Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_

őstag

Régebben szoktak itt embereknek segíteni csapatokat összerakni, nem tudom manapság mi a szokás, de hátha érdekel még valakit ez a része :)

Előre bocsátom, hogy nekem nincsenek csili-vili lapjaim, és nem is törekszem rá, a játszahatóság érdekel. A végén leírom, mennyi pénzem lenne, meg milyen főbb játékosok, de én nem kereskedek, meg pakkozgatok, nem fér bele az időmbe meg az elveimbe (mármint az utóbbi, hogy még súlyos forintokat költsek lutri pakkokra).

Januárban kezdtem, platform XSX - mivel évek óta nem FUT-oztam, felmentem Futhead-re és pár perc keresgélés után találtam egy fillérekből összerakható teamet, ami megtetszett: [link]
    Nagyon tetszett velük a játék, később a jobb szélén upgradeltem egy Hakimi-Wijnaldum párosra, az sokat dobott a csapaton, minden happy volt.

A coinom szép apránként gyűlt, objectivek, meg a weekly/season rewardok jöttek be temérdek pakk mellett, amik engem egyáltalán nem mozgattak meg, de eldöntöttem, hogy ebből a csapatból kiindulva csinálok pár hét után valami b*szóbb teamet, amivel esetleg DIV4 fölött is tudok kezdeni valamit. Az ékkőnek CR7-et szántam, mivel Felix istentelen nagyot ment nálam, és gondoltam ő is portugál, ST, 5*, jó lesz. Na meg, FUT14 óta nem volt CR-em.
    Aztán szépen lassan összeépült ez a csapat: [link]
    De nem jó :( CR nem, hogy nem jobb, de rendesen szarabb, mint Felix. Valszeg, jobban illik a játékstílusomhoz az agilisebb, fürgébb alkata az ST-nek. Jota ezen a szinten már nagyon kevés, hiába a húzottabb lapja (érzésre amúgy semmi upgrade), Pogbát szinte észre se veszem, Fekir nagyokat lő, de az oldalán lyukas a középpálya, Mendy se az igazi (pedig statokra elég fasza).
    Mondjuk, hogy jót is mondjak, a védelem nagyon faja, Marquinhos, Hakimi, Future Star Saliba is elég pöpec, őket lehet, h tartanám.

Szóval eladnám az értékesebb játékosokat, és akkor így lenne kb. 180-200 ezrem. Meg van pár jobb untradeable játékosom, mint pl: Future Stars Chalobah, Nunes, 87-es Bonucci, valami 87-es Witsel, 86-os IF Ndombele (őt nagyon bírom a sima, Tottenhames 82-es lapjával is).
    Illetve, ezt a Neymar SBC-t lehet, hogy ki tudnám rakni fodderekből, az izgatja a fantáziámat.

Na a nagy kérdés, ki mit rakna össze a fentiek alapján? :) Az a kis kezdő team annyira jó volt, hogy néha még játszok velük 1-1 meccset, és általában sikeresebb is vagyok velük, mint a CR-es teammel.

Köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák