Hirdetés
-
GAMEPOD
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
batyus086 #35887 üzenetére
Jelentkezz be más hálózaton hátha úgy küldi --nálam az se működött ekkor . De én tudtam kérni személyi igazolványos igazolást --- te sajnos ezt nem tudod --akkor küldtek egy linket ,de azt is másik hálózaton tudtam megnyitni normálisan mert nálam ,nagyon letiltott mindent a rendszerük --akkor így ki is kellett sajnos kapcsolnom a 2lépcsőst
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Anyósom kapott egy új telefont.
Szinkronizáltuk a régi telefon appjait.
Működik a messenger is de több személynél csak márciustól visszafelé látja az üzeneteket. Nyilván ha ír újat ezt már látja.
Az üzenet előzményeket hogy tudom vissza szerezni? -
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Facebook fiókom amibe ma reggel 8 óra óta nem tudok belépni. A 2 lépcsős hitelesítés be van kapcsolva, de az igazoló SMS-t nem küldi ki a telefonszámomra és Whatsapp-ra sem küldi ki az üzenetet. A telefonszám biztosan jó, mert ellenőriztem. Írtam a Supportnak is, de nem reagáltak semmit és a probléma sem hárult el. Az igazsághoz még hozzátartozik hogy ez a fiók nem a valós nevemen használom, de már több éve megvan ez a fiók és sosem voltam korlátozva vagy ilyesmi. Van egyébként másik fiókom is amin a valós adataim vannak megadva. Normál módon nem engedett eddig se belépni ebbe a bizonyos fiókba, hanem mindig feldobta ezt az ablakot: -
ledgeri
nagyúr
válasz
Thunderzolee #35877 üzenetére
Pedig vissza olvashatsz, ez működött páraknál!
-
válasz
Thunderzolee #35878 üzenetére
Úgy néz ki, nem ez történhetett.
Letöltöttem a "Súgó"-ból a "Saját információ" menüvel elérhető adatlapom.
Érdekes, ez minden szxrt tartalmaz, de pl az általam feltöltött képeket meg nem, vagyis csak 2-3-at adott be. Hát nem tudom, ha valaki a néhai adatlapjára kíváncsi, akkor szerintem ez lenne a minimum, h a feltöltött képeit itt azért csak megtekinthesse.
Mindegy, végülis nem ezért szedtem le az adatokat.
A korábbi bejelentkezések között viszont valami eszméletlen sok próbálkozás volt szerte a világból, vagyis mondjuk szinte napi rendszerességgel pár próbálkozás, illetve kéthetente más-más kontinensekről, helyszínekről.
Vagy ez csak téves IP? Másoknál is gyakori, h Irakból, Manilából, Trinidadból, meg n+1 helyről próbálnak meg belépni?
Elvileg amikor volt ilyen világszintű botrány kikerült e-mail + jelszó párosítások miatt, nekem is kikerültek belépési adatok; és hát ugyan jelszót változtattam persze, de nem lepődnék meg, ha azzal az e-maillel, meg jelszó párossal egy bot folyamatosan belépni próbálna a kikerült tőbbtízezres, százezres, milliós listából random csemegézve. Vagy nem tudom hogy működnek ezek a szxrok, de nem lepődnék meg, ha a Face úgy érzékelné ezt, h random helyekről próbálok belépni, és ugyan hibás a jelszó, de attól még letiltja az accountom is, "a biztonság kedvéért".
Hát ez is egy megoldás, a botok ellen végülis.
És ezért kért ellenőrzés, h videón bizonyítsam, h nem bot vagyok, csak valamiért nem akarják befogadni. Nem hiszem, h azért, mert Karácsony van, és torlódnak az ilyen account ellenőrzések, mint amilyenre én is várok, hanem mert ahogy olvasgattam erről, szxrnak rá, ha olyan ügyintézőhöz került a "elbírálásom", aki szxrik erre, simán tiltva marad a fiókom.
Ez valami szánalmas, h ezek az ezermilliárd Dolláros cégek nem akarnak személyes irodákat fenntartani, "költségkímélés címszóval", csak mindent a "tévedhetetlen", meg "folyamatosan fejlesztett" AI-ra akarnak bízni, meg kiégett, világ másik felén levő moderátorokra.
Minden országban, ahol működik a Face, lehetne egy iroda, aztán a panaszok számához igazodna a mérete, tőlem egy komplett irodaházat is elfoglalhatnának, txk menő lenne a Facebooknál moderátorként dolgozni.
Oda be lehetne menni az efféle vitás esetek miatt.
Inkább egy fél nap erre menjen el, mint értelmetlen adatlapokon jelenetgetni, h tévedett az AI. Seperc alatt kiderülne a félreértés.
Vagy legalább egy nyomorult panaszos mailt lehetne küldeni valami címre, amire garantáltan válaszolnának is.
És a csalókat is könnyebb lenne személyesen jelenteni.
Marketplaces csalók adatai azonnal mehetnének a Rendőrségre is, ott egy külön csoport foglalkozhatna ezekkel, IP, ill. MAC címek alapján hamar lehetne összefüggéseket találni bizonyos személyek, az általuk használt készülékek, és accountok között, tisztulna a piac is a csalóktól. Nem ám "utald előre" a termék árát, meg "saját futár" viszi a címre, stb.
Azért a 8 általánost is csak alig elvégzett aljanép köreiből induló átveréseket hamar ki lehetne szűrni, nem mindenki rendelkezik olyan kifinomult informatikai ismeretekkel, h elrejtse az adatait. -
vacs
veterán
válasz
Thunderzolee #35878 üzenetére
Igen, ez a Facebook 2024-ben!
-
Azt lehet tudni, h hány embernek kell jelentenie egy profilt, h az AI letiltsa az adott accountot?
Mondjuk nem értem minek lép valaki egy társkereső csoportba, ha ráírnak, aztán mittudomén ignorálás helyett azonnal zaklatásért jelenti a másikat. (Mert hát gondolom ez történhetett.)
Azért az, h egy személyre 1x ráírnak, az még nagyon nem zaklatás.
Pláne olyan profiloknál, akiknek 2-3-4ezer ismerőse (nem követője, ismerőse) van.
Aha, persze, többezer ismerőse van, életszerű, hogyne... és én "ismeretlenül" rá merészeltem írni, és akkor ő megteheti, h az egybites agyával ezt zaklatásnak vegye, és jelentsen.
Mert olyat meg sose csináltam, h üzenetekkel bombáznék valakit.
Egy eldöntendő kérdésre ha nem válaszol, nem reagál, letilt, vagy csak szimplán visszaír, h "nem", akkor általában ki is követem. De biztos van olyan degenerált is, aki egyből a jelentés gombra kattint.Miközben egy rakás csaló hirdetős profilt jelentek rendszeresen, és mindegyikre visszajön később egy üzenet, h megvizsgáltuk a bejelentésed, de nem töröljük az egyértelműen csaló accountot, mert ők nem találják problémásnak.
-
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35875 üzenetére
Lép be máshol --más IP címen --más internet hálózatot használva (ne a saját wifid ,vagy mobilneted) .Mikor nálam volt kavarás , ezt csak nálam kérte ,nem tudtam még új face fiókot se csinálni , sose fogadta el .
-
Üdv!
Ez meddig szokott tartani?
Ideiglenesen letiltott fiók tiltásának feloldása?Valami miatt letiltottak.
Nem posztolok soha semmit, se képet, se mást, évek óta "üres a falam".
Gondolom társkereső csoportokban akikre ráírtam, azok közül jelentett valaki - mindegy is.
Meg kellett adnom egy videoban, h valós személy vagyok, előre, meg kétoldalra kellett a fejem forgatni.
És azt írta általában egy napon belül tisztázódik.Egyedüli moderátor vagyok egy ~50ezres csoportban, ahol az egyedüli admin inaktív, értesítések folyton jönnek róla, h beavatkozni kellene, de hát nem tudok belépni.
Plusz jön a Szilveszter, kellene szervezni a bulinkat Messengeren a buli csoportjában, de hát nem megy az se.Nem aggódtam, azt hittem 1-2 nap alatt meglesz, de már fél hét eltelt.
Meddig szokott ez tartani?2011-es a fiókom. Azért nem regisztrálnék újat, ha nem muszáj.
-
MrSealRD
veterán
Lehet volt már erről szó. Én valahogy mostanában futottam bele... hátha másnak is hasznos lesz.
Nem vagyok egy gyakori facebook felhasználó...kb hetente / 2 hetente lépek be kizárólag gépről és mindig inkognitó ablakban. Telefonon sincs fent sem facebook sem messenger.
Aktiválásra került a Messengerben a végponti titkosítás a fiókomban is... nagyon nem foglalkoztam vele, de pont volt egy üzenetváltásom a napokban. Majd amikor beléptem következő alkalommal, meglepődve tapasztaltam, hogy nem csak a választ, de még a saját elküldött üzenetemet sem látom... Persze minden alkalommal új kulcsot generált a facebook így másikat kellett volna használni a megtekintéshez...és ezek a szerencsétlenek úgy tűnik, hogy eléggé rádrótozták a böngészőre illetve a mentett session adatokra a kulcsot...Végül ennek megoldás az lett, hogy webes felületen belépve, a Messengert megnyitva, a bal felső sarokban a három pontra kell kattintani. Majd Személyes adatok védelme és biztonság -> Végpontok között titkosított chatek -> Üzenetek tárolása (itt már látszik, hogy kikapcsolt állapotban van vagy sem.) És akkor itt el lehet dönteni, hogy a 2 lehetőség közül melyiket akarjuk használni. Én a PIN kód létrehozást választottam.
Annyi a lényeg, hogy ilyenkor a szerveren tárolja az üzeneteket és a pin kód megadásával szinkronizálja le az adott új/idegen eszközre amit még nem használtál... -
borges7
aktív tag
-
Tails111
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #35868 üzenetére
Egyszerre több emailcím es telefonszám is hozzá lehet csatolva a fiókhoz.
A regisztrációhoz használt emailcím is kicserélhető csak előtte egy másik emailcímet is hozzá kell adni. Utána leválasztható a regisztrációkor használt. Szerintem ez telefonszámnál is működhet. Hozzá kell adni az új telefonszámot és utána leválasztani a régit. Egy próbát megér. -
zsiga68
őstag
Semmit. A Facebook ebből a szempontból egy fxs. 8-10 reklám és felesleges hirdetésre jut egy ismerős posztja. Ha valamit letiltasz akkor is dobál fel hírdetéseket ugyanabban a témában. Szerintem egykalap alá veszi ha megnyitsz ilyen hirdetést vagy tiltod. Rányomtál és tolja ezerrel ha szeretnéd,ha nem...
-
aprokaroka87
nagyúr
Arra van mód hogy a regisztráció során megadott telefonszámot valaki utólag megváltoztassa ha tudja a telefonszámot, viszont a telefon számhoz már nem fér hozzá.
Az illető annó 5 évvel ezelőtt telefonszámmal regisztrált be, viszont mivel nem fér hozzá ezért ugye felléptek anomáliák. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Kb egy hete megváltozott a facebook a hírfolyamokkal kapcsolatban. Addig csak nagyon ritkán ajánlott új dolgokat de most elkezdte önteni őket. Ez nagyon idegesítő és hiába klikkelek a "Bejegyzés elrejtése" vagy Xy "bejegyzések rejtése"
Mit tudnék csinálni ellene? -
narii
tag
Hali!
lekértem az adataimat, kimondottan csak az üzeneteket. DE
Az miért van, hogy akivel beszéltem 3 mondatod azt lemeneti, akivel meg 2 éve beszélek napi szinten azét nem. -
huan
őstag
Sziasztok,
Ez mitől van messengeren némely érkező üzenetnél?
Telefon lett cserélve, de nem minden üzenetnél fordul elő:Köszi
-
DS39
nagyúr
válasz
donnie.d #35861 üzenetére
én úgy tudom, ha új eszközön lépsz be, oda lehúzza a felhőből az előzményeket.
A kód beállítását jól elrejtették.
Androidos appban itt van:
Menü > Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Végpontok között titkosított chatek > Üzentek tárolása* > Új PIN-kód beállítása*itt mutatja mikor volt az utolsó biztonsági mentés.
-
Viktor77
titán
-
classic B
senior tag
Köszi a válaszokat.
Kellemes ünnepeket! -
classic B
senior tag
Most mi a helyzet a titkosított üzenetekkel? Ha eszközt cserélek akkor elvesznek a beszélgetési előzmények?
-
Wolfskin
őstag
Telefonon is gépen is böngészőben nézem csak (Vivaldi), nincs alkalmazás. Amúgy én is rögtön mentek mindent, ami érdekel, mert sosem lehet tudni, mikor ugrik el az orrom elől. De annyira nem régi, nincs fél éve szerintem, hogy élesítették. Előtte még akkor is újratöltött, ha egy képre kattintottam, majd bezártam. Nem lehetett két posztot elolvasni normálisan, vagy ez vagy az. Mert ha az egyiket megnyitottam, a másik elveszett. Aztán ez megszűnt, normálisan működött, és nemrég újrakezdte..
-
Wolfskin
őstag
Megiont "javíthattak" valamit a facén, hogy "nekem" még jobb legyen...
Ha csak egy pillanatra is otthagyom az oldalt, és átlépek máshova (pl egy hozzászóláshoz adatot másoljak), mikor visszalépek, automatikusan újratölti magát az oldal. Mintha olvasnék egy újságot a kávéázóban, amit mindegy korty után kicserél valaki egy másik újságra. Az oké, hogy a felhasználó összezavarása a cél, de így tulajdonképpen használhatatlan, csak felszínes révületre alkalmas az oldal. Vagy ez is a célja?
Ki lehet kapcsolni az oldal automatikus újratöltését?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Sztyepadzso #35844 üzenetére
" hogy nem lehet mindenre kattintani, ami szembejön."
Aztán amikor az értesítési sáv fele van szeméttel, mert a krómban mindenre is rábök, ami üzeneteket akar küldeni, majd megkérdezed, hogy miért engedélyezi mindennek az értesítéseket, akkor a válasz: Én nem is csinálok olyat.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
kidnou #35842 üzenetére
Sajnos a 55-75-ös korosztálynál megvan az a beidegződés, hogyha valami benne volt a TVben, vagy a Rádióban, vagy az interneten, akkor ez nem lehet hülyeség/csalás/átverés, csak valós. Mert régen nem lehetett mindent leírni(most nem a politikai cenzúrára gondolok), de ilyen céltudatos csalások nem voltak, mert nem volt rá hely/lehetőség.
De ugyanúgy, mint nekünk, Szüleimnek(78 és 68) is használniuk kell a telefont bankoláshoz például, ami miatt folyamatosan kikupálnunk kell őket, meg elmondani, hogy nem lehet mindenre kattintani, ami szembejön. Nekik pl telefonálásra van butatelefonjuk, messengerre, skypra, meg hírek olvasására pedig egy tőlem örökölt okostelefon. Így pl nem kapnak csaló csomagos SMS-t(mert nincs kártya), de megcsináltam nekik az MS Authenticator-t az Ügyfélkapu+-hoz.
Szóval inkább kérdezzen, mint beszívja. -
kidnou
őstag
válasz
Viktor77 #35839 üzenetére
Miért ne kérdezhetne? Nézz be az fb csalókkal foglalkozó csoportjaiba. Ilyen üzikkel lopták el a fiókjaikat és lopják a el a pénzüket, mert nem kérdeztek. Kérdezni nem szégyen, de egyre többször találkozni a hozzád hasonló lekezelő hozzászólásokkal ezért lassan már nem mernek kérdezni azok akik nincsenek tisztába a dolgokkal.
-
astrojoe12
tag
A Messenger állandóan kérte, hogy frissítsem újabb verzióra. Frisstettem és azóta nem indul el, megnyílik az ablak és kéri megint a frissítést. Nincs más lehetőség, csak Oké vagy Bezárás. A Bezárásra nem reagál, az Oké megismétli a frissítést és újra ugyanott vagyok, nem indul el.
1. Uninstall volt. A Store-ból újra felraktam a Messengert, de most meg azt csinálja, hogy ha elindítom a Messengert, akkor megnyitja a Store alkalmazást és kész.
2. Megint uninstall volt. Kipucoltam a registryből és a C meghajtóról még az Appdata könyvtárból is. Újra felraktam a Store-ból, de ugyanaz a hiba, indításra a Store nyílik meg. Agyrém az egész.
3. Megint uninstall és teljes pucolás registry és C meghajtóról. A Facebook.com oldalról történő letöltéskor ugyancsak a Store alkalmazásba irányít.
Máshonnan letöltve a legújabb verziót, "Messenger.215.6.0.24.211.exe" feltelepül, de egyből azt írja, hogy frissítsem a legújabb verzióra és nem lehet használni. Agyam eldobom!
4. Létrehoztam egy új felhasználói fiókot rendszergazdai jogosultsággal és oda is telepítettem, de ugyanaz a hiba. Szerintem nem nálam van a gond.
A neten böngészve nem találtam hasonló problémát, még ötletem sincs mi van ezzel.
Tudna valaki segíteni, vagy ötletet adni, hogy mit csináljak vele?
-
Bondix
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #35837 üzenetére
Igen a webcimet utána néztem én is, és már tiltva és törölve is van.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Bondix #35836 üzenetére
Egy pillantás a linkre, és kamu.
Miért akarna a facebook egy "facebookcontar-tempisite956.tempisite.com" nevű weboldalon keresztül kérni tőled bármit is?
Naés ki az a Szántó Alajosné? Szerintem valaki, akinek lenyúlták a fiókját.A fogalmazás is fura számomra. Tiltanám azonnal
-
Bondix
aktív tag
Jött egy ilyen üzenet...
Van ennek valami valós alapja?A fura szó hogy van ilyen ismerősöm.
Rákattintottam a névre erre átváltozott a név egyből. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #35809 üzenetére
Lolwut, a facebook megtalálta a profilképemet
Nem nyúltam hozzá, de visszatért a régi -
astrojoe12
tag
Végre sikerült frissítenem az asztali messenger alkalmazást. Azóta viszont nem tudok belépni. Email, jelszó, ellenőrző kód sms-ben és nem indul el. Azt írja, telepítsem a Store-ból. Telepítem, de így már jelszót se kér, simán nem indul el.
Uninstall, reinstall és semmi, nem működik.
Tud valaki megoldást?
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Az elmúlt napokban történt, hogy androidos Messenger alkalmazásból nem tudok átváltani másik profilra. Azt írja ki hibaüzenetként,hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot, és próbáljam újra, később. Már telefon újraindítás,app kilövése is megtörtént, és még mindig ugyanazt a hibaüzenetet dobja ki. Más is van esetleg hasonló helyzetben? Mi lehet a baj?
-
tylerddd
veterán
Az androidos FB app-nél ezt az "első posztnál elakadós, csak ráfrissítéssel helyrejövős dolgot mikor javítják? Rohadt idegesítő és lassan hónapok óta ilyen.
-
ledgeri
nagyúr
Attól függ hogy melyik módi. Ok email kiesik ha talán van.
De az apposból lehet menteni biztonsági mentést, jobb app esetén az ugyanúgy jelszavas, szóval anyu apu telójára, apu anyu telójára, és ha az egyik törik nincs baj... Esetleg neked is mehet 1-1 másolat, szóval ők biztonságban, tpled meg hozzájuk, így te biztonságban, ilyesmik.
Ha bonyolultabb, pl fizikai kulcs, akkor legyen kettő... Ilyesmik! -
ledgeri
nagyúr
Minden komolyabb szolgáltatásnál van olyan, hogy léptessen ki mindenhonnan (pontosabban lépjen ki mindenhol).
Mindent kiléptet, belép, jelszócsere, mindenkiléptet, belép, 2fa bakapcs. (Mondanám, ha lehetne bízni abban hogy a facebook emiatt nem zár ki... de vannak story-k.)#35823 G@ben Az volt az első üzeneted, hogy Hogy fértek hozzá az üzenetes képekhez? Biztos, hogy a vázoltak szerint történt, nem. Van benne potenciál... Szerintem akad.
Emellett azért azt is jó lenne kiszürni, hogy akkor melyik eszköz, meg hogy kinek a fiókja is bukott el, mert egy fertőzőtt gépen ügyködni biztonsági műveleteket sem a legjobb! Az egyáltalán kizárható, hogy máshonnan került ki a kép (nem Meta termékből)?
-
ledgeri
nagyúr
Távsegítséggel sem a meta üzenetező rendszerét nem tudom áttekinteni, sem a tesó/sógor internetezési szokásainak előzményét, vagy akár akaratlan valótlanság-állítását ellenőrizni.
Panaszmentesen is történhetnek dolgok. Szépen mindenkinek át kell néznie mindent "telóapp jog-listától böngészők-kiegészítőiig". És még az erre kapott negatív válasz sem jelenti azt, hogy akkor valami nem volt ott ami már nincs.Facebook-supportnak az adott üzenet jelenthető, de ki tudja hogy a valós AI-nak milyen kedve van.
-
G@ben
addikt
válasz
ledgeri #35820 üzenetére
Ezt most nem értem. A szüleim (egy profil) kaptak a Meta AI-től egy üzenetet, hogy letiltják őket, meg kaptak képeket üzenetekből. Az üzeneteket tesómmal és sógorommal váltották, azaz két különböző profillal. Ki lehet a hunyó, ha egyik sem panaszkodik arra, hogy ellopták a fiókját?
-
G@ben
addikt
Szüleim kaptak egy üzenetet Meta AI névről, hogy ki fogják őket zárni, stb, ha nem kattintanak a kapott linkre. Nem is kattintottak rá, mert ezt már megtanítottam nekik, viszont olyan képeket kaptak üzenetben, amiket ismerősöknek küldtek messengeren keresztül. Ilyenkor mi van, mi a teendő? Hogy fértek hozzá az üzenetes képekhez?
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Újabban a Messenger azzal örvendeztet meg, hogy akármilyen linkre kattintok, azt az Edge böngészőben akarja megnyitni, nem az alapértelmezett Chrome-ban.
A magam eszétől a Edge-t eddig csak arra használtam, hogy a Chrome-ot letöltsem, ennek már vagy 7 éve...
Hogyan lehet rábírni, hogy a Messenger is a Chrome-ot tekintse alapértelmezett böngészőnek?
Alternatíva lehet számomra, hogy az Edge-t legyalulom, de ez nem valós opció tudtommal.
Köszi! -
válasz
Sztyepadzso #35812 üzenetére
Ez ilyen sajnos. Nekem van, hogy frekventáltan használt kapcsolataimat megosztáskor név szerint sem találja.
-
vacs
veterán
válasz
Sztyepadzso #35812 üzenetére
Ha képet/linket akarok tovább osztani, akkor a feleségem nincs a listában, de akikkel ezer éve beszéltem utoljára, tele van!
Ha erre gondolsz, akkor ez szerintem ilyen csodás! -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A kérdésem a következő lenne:
A messengerben a beszélgetéseim 95%-át 3-4 csoporttal, meg 5-6 fővel bonyolítom le, ennek ellenére, amikor valamit megosztok, a messenger chat-re kattintok(nekem nem jönnek fel direkt messenger címzettek a felső sorban, az egyébként se tetszene), az első kettőn kívül (amit tényleg legutoljára használtam) egyik sem releváns, van, amivel sosem beszéltem, van akivel évek óta nem.
A naponta használt csaladi csoportom, aminek a nevében benne van a "Nagy" szó, nem képest felajánlani, ha az "na" szót beírom, akkor jelenik meg az utolsóként a listában.
A beállítások/adatvédelem és biztonság/elrejtett kapcsolatok-ban ban elrejtettem annyi irrelevánsat, amennyit csak tudtam, de a lista, amiből választhatok, nem tükrözi az ismerőseim listáját, jó, ha a harmada van ott(van összesn kb 120 ember).
Lehet ez ellen valami érdemlegeset tenni, vagy bele van sz@rva? Angol fórumokon csak ez utóbbi lehetőséget láttam.
Facebook app nincs telepítve, Huawei P30 Pro telefon, a messenger friss.
Köszi! -
-=RelakS=-
veterán
válasz
elfelejtette #35810 üzenetére
Lehet
Érdekes, hogy belebotlottam egy reddit postba, ahol jó páran panaszkodnak ugyanerre, már 1-2 évvel ezelőttről is -
elfelejtette
veterán
válasz
-=RelakS=- #35809 üzenetére
Lehet a rutinosabbak ezért cserélik naponta...
-
-=RelakS=-
veterán
Olyat már láttatok, hogy eltűnik a profilképetek? Ma vettem észre, hogy már csak az alap ikon van a képem helyén, és a profilképek között sincs a régi kép
Jó, nem volt kimondottan mai kép, sőt, de akkor is -
zeon.hu
nagyúr
Messenger-en, ha az órámról küldök rövid választ (előre megírt sablonok) egy üzenetre, az óra jelzi, hogy "elküldve", de valójában nem történik semmi. Cserébe viszont a telefonon megnyitja a Messenger alkalmazást, amit ugye nem kéne.
Mint kiderült, nem csak engem érint a hiba, ugyanilyen és más Samsung óra tulaj is írta, hogy pár napja nála is ilyen.
Van már valami megoldás erre esetleg?
(Próbáltam korábbi Messenger verziókat feltenni, de nem segített) -
válasz
aprokaroka87 #35800 üzenetére
Ahha, akkor az valóban nem okés és főleg nem takarékos.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki esetleg, hogy facebook csoportban miért nem tudok bejegyzést létrehozni? Ami érdekes, hogy bejegyzésekhez viszont hozzá tudok szólni.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Feri1977 #35801 üzenetére
Nem dob ki híreket tovább, egyhelyben áll vonalakkal. Másnál is van ilyen? És mi lehet a megoldás? A szervereiknél van a probléma? Vagy nem tud kirakni bizonyos dolgokat?
Telefonon semmi baja, csak pc-n áll meg a hírfolyam és vonalak vannak helyette és nem megy tovább. -
Feri1977
senior tag
...de ez akkor is nagyon idegesítő, hogy pc-n ha a facebookon görgetek lefelé, eltelik 1-2 perc, és nincs tovább, halványuló és erősödő vonalak vannak csak hírfolyam helyett, egyszerűen megáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest