatás
All→M8
-
-
callmeakos
veterán
válasz legiaap #65393 üzenetére
Akit láttál, az Thanos volt. Ő lesz majd a harmadik rész ellensége. Többek között ahhoz a kesztyűhöz tartozik az az ékkő, amit Loki jogarából kiszed Ultron, és beletesznek Visionbe. Egyébként nem derül ki az első részben mi lett a jogarral. Az Amerika Kapitány 2 stáblistásjelenetében derül ki, hogy Strucker báróék valahogy elcsórták a káoszban. All→M8
-
callmeakos
veterán
Na ez történik ha egy interjúban értesz a tárgytól. [link]
Mellesleg itt Robi teljesen jogosan vonul el, a riporter csöppet ment át taplóba. Indirekt módon vált témát, Robi elbis kezd veszettül kifelé nézni. Azért a leírás se semmiAll→M8
-
callmeakos
veterán
Nem kell tovább várnod, megírtam
Avengers: Age of Ultron élménybeszámolóA minőségért elnézést, reggelre kicsit felforrósodtak itthon a dolgok, és nem pont nyugalmas környezetben írtam meg ezt. Sok mindent ki is hagytam.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Nakérem, megvolt az Avanzsálók, de kell pár óra míg megemésztem a dolgokat, mert ez így tömény volt.
Viszont 1-2 érdekes dolog ami nem a filmmel kapcsolatos. Egyrészt azt hinné az ember hogy aki elmegy egy premier Marvel filmre éjfélkor, azt tudja mina teendő. És nem, még mindig vannak emberek, akik nem tanulták meg hogy egy Marvel film nem az utolsó jelenettel van vége
Egyébként ami a stáblistát illeti: Fiege abban a bizonyos interjúban nem kummantott, tényleg csak 1 plusz jelenet van a stáblista előtt, és ennyi. És nem, nincs Pókarc, nincs Párduc, senki a harmadik fázisból.Minden mást délelőtt
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest