Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Az "AGS" térképen játszom egy ideje, és eléggé tetszik az összetettsége miatt..
Viszont pár dolgot nem tudok szállítani: sárgarépa, káposzta, vöröskáposzta, cukor és liszt.
Megköszönném, ha esetleg valaki tudna ebben segíteni! -
dokee78
félisten
Köszi a segítséget!
-
n0tr3adY81
aktív tag
No, miután így sikeresen kiveséztük, hogyan lehet ügyeskedni, akár be is fejezhetnénk, mielőtt egy modi az orrunkra koppint és zárja a topicot.
-
vacs
veterán
Gab.68 & n0tr3adY81 & Pokers:
Én a játék megvétele után PowerISO-val csináltam egy backup-ot a lemezről. Nincs rajta semmilyen másolásvédelem. Ez az iso fájl van nekem bemountolva és így nem kopik/pörög a lemez a meghajtóban!
Pokers, nem a te lemezed mutáns, az enyém is ilyen.utais: nehogy te is olyan kalózhuszár legyél, mint az 1703-as hozzászólásban a jómadár. Felajánlottam neki az eredeti lemezem iso fájlját, ami természetesen csak egy eredeti kóddal telepíthető.
Milyen érdekes, hogy nem kellett neki, mert azóta is várom, hogy jelentkezzen! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Farkas86 #1772 üzenetére
En meg nem futottam limitbe.. Mar sokszor kellett ujra tennem a jatekot, w7/w8 miatt, akkor vinyo / ssd csere miatt, a gep meghalt, szerviz utan ujra..
Eddig nem volt limit, remelem ez utan sem lesz. (cd-s verzio)
A masik. Mivel nekem a gep nem hazban van (javareszt), igy minden egy fel meteres tavolsagra van a laptol.
A cd meghajtot ha az ember lehuzza, vagy letiltja eszkozkezelobol, akkor nem fogja a lemezt kerni.. Ugyan ugy megy a jatek, csak nem keri az eredeti lemezt.
Tehat eddig sem aktivalasi limitbe nem utkoztem, sem abba, hogy kerjen tolem lemezt.
Tiltani kell, vagy lehuzni es a problema megoldva. -
olivera88
veterán
Micsoda spéci szalag.
[link]
-
utais
csendes tag
hát jobbat nem tudok pénteken teszek 1 próbát rá ha össze jön össze jön ha nem akkor meg kitalálok rá valami mást
-
Gegmen
csendes tag
Sziasztok.
A Bantikovnál ojan gondom van, hogy a getreide wirtschaft kapuját nem tudom kinyitni. Mindenhol nyilik minden, de ez nem. Ez miatt nem is tudom a terményt leadni. Valaki tudja, hogy mi lehet a hiba?
-
pokers
senior tag
Akkor az én példányom valami mutáns lehet, mert a megjelenés napján megvettem a Lecsóba a lemezest, de mivel a laptopomban nincs dvd meghajtó, így az asszony gépén csináltam egy iso-t, átmásoltam pendrive-ra, arról felraktam a laposomra, azóta öröm és bódotta.
Azt se tudom hol van per pillanat a gyári lemez, mert egyszer sem kérte eddig. -
őstag
őstag
Ez nem megoldás.
Az irreleváns, hogy letöltöd vagy pendrive-ról telepíted a játékot ez teljesen mindegy. Bár hozzáteszem a dobozos és a steam verzió különbözik, a patch -ek sem kompatibilisek. A lényeg, hogy futtatáskor kéri a lemezt. Nem elég aktiválni a kóddal, minden indításkor kell a lemez. Vedd meg, próbáld mountolni, ha nem sikerül megkerülni a védelmet (bár nekem ez is warez szagú, elvégre nem véletlenül adja ki lemezen a fejlesztő) , akkor még mindig használhatsz külső meghajtót. -
utais
csendes tag
az nem megoldás ha letöltöm valahol és a kódot felhasználom hozzá? és tévedésben élsz meg akarom venni csak mivel hp sleetbookom van nincs rajta cd lejátszó mert 2 úgy gondoltam minek rá cd lejátszó áztán megszereztem az fs13 és beleszeretem meg ha ingyen meg akkarnám szerezni akkor letöltném és letöltenék mellé 1 kulcs kreátort.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ha másolásvédelemmel van ellátva a gyári lemez, akkor hiába csinálsz belőle képfájl-t, nem fog menni szerintem, mert kérni fogja az eredeti dvd-t. Szerintem vásárlás előtt keress valakit, akinek van dobozos verzió, és működik nála a virtuális lemezkép.
Nincs ezen semmi bonyolult. Aki kutyát tart, annak jut bolha is : DVD kiadás -> DVD meghajtó.
Steam store-ból vásárlás meg pont annyival drágább, amennyivel több előnyhöz juttat. (csak letöltés, bármennyiszer telepíthető, nincs aktiválási limit).Az, hogy nincs bankkártyád így 2015-ben, ne is haragudj de röhejes és hihetetlen. A munkáltatók 99%-a banknál vezetett folyószámlára utalja a munkabért.Az, hogy nincs OLYAN bankkártyád, amivel online lehet vásárolni, áthidalható probléma.
No offense, de tele a tököm azzal, hogy olyan újoncok írogatnak, akiknek a mondandója mögött warez szagot érzek és csak kifogás van mindenre.
-
utais
csendes tag
pendrivot nem fogadja el? ááááj azthitem ennél könnyebb lesz -.-" minek mindent túl bonyolítani.
-
utais
csendes tag
oké persze egyszerűbb lenne de mivel nincs bank kártyám meg eleve steamen ránéztem 30 eurót ír rá hát köszönöm szépen. meg úgyis dolgozok most fél percre van az utamtól a tesco és bízok benne hogy a soproniban kapni is
-
utais
csendes tag
Sziasztok holnap tervezem megvenni a játékot 1-2 kérdésem lenne így előtte
1. az én laptopomon nincs cd lejátszó arra gondoltam másik gépen átrakom pendirve-ra és úgy a sajátomra ez megoldható-e vagy van rá könnyebb megoldás?
2. a bálákat kör/kocka bála erdészetis kanállal lehet-e pakolni mert ha igen az vissza idézné a gyerekkoromat
3. menyire nehéz átírni az irányítást annak menüje ugyan olyan maradt mint fs 13-ban vagy változott? egyenlőre ennyi a válaszokat előre is kösszönöm -
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1754 üzenetére
Peterbilts_2007_v2 (szín vátoztatható)
Szerintem 2 pót doszt elég , ha mindenképpen vonatozni akarsz akkor jobban jársz ha marad a 2 pót és átírod a kapacitást mondjuk 150-re/trailer, ennyi elég lesz mert 200-nál 1-2 trailer nagyon leül és nem leszel vele előrébb, vagy állítasz a rugózás keménységén és mehet a 200-250-300/trailer
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81 #1768 üzenetére
"Mindezek mellett természetesen minden tiszteletem a készítőé, hogy a nehéz mezőgazdasági munka mellett még egy ilyet is elkészített! "
Norba csak videós, nem evvel foglalkozik.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Érdekes videó az szent... Viszont nézhetőségi szempontból - bár ha jól sejtem nem szakmája a készítőnek a videókészítés - hagy elég sok kivetnivalót maga után.. Túl rövidek a lezáró blendék, a hirtelen plánváltások, egyszer kimegy a kamion a képből, következő snittben újra szembejön, aztán egy traktor kanyarodik be a képbe...
Minden rosszindulat nélkül, de szerintem sokkal sokkal több is lenne ebben az anyagban, ha egy koncepció és a kronológiát figyelembe véve lenne újravágva...Pl. az intro részben az éjjelek-nappalok váltakozása, a helyszínek ugrálása nekem nagyon zavaró.
Említette a készítő, hogy közel 702 jelenet, 80gb-nyi anyag, 20 óra alatt megvágva. Tapasztalatból mondom : ez legalább 1 hetes utómunkát igényelt volna. Viszont a lezáró kép az majdnem hibátlanMindezek mellett természetesen minden tiszteletem a készítőé, hogy a nehéz mezőgazdasági munka mellett még egy ilyet is elkészített!
-
vacs
veterán
Superteam - Autumnal Jobs 2014 "Last Story", MgNorba legfrissebb videója!
" Talán ezzel a videóval dolgoztam eddig a legtöbbet, a szerkesztés teljes ideje mintegy 20 órát vett igénybe. Az ősz során 702 videó felvételt készítettem amik együttes mérete meghaladja a 80 GB-ot. A felvételeket Sony HDR CX280, DSC-Wx60, DSC-Wx80, DSC-W830 és GoPro kamerával készítettem. "
-
vacs
veterán
válasz
dokee78 #1754 üzenetére
Ember, ne akarj már 128.000 pótot húzni egyszerre.
Ennyire nem lehetsz, ha vonatozni akarsz, akkor ajánlom a Train Simulator-t.
Még Ausztráliában sem húznak 3-4 pótnál többet. -
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero #1757 üzenetére
Földön mentem dobra,de 2-vel kevesebb póttal és lassult,majd kapart,de nem ment.
Melyik az a Claas,amelyiknek a fülkéje el tud fordulni 180 fokban?
Kellene belőle egy jól kidolgozott koszolódó stabil. -
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero #1755 üzenetére
Bírja húzni csak lassan.
-
GrooveHero
addikt
válasz
dokee78 #1754 üzenetére
Sztem az ami ezt elhúzza, azt már mozdonynak nevezik
Viccet félretéve sztem ez a valóságban se van így nagyon, így nem nagyon vannak olyan kamionok, amik ekkora súlyú szerelvényt elhúznak. Lehet, hogy van valami több ezer lóerős átírt mod, de kicsi az esélye. Ha még, vagy valamit rosszul tudtam, akkor sorry
-
olivera88
veterán
Akcióban a Prohardveres csapat.
-
Don Lui
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #1749 üzenetére
Igazad van, bocs.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
tembopapa #1730 üzenetére
(#1730) tembopapa és (#1731) dokee78
Én kipróbáltam az összeset, eddig nekem a Baborow a legjobb. Ha jobb HD textúrákat és egyebeket cserélsz a mapon akkor egy erősebb PC fog kelleni mert amúgy beszaggat.(#1744) tembopapa
ahogy előttem is írták nem mindegyik vetőgép tud direktbe vetni, ha direktbe akarsz akkor tedd fel valamelyik Horsch-ot vagy a BOURGAULT IAD600 V2.0-t -
shaggy
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1743 üzenetére
Nekem csak a billentyűzet van semmi más van xbox de az meg vezeték nélküli nem tudom gépre hogy tudnám rákötni.
-
tembopapa
tag
Üdv!
Észrevettem ha jó darabig hagyom a földet tarlón akkor egy idő után újra végig kell kultizni mert nem fogadja el egyből a vetőgépet amit máskor símán. Vkinek volt hasonló tapasztalata?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Gyakorolni kell.. Igazából rá kell érezni a mikéntjére, ha eljön az a pillanat, onnantól mint a karikacsapás.
Annyit tudok még javasolni, hogy próbáld joystickkal, vagy esetleg másmilyen - akár Xbox - controllerrel.Korábban már postoltam egy képet, én így nyomom. Pl. egy fás pótot megpakolni így kb 5. perc. De szerintem még annyi sincs. Csak ismételni tudom magam : gyakorolni türelemmel.
-
tembopapa
tag
Farmertársak,most hogy próbálkoztam mindkét alapmapon klf modokkal számomra egyértelműen a Bjornholm a bejövő map. A Westbridge Hills olyan mint az igazi amerikaiak, jó nagy lufi+csipsz+kóla aztán belül a nagy semmi. Bjornholmon mindíg találok vmi új tennivalót ami leköt. Lehet hogy alaphibám, nem szeretem az amerikaiakat!
-
shaggy
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1736 üzenetére
Probálom én kézzel pakolni de egy idő után már annyire felbosszant hogy nem csinálja úgy ahogy szeretném h inkább kikapcsolom.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gabesz.1986 #1738 üzenetére
U'r welcome
Az az érzésem, kellene írni egy topic összefoglaló hsz-t, amolyan FAQ-t, gyakran ismételt kérdésekkel
-
gabesz.1986
tag
válasz
n0tr3adY81 #1711 üzenetére
Kösz megnézem.
Így már megvan, csak azt hittem ott lesz a többi között.
Kösz a segítséget. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
gabesz.1986 #1734 üzenetére
Gabesz!
Alapesetben a Documents.../FarmingSimulator15/mods mappába kell tenni. CSAK a .zip kiterjesztésű modokat kezeli a könyvtár, az .exe-ket le kell futtatni (ha az FS15 hivatalos oldaláról töltötted le, akkor alapértelmezettként a /mods könyvtárba csomagolja ki) .
Megvenni a moddolt gépeket pedig a vásárlómenü a jobb felső sarkában levő nyíllal tudsz váltani a gyári gépek ill. a telepített módosítások között.
A FollowMe modot a CTRL + F gomb lenyomásával tudod "életre kelteni".
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó módot vagy bármit amivel a bálákat szépen sorban le tudom rakni.
Nekem egyszerűen mindig leesik félreteszi és had ne soroljam idegeítő tud lenni.
-
forras2
őstag
válasz
gabesz.1986 #1732 üzenetére
Igen! Oda bemásolod, és ha jó a mód működni is fog.
-
gabesz.1986
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Leszedtem két modot (konkrétan followme és Claas_Disco_9100_V2) zip formátumban de nem tudom hova másoljam őket.Doc.\My Games\FarmingSimulator2015\mods be elég vagy még kell valami más is? -
tembopapa
tag
Üdv gazdálkodók!
Tudtok-e mindkét alapmapnak olyan fejlesztését amelyik jól működik és nem igényel sok külön letöltést?
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1724 üzenetére
közben kijött a legújabb Fendt 936 V4, ez már pöpec felteheted, jobb mint az előző V3
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1723 üzenetére
Hát milyen mapon vagy hogy nem fér ki a bolt kapuján?
Ha semmivel nem megy ki akkor tedd le a bolt kapujába, majd egy traktorral full gázon menj neki az majd kivágja kapun kívülre. Az NC LOW LOADER-el ki kell férjen. A BOURGAULT-ot előbb v-vel engedd le, utána vetni fog, egyébként ezt én magamnak csinálom ettől élvezetes.
Fendt 936-ból talán egy normális verzió van ami működik rendesen ám nem koszolódik, én le is tettem róla, ehelyett egyből azt mondom ne is kínlódj a 936-al, legyen FENDT 1050 VARIO Tractor FIXED, ugyan ez sem koszolódik de legalább jó.
-
dokee78
félisten
válasz
jim bcs #1707 üzenetére
Nekem ez valami oknál fogva nem vet.
Felveszem a munkást végig is megy a földön,de nem látszik a földön,hogy vetve lenne.
Ráengedem a gyári vetőgépet és az vet,meg is változik a föld színe.Tudtok koszolódó Fendt 936 Variót?
Vagy valami új Fendtet,de stabil legyen.Próbáltam olyat,amitől az FPS leesett.
-
őstag
őstag
2011 -hez és 2013 -hoz kiadott verziók elkötelezett rajongója voltam. Végre megjelent 15 -höz is.
BELGIQUE PROFONDE V2 -
tutikas
tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1714 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, node, ha mindenképpen maradsz a báláknál akkor a Bale Extension V 2.2-t szerintem nem árt feltenni.
A füvet illetve a szecskát silóba vidd, majd takard le, ha megerjedt akkor mehet a bio üzembe. Magát a szilázst és egyéb terményt a FRASE MOD V2-vel a legkönnyebb a trailerbe vagy trailerekbe rakni.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1710 üzenetére
(#1710) dokee78
Lehet vele fordulni, a fákra és egyebekre ghost üzemmód van, azaz a kinyitott karok átmennek rajtuk.
rendforgató --> Igen van, igaz megmoddolták de működik ---> POETTINGER TOP 1252 ATTACHER V2(#1711) n0tr3adY81
rápróbálok de eddig sehogy sem sikerült(#1713) dokee78
Tedd fel a Kemper Cutter Study 2020 V1-et, picit gyorsabban tele lesznek a trailerek.(#1714) dokee78
Én jobban szeretem ha a silót televágom kukoricából készült szecskával, szerintem jobb mint a fű és nagyobb a mennyiség is, szecskára a fentebb említett Kemper vágóasztal tökéletes ha nem tetszik a gyári vagy a claas. -
donmackó
addikt
-
gabitó
tag
válasz
dokee78 #1714 üzenetére
Sziasztok! A silózó mellet ha megyek egy trakival akkor folyamatosan nyomkodom a hármas billentyűt, hogy közel hasonló tempóban menjek mellette ,erre van valakinek valami ötlete ,hogy ne keljen nyomkodni. Olyasmire gondolok mint ami volt az fs 2013-ban nyomtam egy 2-est és nyugiban mentem a silózó mellet.
Bocs dokee78 ezt nem neked akartam írni!
-
donmackó
addikt
válasz
dokee78 #1710 üzenetére
Fűből lehet szilázst csinálni, vagy széna bálát. Ha tartasz állatot ahhoz tökéletes, vagy a szilázst viheted az üzembe is. Ha krone bigx-el vágod a füvet, akkor mehet mögé két zöld pótkocsi (nem tudom fejből a márkáját) és közvetlenül abba nyomja a füvet.
A képen bal oldalt a faforgács van.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
jim bcs #1709 üzenetére
Simán működik a FollowMe mod. Első gép manuális vezetés, második gépet az elsőre follow, harmadikat a másodikra. Aztán szokásos CTRL + W / D -vel a követési oldal/távolságot beállítani és ennyi. Talán még annyi hozzátartozik, hogy kézzel kell a 2. 3. gépen leereszteni és elindítani a vetőgépet.
-
dokee78
félisten
válasz
jim bcs #1707 üzenetére
Ez komoly.
Lehet teszek egy próbát.
Bár ezzel nehéz fordulni,főleg,ha van forgalom is.Más:
Van olyan rendforgató,ami után lehet terményszállítót kötni?
Traktor elejére tennék valami széles fűnyírót,traktor mögé rendforgató,azután meg ami felszedi a füvet.
Füvet hová vigyem Biogáz üzembe?Ez mi ahol a kék traktorom áll?
Bal oldali. -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #1708 üzenetére
Nem mindenki tolja nagyüzembe
A Follow Me-t, hogy bírtad működésre? Jól jönne de a BABOROW MAP-on!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78 #1706 üzenetére
Minek 2, nem lenne elég a BOURGAULT IAD600 V 2.0 amit én is használok?
-
dokee78
félisten
Hogyan lehet egymás mellett húzni 2 vetőgépet?
-
gabben104
csendes tag
Sziasztok!
egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ma megvettem a játékot és olyan megoldást keresek, hogy valahonnan le szeretném tölteni a játékot mivel nincs dvd meghajtóm. ha valaki tudna segíteni annak örülnék
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest