Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Csak rohadt kevés időm van játszani. Néha 1 nap alatt toltam le a heti rewardot. Az a legfrusztralobb az egészben, hogy nem jobb az ellenfeled, sok esetben még kombinativabban is játszok mint ő, csak az ő védelme minden labdamat leszed a támadó harmadban addig én a 16-osom előtt szerelem 4-szer és folyamat jobbnál jobb helyzetbe hozom vele, vagy elveszem a labdát nyomom, hogy passzolja tiszta területre, megbotlik a védőm elviszi a támadó és gól. Ez megy egymás után 4 meccsen és 5-6 golokkal kikapok. Nem azért mert halálba szivat és szétcselez mert arra csettintek, hogy ez egy jó player. Az Å vicc, hogy az olyanokkal meg partyban vagyok majdnem végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest