-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Megláttam a trailert, és egyből beleszerelmesedtem. Ez a tipikus olyan film, amit csak akkor értesz meg, ha többször megnézed. Várom már, All eyez on me után ez a következő, amit 100% hogy moziban nézek.
>
-
mark!
őstag
Valaki igazán mondhatna valami jó filmet, ha lehet drámát. Köszi
>
-
mark!
őstag
Miért nem tudtam én eddig hogy van Ratchet&Clank film? Megláttam mikrón, és elkezdett remegni a kezem nembírtam rákattintani a letöltésre
>
-
mark!
őstag
Teljesen össze vagyok zavarodva. Vin Diesel Instáján rakja ki ezerrel a képeket meg videókat, hogy kubában vannak és forgatnak, de most akkor F&F8 vagy xXx 3 lesz?
>
-
mark!
őstag
válasz FoxiestFox #86065 üzenetére
Ahogy a cirkuszhoz értem, egyből AHS S04! Lehet hogy megnézem majd, mert érdekesnek tűnik.
>
-
mark!
őstag
Warcraftot eszméletlenül várom már, igaz nem vagyok nagy fan, de ahányszor játszottam vele mindig csak körbe körbe röpködtem és gyönyörködtem a tájban, úgyhogy remélem a film vissza fogja adni a szépséget.
>
-
mark!
őstag
válasz Bad Pritt #82496 üzenetére
Csak mondom. Hogy elvileg itt mo-n nem annyira ismert. A fél város erről beszél. Meg én ekkora tömeget még sohasem láttam egy teremben. Kétoldalra külön székeket kellett berakni. Ha vettem volna jegyet, be sem fértem volna.
Saint: Mindenhol. De ismered kis városkánkat?[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Ma csak úgy kiváncsiságból elmentem mozi fele. Nem nagy város, 30ezres, de (nem túlzok!) vagy 150ember állt a mozi előtt. És ez a 16.15-ös vetítés volt Méghozzá a Dídpúl.
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
válasz ígyvanferi #82455 üzenetére
Juj, tényleg, most tűnt fel Telefonról voltam, aztán a félkövér is eltartott egy ideig
>
-
mark!
őstag
A könyvtolvaj
Tudom hogy egy régebbi filmről beszélünk, de valahogy elfelejtettem hogy én ezt meg akartam nézni. Most viszont nem bántam meg. Ennek a filmnek a mondanivalója rengeteg. Körülbelül el tudom képzelni, hogy ilyesmi lehetett a 2. VH alatt Németország. Ami nagyon meglepett, hogy
a film nem happy end-el végződött.
9/10[ Módosította: radi8tor ]
>
-
mark!
őstag
Keresek egy filmet, aminek a foszereploje Dwayne Johnson, es egy amcsi focisztart jatszik, de kozben kiderul, hogy az elozo felesegetol van egy lanya.
>
-
mark!
őstag
Sziasztok! Már egy jó ideje keresek egy filmet, de nemtalálom seholse Dokumentum/természetfilm, olyan 3-4óra körül van a film hossza. Nem mai, 2-3 éves lehet. Előre is köszi!
Szerk: beszéd nincs benne semmi, végig zene szól.
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Lehet kicsit későn jövök rá, mert május óta van kedvezményem egy szabadon választott filmre. A kérdésem: A Hangya jó lett?? Vagy várjak a Star Wars VII-re? Esetleg egy másik filmet nézzek? Mostanában nem követem a filmes ipart, így kaphatnék egy pár tanácsot, hogy milyen film lett jó?
Szerk: Az Everest mennyire jó??
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Mesék a kriptából beteg egy sorozat. Ha valaki kedvet kapna horrorhoz akkor este nézzen bele Van belőle youtbobon is bőven
>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
A rettegés mélye: Mindenki nézze meg, fent van youtbobon, nem egy nagy szám, de azért nézhető. Nagyon-nagyon light horror. Na meg nem egy mai film...
>
-
mark!
őstag
Apropó, Éhezők Viadala: a kiválasztottat valaki látta? Aztmondják, unalmas lett. Addig nem veszem meg.
>
-
mark!
őstag
Sziasztok! Madagaszkár pingvinjei-t valaki megnézte már? XD A mese után ez egy kellemes délután volt!
Story jó, akciódús kis film volt. Lesz kövi része, első jegy az enyém lesz az tuti10/9
>
-
mark!
őstag
Valaki tud valamit az új Harry Potter filmről? Hallotam most valamit.
>
-
mark!
őstag
Nem akarok bunkó lenni de az leszek: a kaja filmben NEM jó. Csak a szádban/hasadban
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Ki az aki várja Az útvesztőt? Mert én már nagyoon
>
-
mark!
őstag
Valaki tud már valamit az Annabelle-ről?? Mert a mozink honlapján nincsen kiirva meg idopont.
>
-
mark!
őstag
válasz callmeakos #49615 üzenetére
Pécsi Alexandrában(Árkád) lehet venni posztereket 1700 forint asszem nekem angry birds go!-s van!!
>
-
mark!
őstag
Valaki valami jó filmet estére? Lehetőleg fent legyen YouTube-on és lehet horror is
>
-
mark!
őstag
válasz Oppenheimer #49436 üzenetére
Öö ezt nekem akartad biztos? amugy ma lesz a Gru Hogy már a filmekről is essen szó
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Phineas and Ferb-Star Wars
Ezt nézzétek meg és értékeljétek át az SW VII-et... Disney Channel-en megy. Nézd meg és gondold végig. Mi lesz itt ha a Disney mindent elfoglal?![ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
SW VII-et nem annyira várom. Majd Chewbacca helyett beraknak nekem Goofy-t... Jajj xD
>
-
mark!
őstag
Ki melyik filmet várja már? Én a tini Nindzsa Tekiket Meg Az Útvesztőt
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Valaki tud valami jó kis Bud Spencer Terence Hill filmet? Döntsetek ti! Már mindet láttam, de megunhatatlan!
Mindenki küldje el privátban a szavazatot![ Szerkesztve ]
>
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...