Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
hengelhof #197 üzenetére
Huhh, roviden elmondani eleg nehez volna, mert gyakorlatilag egy teljesen mas jatekot csinalt az FS-bol. Bevezette az evszakokat (innen is a neve, ugye) es pl. telen ritkan aratunk vagy vetunk (bar olyan van, hogy "tel ala vetes"), tehat minden tevekenysegnek megvolt a maga ideje, pl. tavasszal vagy osszel vetsz, nyaron aratsz az elozo osszel vetett termenyt, osszel felkeszules a telre (takarmany az allatoknak, stb), telen favagas, gepek karbantartasa. Szoval ez volt a fo koncepcio, de emellett olyan dolgok voltak, hogy nem volt mindegy, hogy hany fokban vetsz (a magok csirazasa miatt fontos), akkor ha lekaszaltad a fuvet, de nem szedted ossze es esett az eso, akkor az megrohadt, meg ilyen aprosagok, amik rettento sokat dobnak az elvezeti erteken es nemcsak arrol szol a jatek, hogy vetes-aratas-ismetles. Es akkor arrol meg nem is beszeltunk, hogy latvanyra is rengeteget dob rajta pl. a lehullo falevelek vagy a havas taj.
Remelhetoleg megcsinaljak a modot a 19-re is.
Bovebben: https://www.realismusmodding.com/mods/seasons/
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
hengelhof #197 üzenetére
.lua -ban senki nem fog tudni segiteni, mert a scripting API nincs kiadva még '19-hez.
.xml mi a kérdés?
#198 : garázs -> bérelt eszközök. De ne lepődj meg ha nem tudod leadni, első küldiből nekem is ott maradt ingyen egy 6R + Fendt Ideal
Kézzel kell törölni a savegame-ből, mert bug.
-
rizsa41
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem, sajnos nem találtam sehol választ a kérdésekre, gondolom mert még elég friss a játék, amivel amúgy meg vagyok elégedve, bár azért rengeteg még a hiba
Nos az első, hogy a küldetés teljesítése után mikor és hogy kapod meg érte a jutalmat, mert én már 3-at teljesítettem, de lóvé az nincs
A mások, hogy az egyik küldetés után nálam maradtak a bérelt cuccok, azzal mi a jó fenét csináljak, hogy eltűnjön? Mert használni nem engedi őket...
A válaszokat előre is köszönömJó játékot.
-
Zsolt1966
tag
A 19-es föld elég hibás.
Kukorica és napraforgo ültetésnél sok folt kimarad.
Meg lehet javítani?Vagy csak adjam el és vegyek egy másikat.
-
pokers
senior tag
Most akkor már a földekhez se lehet gyorsutazni
A varjakat ki lehet valahogy kapcsolni? Marhára idegesítenek...
-
chop
őstag
Na, beleraktam kb. 15 orat, szoval, ime egy rovid velemeny a jatekrol.
Az a helyzet, hogy a jatek valtozott, ketsegtelenul jobb lett, viszont amit kaptunk, az gyakorlatilag egy patch teljes jatekkent eladva. Foltozgattak, javitgattak a jatekmenetet, azzal, hogy mostmar tenyleg nullarol is indulhatunk, valoban erosen belenyultak az eddig koncepcioba, a nagy durranas viszont a gyarilag implementalt Seasons mod lett volna. Gondolom tudjatok mirol beszelek, en imadtam, mert sokkal realisztikusabb jatekmenetet generalt, nem a sima aratok-vetek-repeat-strategiat, hanem GONDOLKODNI kellett. Ennek ellenere jonehany dolgot atemeltek ebbol a modbol, en viszton csalodott vagyok: 2 ev alatt ennyit fejleszteni...ez konkretan lofsz...
Seasons modot mindenkinek!
-
Bomc
aktív tag
Hova rakja ki a tojásokat mert nekem kiírja hogy nincs hely de semmi nincs ott
[kép] -
őstag
őstag
Van platós kis pót. Mindjárt az első, Strauman Sek 802 konfigurálható bálaszállítónak, az jó raklapokhoz is.
-
Zsolt1966
tag
Esetleg valakinek valami információ a műtrágya készítésről, a 17 ben voltak jó kis trágyagyártó benzinkészítő telepek, mag készítők, ezek lesznek valamikor?
Most csak a zsákos műtrágyát lehet használni?
És valami platós eszköz amivel bálát lehet szállítani, mert azt sem találtam. -
őstag
őstag
Változott a fenntartási költségek számítása is. Végre nem látok fix nap költséget a járműveknek. A statisztikában sincs. Használattól függően kell karbantartani őket. Ez így jobb. Bár nem tudom melyikre mennyi, mert még nem jutottam el az első szervízig, de korábban zavart az egész fenntartási költség szisztéma annyira irreális volt. Én ennek ellensúlyozására használtam az általad említett opciókat. Így most nem hiányoznak.
-
IntelKiller7
veterán
Most, hogy nincs szélerőmű meg méhek stb, hogy lehet hasonló módon pénzt csinálni? Nem értem miért vették ki őket...
-
őstag
őstag
Gondoltam írok a bug report fórumba Giants -nek, van pár hibás tükör, össze is szedtem típusra pontosan. Azt írja előbb olvassam el miket jelentettek addig, hátha már van olyan. Nem olvasom át annyi van.
-
Kiss70
aktív tag
Köszönöm akkor ezentúl így tragyázunk.
A gyomosítást kikapcsoltam egyenlőre. -
n0tr3adY81
aktív tag
farming exe-t "-cheats" paranccsal inditani és gsC tabulátor
-
Promi
aktív tag
c:\Users\NEVED\Documents\My Games\FarmingSimulator2019\savegame1\ 2,3,4 mentések alatti mappában az alábbi fileokat szövegszerkesztővel megnyitni, money szóra keresni, és a tetszőleges összeget beírni mellé. Mind a 3 file -ba ugyan az az összeg legyen.
careerSavegame.xml
farms.xml
items.xml -
Bomc
aktív tag
Valahogy lehet pénzt addolni?
Mert én átirtam a savegame fájlt meg a cheatengine-l is próbálkoztam de nem ad több pénzt (amugy eredeti verzió)
-
Zsolt1966
tag
Felfedeztem egy hibát, bár nem biztos hogy hiba.
A megrendelőhöz elmegyek és elkezdem betakarítani a földet. majd nem a kijelölt helyre viszem hanem egy másik helyen eladom. Mivel nem korlátolt hogy mikorra végezzek így ez lehet egy jó hitel is.
De a másik hiba lehetőség hogy nem adom vissza neki a terményt hanem megvásárlom a földet.
Így a 7-8000 font küldetési pénzt ugyan bukom de nem kellett ültetni trágyázni stb.
És a termény is az enyém.Ez így elég érdekes
-
-
Kiss70
aktív tag
A 100% tragyazást elérte már valaki?
Alapból kezdtem a játékot és akármit csinálok 50% ot érek el. -
Fel
addikt
A gyomírtás úgy néz ki, hogy
1. a gyomok a kultúrnövénnyel együtt fejlődnek.
2. több növekedési fázisuk van.
3. ha egyszer gyomírtóztál, akkor a későbbi növekedési fázisokban már nem kell.
3. az első két fázisban mechanikus gyomírtással meg lehet szabadulni tőlük (gyomlálók / weeder).
4. ha már elérik a harmadik növekedési fázist, akkor már csak a vegyszeres gyomírtás hat rájuk. (a vegyszeres gyomírtást alkalmazhatod az első két fázisban is, de költséghatékonyság szempontjából a mechanikus módszer jobb)
Tehát a növény kikelését követően kell elkezdeni a gyomírtást, és érdemesebb letudni az első két növekedési fázisban. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Arról tudtok-e esetleg infót, hogy a permetezés, mű/szerves trágyázás, szántás mennyi pluszt hoz a termésben?
Illetve mi a hatékony módja a gyomirtásnak?
Telibe gyomirtózom a földet, utána elvetem, és a gaz előbb kel ki, mint a mag -
válasz
puhoska76 #168 üzenetére
Én képtelen vagyok normálisan aratni. Amint leeresztem a vágóasztalt, a kombájn megáll, erőlködik, csak 1 km/h-val megy stb. (gyári kombájn, NH CR 10.akármennyi. Nem mod) És nem csak egy földön. Az egérprogramban az "eszköz leeresztése" gombot úgy programoztam be, hogy 25 ms-ént, amíg a gombot nyomva tartom, ismétli a le/fel parancsot. Így végig tudok menni.
A másik problémám, hogy amint a kamerát a nappal szembe állítom, úgy besötétedik a kép, mintha éjszaka lenne. Mintha árnyékba lépnék.
Elég régi gépen játszom, a grafikai beállítások szépen le vannak véve. De ennek ellenére szerintem a játék így is szép. Szóval ez utóbbival kapcsolatban lehet, hogy valamit még ki kellene kattintani. -
puhoska76
tag
Hova menti el a játék a telepített silókat és hogy miből mennyi van bennük?
-
Zsolt1966
tag
21-es föld
Bevétel 18.094
Vetőmagköltség 962
Műtrágya 8649
Ezentul nem fogok mütrágyázni, 50% csak a haszon egy földön. -
A GE editor 8. elindul, majd pár sec múlva kilép- Mi lehet a baj?
-
KisBundi
őstag
Valaki kipróbálta már a virágbolti verziónál a patchet?
-
Werkly
őstag
válasz
Hannibal78 #158 üzenetére
.ini fájlban átírod a language sort hungarian-ra az english helyett és csocsesz.
-
Zsolt1966
tag
Eljutottam odáig hogy vettem két földet, majd felvettem az 500.000 hitelt.
Van egy kombájn aratóeszközzel amit megvettem, és béreltem traktort bilenőkocsival és egy rakodókocsit. Most fogok bérelni vetőgépet.
Azért vettem meg a kombájnt mert annak drága a bérleti költsége!
A 20-as és 21 es földeket vettem meg, a 21-es földön Búza volt, amit eladtam, és 214703L szalmát adott.
A többi föld bérlést továbbra sem tudom használni mert mindig van rajta segéd.
A mai bevétel 10837 font -
Fel
addikt
válasz
Hannibal78 #158 üzenetére
Alapból tudnia kell magyarul (is).
-
Hannibal78
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #157 üzenetére
Sziasztok. Van magyarítás a 2019 es verzióhoz?? köszi.
-
Baaraanz
tag
Hali!
Tudja valaki hogy a dobozos verzió aktiválható-e steam-en?
Köszi
-
ObiGabi
aktív tag
Jó estét! A Steam-es verzióhoz érkezett frissítés: 1.1.1.0 Így már végig lehet vinni az oktató részt fagyás nélkül.
-
Zsolt1966
tag
Hát eddig csak kocsikáztam, próbálltam volna egy szállítási megbízást de nincs olyan cím amit a rendszer kiir. találtam pár raklapot egy párhelyen de semmilyen jármüvel nem lehet elszállítani.
A grafika az szép de a többi egyenlőre még rejtély, mert a küldetéseket nem lehet elindítani, mert mindegyikhez azt írja hogy már van segédje.
Így nehéz lessz gazdálkodni!!! -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne.
Van a 25-ös föld és oda szeretném a 3-4 földterület közé a telepemet felépíteni. Van rá lehetőség hogy ott kiegyenlítsem a talajt?
Vagy ti hova teszitek a telepet. Lehetőleg minden egy helyen legyen. Mert a garázsok azért nem kis helyet foglalnak.
-
Sanci7426
csendes tag
Sziasztok!
Nálam nem működik a használ gomb (R) Semmit nem tudok aktiválni sajnosNem tudom a mosót használni, sem mást. Újra telepítettem de nem változott semmi.
Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest