Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Viszont engem kezdenek baromira zavarni az újratermelődő ellenfelek. Amikor egy bázison keresgélek, és ugyanabban az őrtoronyban hetedszer nyírom ki a snipert...
-
Locutus
veterán
Odáig mikor jutok el, hogy egyáltalán felajánlja valahol a hideout network fejlesztését?
Hol érhető ez el, merre kéne menni? -
Locutus
veterán
válasz
boogie84 #167 üzenetére
Arra miből következtetsz ebben a játékban, hogy a 3700X kevés lenne? Én ilyet nem érzek. Legalábbis ebben a játékban nem. Másban esetleg.
Amúgy én is ugyanilyen fps-eket kapok. ~1920Mhz körül megy a 3080, némi UV-val, a proci meg kb 4250-re boostol default pbo.
Jelenleg 4K/ultrán hagytam a játékot, de DXR off. HD textúrák on. 70-100 fps között van. Általában inkább 80 körül. Szerintem így is simán játszható ez, nem kifejezetten az a játék, aminek magas fps kell. 60 felett bőven jó. Ha átrakok high-ra mindent, akkor talán egy 10-essel kúszik feljebb az fps. -
-
Locutus
veterán
Te feltoltál mindent ultrára? Én highon hagytam az egészet, AA off, motion blur off, DXR dolgok off.
Igy nekem rendes 4K-ban teljesen jól fut. 60-100 fps között. Fölé nem nagyon megy, de ennek a játéknak annyira nem is kell. Gsync-el mindegy.
Nekem most még csak egy fél órám van a játékban eddig. A HDR-t nem tudtam egyedül bekapcsolni. Ha jól sejtem ez a játék függ a windows hdr beállítástól, és nem húzza be magának... kérdés, hogy milyen a HDR benne vajon, érdemes-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest