Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Mondjuk örülnék neki, ha a pay to wines játékosok az Mbappékkal, CR-ekkel, Hakimikkel mennének külön bajnokságba, mert ez így nem fair. Ja, hogy akkor nem lenne előnyük velünk szemben.. Játszottam egy Bence nevezetűvel, szépen levert, Osimhen durva lap, őt ugratta ki állandóan mondjuk.. legközelebb ha meglátom, visszaveszem a mélységet a védelmen, mert most azt hiszem 70-en van. Viszont az utolsó pár percben hátul gurigázott, az ilyen viszont elmehetne melegebb éghajlatra.
3/3-mal kezdtem, most pedig 3 meccsből 2-t nyernem kell még, hogy bejussak.. hihetetlen, na mindegy.
-
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #1992 üzenetére
na ez nekem sem tiszta... ha jól értem az 1500 pontot szezononként egyszer kell összegyűjteni, de a playoff-ot minden héten le kell játszani a bejutásért. DE ez nem tuti...
-
LendvaiFeri1
addikt
A WL-re minden héten kvalizni kell, a hétvégi eredménytől függetlenül?
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy #1985 üzenetére
+ többiek
remélhetőleg ez nem lesz tendencia (nem szeretem az alamizsnát
). Haver mesélte, hogy hétvégén ő is kapott egymás után 3 öngól+kilép ellenfelet. Nyilván ez olyan ellenfél, aki már bejutott csak még lejátszotta vagy-vagy alapon a meccset, aztán a gól után nem volt már kedve tovább bohóckodni. Bezzeg rivals-ban sose lép ki senki
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82 #1984 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ennek előbb utóbb lesz valami böjtje az ea részéről
Volt olyan ismerősöm aki a hétvégi wlben 5 free wint kapott. Így nem igazán nehéz bármit is elérni. Azt meg már más is említette, hogy az emberek leadták neki poban. Szerintem az ea nem fogja ezt hagyni.
Egyébként alapból nem tudom, hogy gondolták ezt a 4 winenkénti rankot alig változó rewardal. A rank3 vs 2 között talán 15k coin meg egy mega pack van ami jó eséllyel ne mad semmit. Ennyit +4 win nem igazán hiszem, hogy ér -
gabesz82
őstag
Srácok, Fut Champs playoff-nál másnál is kilépkednek az emberek? Tegnap 4 meccsből az elsőn 1-0 ide (28.perc), kilép; utána 2-1 ide (50. perc), kilép; a 3. 6-2 lett ide; az utolsón én kaptam ki 2-1-re. Most mondanám, hogy nem is nehéz ez a playoff, de valami azt súgja, hogy most jön a meglepi majd
-
Blashe
aktív tag
válasz
EA's hit #1979 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Nekem mindig is a 4231(2) széles volt a specialitásom. A régebbi fórum tagok emlékezhetnek amikor a 17-ben éltem ezt a formációt.
Akkor még nem volt jellemző ez a nagy mértékű lagg, delay, mocsár gameplay. Azóta kb használhatatlan bármilyen olyan formáció amibe bele lehetne csempészni némi szépséget. Csak a dara, átfolyás, tunkolás, flipper ami esélyt ad némi eredményességre.
-
EA's hit
őstag
válasz
Stylerr #1955 üzenetére
Én eleinte 4-4-2-vel szenvedtem, aztán hétvégén váltottam az évek óta kedvenc 4-1-2-1-2-es felállásomra, és megtáltosodott a csapat
Igazából mindig rájövök, hogy mekkora baromság a "meta" felállás, mert úgysem ugyanaz jön be mindenkinek. Én a 4-3-2-1-et ki sem próbáltam, mert egész egyszerűen tudom, hogy nekem kell a 2 csatár, anélkül nem működök. A szélsőket sosem tudtam úgy igazán kihasználni, tehát azok a felállások sem feltétlenül nekem vannak. Viszont a 3 középpályás+2 csatár dolog az fekszik, szóval tökmindegy, mi az aktuális "meta", a saját stílusodhoz passzoló felállást/taktikát kell megtalálnod.
-
Mrguba
őstag
1db sabitzer sincs xboxon
-
mcwolf79
veterán
Annyira beharangozták , hogy a fizikum milyen sokat fog számítani az új részben . Ennek ellenére nálam ilyen szempontból Lukaku hatalmas csalódás . A nagy benga állatot legtöbbször úgy fellökik, mintha kb. 50 kg lenne . Ráadásul hawk van rajta , ami a fizikumon pluszban javít .
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #1968 üzenetére
amúgy tényleg nem árt ha az ember kicsit ért a piachoz. Vagy legalább nagyjából azt tudja mikor kell tutira venni meg mikor nem kell eladni. Vasárnap Salah, Dembele, Marquinost eladtam. Salah +18k most, Dembele +10, Marquinos is +8k
tényleg szerencse hogy Jesussal így nem buktam.
-
|AP|
veterán
válasz
Stylerr #1955 üzenetére
én végigpróbáltam az összes ajánlott metát, meg erőltettem a tavalyi 4-1-2-1-2-t is sokáig, de nálam most ez működik a legjobban. Ez az ingame felállás is és valahogy így jobban megy nekem a támadás, mintha mindent középen erőltetnék.
Amúgy Woody jól csinálja, reggel kell játszani. Ma is kettőből két win, a div4 kapujában vagyok, de lehet nem kellene feljutnom, ha szeretnék még ebben a szezonban meccset nyerni
-
Woodslave
félisten
ja csak próbálom megtalálni kivel lenne kicsit "fun" a játék. Egyszerűen ezt a naivitásomat nem tudja kiölni bármennyit is rivalsozok
Meg ennek a játéknak számomra ez a fől vonzereje a folyamatos agyalás, "fejlesztés". Persze amikor elpicsáznak egy alap serie a csapattal vagy amikor fordulni nem tudok vagy kettőig tudok számolni a labdaátvétel és az első mozdulat között akkor tényleg nincs sok értelme.
Lehet mégis valahogy megpróbálok kis coint csinálni még valami low kockázat kereskedéssel
Zimmi: no way
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #1947 üzenetére
És megérkeztünk
-
-
Stylerr
addikt
Most kinél milyen felállás működik? 4231, 4222 vagy esetleg ez az új "OP" 4321?
-
HdRew
őstag
válasz
Na menj már
Ide Azpi és Trapp jött.
gjoe: Érdemes kipróbálni De Jongot, szerintem nagyon pofás, és tényleg nagyon jól passzol!
Én is csak Umtiti miatt vettem meg, de egyelőre nem bánom.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #1952 üzenetére
Aterzem a problémád.
Én is állandóan varialtam, de már nem verem el a coint plusz egy rating miatt.
Nálam nincs mit fejleszteni, mármint nincs olyan lap ami megerne és jelentős fejlesztés lenne.
Valverdet cserelhetnem dejongra de az 100k.
Annyit nem ér. Inkább kispadról jön helyette TAA cdmnek.
Meg grizi helyett dybala vagy pedro.
Egyenlőre várok hátha jön normális lap sbcbe vagy objektbe.
Ja ez most a csapat
-
Woodslave
félisten
eladtam Gabriel Jesust, még 8k coint is kerestem rajta ilyen se sűrűn fordul elő. Persze holnap már 300k lesz tuti
Megint ugyanaz a xar. Próbál az ember valamit fejleszteni, de az aktuális gameplay miatt észre se lehet venni, tényleg ugyanezt hozza 1700 coinért Lucas Moura (pláne ingyen mert untrade).
Van 535k coin, meg még kb 800k eladható játékos, de úgy látom nem tudok venni egy gamechanger lapot, mert ha még meg tudnám venni CR7-et hiába ha labdához se jut
Vagy egy Dalglish - olcsóbb csapat történetnek mi értelme...
tényleg vmi manager játékkal kellene játszanom mert ezt a részét tökre élvezem, aztán meg amikor kiderül hogy "játszanak" (játszok velük) akkor már nem élvezem annyira.
freddyadu ja tudom de Son van st-ben mert ő is csak ott jó. Két st-s változatot is próbáltam de az se működött tegnap.
-
Bohus84
tag
válasz
Grat. Ide 82es volt a legnagyobb.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Na kezdődik
-
Kristof_94
nagyúr
Locatelli és Son.
-
dudu5130
őstag
Na én is belekezdtem. Nekem Mertens eléggé adja, brutál jó lap. IF Tonali és gold Barella is elég erős közepén. Muriel tavaly sokkal op-bb volt. Immo is tetszik. Kirohano kapus ellen mi a legjobb módszer? Vagy van egyáltalán. Én se mellette se felette nem tudtam elrugni. Ha lepaszoltam akkor a belső védőket szippantotta a játék a kapuban és lehetetlen belőni.
-
Blashe
aktív tag
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy #1941 üzenetére
van benne valami. Meg sok kedvem költeni sincs, nincs is nagyon miből.
Csak Laliga csapatnál kötöttem ki idén is, pedig esküszöm nem akartam, de szinte csak a Laliból dobáltak használható játékosokat a pakkok.
Ez most a csapat, amivel próbálkozok:
A cserepadon van még Depay meg Grizi is, tényleg szinte csak a Laliból kaptam jobb/használható lapokat -
|AP|
veterán
-
Nandinagy
addikt
Kicsit alakítottam a csapaton szóval a végére lett egy win streak így lassan megvan a div2.
Mondjuk ilyen gólok után nem is tudom mit mondjak a játékról: [link] Mert bár én lőttem de én sem hittem el
Itt egyébként rég nyomtam a passzt és a lövés is úgy sikerült, hogy arra számítottam Firmino érkezik majd ütemben és berúgja
Nem úgy sikerült ahogy.
Marquinhos meg AWB hatalmas királyok és idén egyébként Theo szerintem jobb lb mint Mendy. Valahogy, idén Mendyben nem látom azt a lecselezhetetlen játékost mint tavaly illetve nálam elég gyakran meg is futják ellentétben Theoval
-
Blashe
aktív tag
Olyan moslék delay van és belassulás van megint, mint amikor valaki köp egyet és van ideje alá állni. Köszönjük EA. Eddig tartott a 22.
-
Digestive
veterán
Gyerekek ez a legalja. Kb 150 lejátszott meccs után több a vereségem, mint a győzelem.
Soha semikor nem volt ilyen, még hasonló sem.
-
HdRew
őstag
Jobban lehet linkelni Umtitit. Jól fejel, erős, picit jobb a defje, de picit lassabb is, ami érezhető egy hangyányit. Szerintem nem egy rossz lap, és jól linkel De Jonghoz és Mendyhez. De Jongot végül megvettem Valverde helyett, jobb is nála, támadásnál érezhetően jobban passzol. Szerintem megfelelő lap Umtiti, és olyan 30K-ból kijött kb, volt bent elég lapom.
-
thebigK
addikt
na mar div3 rank2nel jarok, a gameplay-netkapcsolat paros kuka, de legalabb a rewardok mar turhetobbek itt
a csapat most [ez], ingame 4-1-2-1-2 szuk, kellene azert fejleszteni, 150k-bol mit lenne erdemes? -
Woodslave
félisten
Nyertem ma egyet de komolyan mondom lassított felvétel volt
. Irány rank 1. Érezni hogy alakul a mezőny azért már div 5 nem olyan brutál. De többet nem játszok mert qrva gáz hogy fordulni nem tudok
A 200ks Gabriel jesus rf poszton semmivel nem tesz többet a játékhoz mint lucas moura..
-
HdRew
őstag
Jött egy FlashBack Umtiti SBC. Érdemes lehet kirakni.
-
HdRew
őstag
Közben én is lenyomtam egy play-offot, 1 meccs 1 győzelem, rq-val.
De valami nem kerek néha Correával, annyira inkonzisztensnek érzem.. Egyszer mindent is belő, egyszer meg kihagy ziccereket.
Ha lenne úgy 300K coinotok, hogy Mendy untradeable, milyen csapatot raknátok össze? A kp jó nagyon, Dybala is, de Correa néha tényleg tragédia, illetve Vini sem egy befejezőgép.
Vagy adjam el IF Barellát, helyére a sima gold lap, és helyette vegyem meg IF Vinit?
Ti mit gondoltok?
ps: Ja, most látom, Vini már 300k.. 250-ért még belefért volna, de így..
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy látom megint holnapra ígérik a pickeket.
-
gjoe
addikt
Most majdnem tört a kontroller.
Nálam ha én támadok hosszabítás percében ahogy az letelik lefújja.
Már többször lövésnél lefújta.
Most 2 perc hosszabbítás. 2x is szöglet és a 96. percben a második szögletet be is rúgta a gép. Látszott addig engedi amíg gól nem lesz. -
Woodslave
félisten
most hogy volt (van) némi coin nézegetem folyamatosan a piac alakulását de dögöljek meg ha a napi változásokból bármilyen következtetést le tudok vonni.
Csak nem bírtam megállni, vettem egy if Gabriel Jesust mert eléggé dicsérték. Reggel 204k coint volt most a futbin szerint 220k de mondjuk 2 kor ment 230-ban is.
-
HdRew
őstag
Meglátom még, picit elbizonytalanítottatok, esetleg 4-3-2-1-ben lehetne értelme ennek, de a 4-2-3-1 nagyon jó felállás most.
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy #1913 üzenetére
Annyiban egészíteném ki, hogy érdemes hibridet csinálni, a Serie A jobb oldalt elég jó szerintem, illetve Dybala nagyon OP, na meg persze Barella. A sima gold lapjára is azt mondják, hogy jó. Cuadrado, Dybala, Barella, esetleg még Chiesa is megéri, Skriniar és Handanovic sem rossz szerintem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Dzsoki92 #1911 üzenetére
Kp-n: Allan,Wijnaldum,Valverde,De Jong mindenképp előrelépés.
Védőknél: Kimpembe,Marquinhos,Kounde,Lacroix meg mondjuk rb-be egy Mbabu,Jesus Navas
Támadóknál: Dembele,Firmino,Saint-Maximin,Vinicius,Griezmann,Fekir akik szerintem előrelépések.Ezekből 200k-ból öszetudsz rakni egy jó csapatot, de a csapat nagy részét elengedném.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Woodslave #1906 üzenetére
Oke de mi a fasztol fugg h melyik jatekos emeli magasan es melyik alacsonyan. Mert milito egyszeruen soha.
Az meg megint csak vicces hogy a hunteres militot es a himteres potom benzemat konkretan minden vedo lefutja. Oke h nem a leggyorsabbak de na… ha lenduletbol mennek ha allasbol semmikor nem nyernek.
-
Woodslave
félisten
4-3-2-1 vagy valamelyik "diamond" szűk formáció 4-1-2-1-2. Szerintem a játékosoknak kellene meghatározni milyen formációban játszol. Ha ragaszkodsz a 4-2-3-1 hez akkor ott valóban fel kell áldozni valamit (camnak nem annyira ideálisat játszatsz) vagy valakit (camot keresel)
aztán lehet llorente egy hunterrel faxa cam nem tudom
vagy deadeye-al
-
HdRew
őstag
válasz
thebigK #1901 üzenetére
#1900Woodslave Llorente. Neki van hozzá a legjobb statja.
Igen, ő lenne a CAM. Barella nagyon jó, és Llorentéről is sok jót mondanak, megpróbálnám mindkettejüket beépíteni a csapatba, lenne egy jó kis középpályás védekezésem legalább. De igen, valami akkor sérül, így éppen a támadóegység adott esetben.
Esetleg valami más tipp hogy Llorente és Barella egy csapatban lehessen?
-
Geradossz
aktív tag
A másik dolog hogy a rákba kell átemelni? Egy nyomorult Milito nem bír átemelni egy kapust 10/10 szer... ha full erő ha kis erő ha közepes a kapus mindig eléri mert kb fej magasság plusz 30 centi magasságba emel. De egy csomó játékos. Valamelyik játékosok meg magasan emelnek. Ez mi a zsákomtol függ? Tavalyi fifában legalább ez működött rendesen-
Na meg az mitől van hogy kirugásnál nem tudom sehova rugni megs ehova dobni mert minden játkosom seggébe áll a másik beletolva a farkát és összekapcsolódva ezáltal. Valamikor meg vannak üresen játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Xiaomi 12T - egytucat
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest