Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Megnyugtat kicsit amikor egy tapasztalt játékos ezt irja. Persze érzi ezt az ember de akkor 38-46 ping mellett nem biztos hogy én vagyok béna
(nem csak)
Amúgy tényleg szomorú. Tavaly tavalyelőtt is ezt mondtam lehetne ez jó játék. De igy. Gameplay xar reward xar. Nincs olyan játékmód ami szórakozás lenne
-
Töff_PLS
tag
Németországból tolom xbox-on kábelröl. Ping 18-30ms között. Néha van, hogy kicsit lassabb a játékmenet/ mocsárfociznak a fiúk, de többségében teljesen jó a gameplay.
Ha wifiröl játszok, akkor viszont vállalhatatlanul rossz. Packet loss, speed up lag, vállalhatatlan játékmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- HP Compaq 610 CPU T5870 2 Mag. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapotban. Töltővel.
- Eredeti Dell utazó töltő szett, 65W, D-szériás modellekhez
- Asus-ROG-Strix-G17-G713PV
- HP Victus 16 (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, 16GB RAM, 512GB SSD, FULL HD 144hz kijelző)
- Fire Emblem amiibo teljes sor eladó egyben!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest