- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
juszaka24
újonc
Sziasztok. Remélem maradhat a hozzászólásom, eddig sehol nem találtam rá megoldást.
Fifa 19 karrier módba, a játékosok szerződését akarnám meghosszabbítani, de ezt a hibaüzenetet kapom: "you have recently negotiated a new contract with this player"
Csak egy gond van, hogy a játékossal nem hosszabbítottam a közelmúltba szerződést szóval nem tudom mi a gond. Valakinek valami ötlet? Válaszokat előre is köszönöm. -
Edgar2621
őstag
A barátok is játszanak az UT-vel? Mert ez ilyen, én nem ismerek olyat aki stabil teljesítményt tudna nyújtani, legalábbis hosszú távon nem igazán működik senkinél a játék. Valahol ez már bele van építve, egyszer lent egyszer fent, építs csapatot, vegyél pontot és ki tudja még milyen okok miatt az EA úgy gondolja ez így jó. Persze azért 4 osztályt esni durva, abban azért Neked is biztosan van részed, de 1-2 osztályt simán lehet esni úgy hogy nem érti az ember mi történik.
-
Kislujo84
újonc
Sziasztok!Segítségetekre lenne szükségem,xbox one-on fifázok még a 19-el,általában online,és nem értem hogy pár napig nagyon megy a játék,ugy érzem hogy "verhetetlen" vagyok,utána hosszú hetekig csak a vereség,lassúak,pontatlanok a játékosok,könnyen szerelnek,de én nem tudok szerelni,minden labdám elakad,persze én támadást megakasztani nem tudok,egymás után kapom a hihetetlen golokat,de én csak kapufáig jutok,nagy ziccerekben is.Képes vagyok a Div 4-ből egész a Div 8-9-ig esni.Szoval a kérdésem az hogy ez hogy van,hogy ennyire szürreális a játék?köszi a segítséget!
-
enginev3.0
félisten
Megvettük a fifa 19-et játszunk neten egymás ellen ketten, és kiírja hogy megszakadt a kapcsolat, de miért?
Mindkét gép optika hálózaton van, kábelen, stb stb, de egy meccset nem tudunk lejátszani mert mindig megszakadElső nap még ment 2-3 meccs, aztán azóta egy félidőt nem tudunk játszani
-
BorosBoti
friss újonc
Szia végül hogyan oldottad meg? Most nekem is ez a problémám.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
FIFA 19-ben is van kispályás foci mód?
Köszi! -
Madn!ght
addikt
válasz
kalapacsolok #41460 üzenetére
A Fifa'15-ben volt utoljára magyar szinkron.
-
Edgar2621
őstag
válasz
kalapacsolok #41460 üzenetére
A Fifa 19-hez? Már évek óta nincs benne magyar kommentár az aktuális Fifa játékban.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Xbox 360-am van létezik ehhez olyan magyarosítás, ami során a narrátor is magyar lesz, pl Hajdú B. István, vagy az csak a 2014-es fifához van?
-
szzimo53
tag
Üdv,
Valaki tud megoldást a lassú és darabos játék menetre?
Sok Gameplay videót is néztem és látható a játék menet sokkal dinamikusabb ,gyorsabb másnál...Nagyon idegesítő...
Xbox One S. -
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Csapatot át lehet nevezni és címert cserélni valahogy? -
akooos
veterán
válasz
pruzsi #41453 üzenetére
Ezért lett javasolva, hogy olvasd el a topik összefoglalókat. Biztos vagyok benne, hogy nem squad battlesben teljesítettél bármit, hanem squad building challengeben. Az pedig kiírja, hogy akit oda beraksz, az eltűnik a csapatodból végleg. Megspórolsz magadnak rengeteg kínt és kérdést is, ha elolvasod a topik összefoglalókat.
[link]
[link]
[link]
Benne vannak a FUT alapjai, mi mit jelent, mi az az SBC, mi az a WL, SB, minden. -
pruzsi
őstag
Köszi. Sajnos my club alatt sem találom ezeket a játékosokat, el biztos nem adtam őket mivel órákig azon voltam hogy még tudjam vásárolni a kiszemelteket. Nincs más hátra nyomom a meccseket és újra megveszen őket. Esetleg olyan lehet hogy origin felgobe nem sikerült a mentés, bár akkor egy régebbi állást mutatna betolteskor. Azután tűntek el hogy a squad battles ben teljesítettem pár alap feladatot packokert.
-
Z'Z"
őstag
válasz
pruzsi #41450 üzenetére
Szia,
Először is azt javaslom, hogy olvasd el a TOPIK Összefoglalót.
Az a Ronaldo, amit nyitottál, csak próba játékos, úgynevezett loan lap, aminek az oldalán jelzi, hogy mennyi szerződés van még hátra, ha ez lejárt, akkor már nem tudod tovább használni.
A játékosokat keresd a klubbodban,ott kell lenniük, ha csak véglegesen nem dobtad a kukába valamelyiket, és ez vonatkozik a (#41451) hozzászólásban feltett kérdésedre is. -
pruzsi
őstag
Mondjuk azt sem értem hova lesznek a játékosok,megvettem egy jó párat újralkottam a csapatot és eltűntek coinokat levonta és amúgy is játszottam velük egy kört de most nincsenek meg statisztikában pl ott van hogy 3 gólt lőttem vele de a játékost elnyelte a köd
-
pruzsi
őstag
Üdv. Nos most vettem meg először a fifat, a 19et kedvezményesen. Neki is ugrottak az uktimate team nek. Ha jól gondolom én alapból megkaptam Ronaldot a brazil legendát iconkent.
Csakhogy a kreált ut csapatot töröltem mert felrenyomtam pár dolgot és eltűnt pár játékos. Ugyebár delete számod delete. Kezdtem újat Ronald nincs vissza lehet varázsolni vagy jól el btam az egészet.?
Másik ha nyitok packot vagy veszek új játékost miért nem kerül be a csopatba? Csak ha újra squad buildre megyek ott lesznek elérhetők ekkor megint hozzadom az edzőt, mezeket, pozíciókat csapat név szerkesztés baromi sok idő.
-
davidunited
tag
Sziasztok!
Tud valaki megoldást arra, hogy hogyan tudnám tovább használni a fifa19 companion androidos alkalmazás? Folyamatosan frissülni akár és így nem tudom még nyitni.
18-nál sikerült Letölteni olyan apk-t ami nem frissített és egészen 2 hónappal ez előttig azzal játszottam! Most váltottam 19-re és itt bukta van.... Mivel ritkán jutok a konzol elé, ezért elég sokat használnám az appot. Előre is köszönöm! -
nokia123
aktív tag
A fifa 19 ben hol kell beállítani hogy a játékos felett kiírja a nevét? Előre is köszönöm.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Chaosftw001 #41443 üzenetére
Milyen kontrollerekről van szó? Xbox vagy más? Vezetékes vagy vezeték nélküli?
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
Kontroller összeakadási problémával küszködök, FIFA 19 PC. Ha 2 kontroller van csatlakoztatva a géphez, már a menüben "meghülyül" az egész irányítás. Ha 1 billentyűzet 1 kontroller, akkor megy minden szépen. Több kontrollerrel is ki volt próbálva, de a hiba mindig ugyanaz volt. Valaki találkozott már ilyen hibával? Ötlet, hogy miket próbáljak ki?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Barell #41438 üzenetére
Azt szeretnéd, hogy amit a balancedra állítasz az legyen a többi taktikai variációban is a beállítás? Tehát csak a formáció változzon, minden más maradjon meg (játékosok egyéni beállításai, csapattaktika stb.)? Vagy éppen hogy a formáció maradjon és más változzon?
Mert ezeket mind tudod kezelni a menüben a squad option menüpont alatt. -
törölt tag
Hali.
2 hónapja nem játszottam, most léptem be a Mobilos app-ba, erre minden fifa 20 lett. A csapatom is eltűnt, csak a név maradt. Most ilyenkor mi van? -
Barell
senior tag
Sziasztok. Segítsdéget kérnék. Online szezont játszok és az érdekelne hogy a csapat felállás ugye külön külön állítható attól függően hogy defre nyomok meccs közben vagy attackra vagy épp ugye balancedon van. A kérdésem az lenen hogy lehet e olyat hogy amikor én a balanced felállást beállítom akkor egy gombnyomásra érvényesüljön ugyan az a felállás a többi módra vagy lténylég a további 4 sémát még nekem kéne álligatni külön-külön? Köszönöm.
-
A guru
addikt
válasz
gab.gergely #41434 üzenetére
Ha jól emlékszem ilyen 108k pont volt év közben a top 100 alja.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gab.gergely #41434 üzenetére
Nagyjából elite1 jött volna össze annyi pontból, top 100 semmiképpen sem, ha az emlékeim nem csalnak.
Szerk.: amúgy meg ja, már senkit nem érdekel
-
gab.gergely
tag
Tudom már senkit se érdekel, de összejött sb-ben egy 60. hely(végre letehetem ezt a fost
)
Nem tudjátok meg lehet valahol nézni, mire lett volna elég 96k pont néhány hónappal ezelőtt? -
ngaben94
csendes tag
Sziasztok! Online lenne kedve játszani valakinek? Kb. 2 hét múlva lenne aktuális?
-
Aguinaga
őstag
Na, képzeljétek, így a játék legvégén, a mai MM egyik packjából kisétált Patrick Vieira 91-es lapja...
Ez a legelső ikonom, aki olyan pakkból érkezett, ami nem kimondottan ikon-pakk volt. -
QV222
tag
válasz
Expendable #41424 üzenetére
Ok, köszi.
-
QV222
tag
Kipróbáltam itt a végére a hétvégén WL-t, sajnos csak 16 meccset volt időm lejátszani, és látom is az elért eredményemet ha belépek az Online/ Fut Champion menűbe, de nem írja ki sehol, hogy
FUT CWL Completed
Kell még valamit most csinálnom?
Néztem jó pár Youtube videót de mindenütt csak azt mutogatják, hogy már nyitogatják a kapott Pack-okat. -
eM'82
addikt
Kérdés:
A Fifa 19ben is lesznek még promo-pakkok? (akkor mint a Fifa 20ban?)
Van PC-n 1,2 Xbox-on 3 milla coin. kisfiammal kinyitogatnánk amikor inkább várható hogy "kisétál a bácsi".
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Most a Pro Clubs játékmód kedvelőihez szólnék leginkább. A magyar bajnokságban (Hungarian Pro Clubs League = HPCL) lezajlott az első All Stars gála, ami végül az 1. osztály válogatottjának győzelmével zárult.
További információk, és egy összefoglaló videó megtalálható ezen a linken.
-
-
toxicjew
addikt
Valaki volt oylan elvetemült, hogy bevállalja az utolsó wlt?
Én igen, tekintve, hogy bő 1 hónapja nem játszottam, gondoltam tolok egy búcsút. Eszméletlen milyen a szerver, néha 15-20 mpig nem tudok semmit csinálni és szalad egy irányba a játékosom
Szerencsére egy cseppet sem húzom fel magam rajta, elég mókás helyzeteket szül
"Méltó" lezárása a résznek.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #41413 üzenetére
B, B feltétlenül a B
Nálunk ez már szállóige
-
Lori82
senior tag
A fifa 17 és 18-ban is csalódás volt számomra az összes különleges Aguero lap. Idén viszont ez a Tots nagyon bejött. Egyedüli csatárom a játék során aki még 100 meccs után is tudta hozni a gól/ meccs átlagot, sőt ezt még kicsit túl is szárnyalja : 100 meccsen 106-nál tart és kiosztott 40 asszisztot is . Mindezt online DR+WL.
-
Lori82
senior tag
Idén ezt sikerült összehozni,mindezt főként kereskedéssel és egy kis szerencsével .Egyszer vettem fifa pontot 6000 ft értékben,azt is csak azért,mert az egyik haverom benézte és ps 4 pont helyett pc pontot vett. A tavalyi 12,5 milliós profitot sikerült felülmúlni,18 milliós az idei profitom. Ja és akkor jöjjenek a csapatok :
A csapat
B csapat -
K.J
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Hogyan építenétek be egy csapatba rare gold Neymart és prime Ronaldinhot? Mind a kettő LW, tehát max chem nem lesz.
Abban kérem a segítségeteket, hogyan lehetne kihozni belőle a legjobbat.
Formáció mindegy, a lényeg, hogy 4 védős felállásra váltanék.
Esetleg megoldható?Köszönöm előre is!
-
Lori82
senior tag
Amúgy ezekkel a csaló lapokkal,jól tönkre b@xxták a Wl-t. Roni és csaló társai ellen jó sok meccset elbuktam
-
Lori82
senior tag
Nyomjátok még ? Hú de rég írtam ide. Már kb 2 hete kész a végleges csapat az A is meg a B is,mert én kemény vagyok és kettővel nyomom
. Még hétvégén lenyomom az utolsó WL-t és szögre akasztom na nem a stoplist,hanem a Fifa 19-et és pihenek a 20-ig
. Nekem addig szól a Fifa amíg WL van.
-
eM'82
addikt
Megvolt életem első WL-je Xbox-on. 5 meccset akartam max tolni, mert úgy gondoltam úgyse fogom bírni (skillben, koncentrációban) az iramot. Első két meccs vereség, utána zsinórban 3 győzelem. Már az egynek is örültem volna, de végül 3 lett. Öröm és bódóttá'. Bőven van hova fejlődni.
Az utsó meccset letagadom, gyalázatos gólok voltak. Valami 5-4 lett. Kickoff gólok, lepattanók, 1mről bekotrós...
Gondolom a gép hasonló Divisionból osztogatott ellenfeleket, máskülönben elment volna a kedvem.
Azt néztem hogy a WL győzelmeket beszámítja a Rivalsba is. Ez mondjuk szuper, mert így ott is halad az ember.
Gameplay-t nézve, itt több volt a hihetetlen ping-pong baki, kint Rivalsban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest