Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Fitzgerald #36197 üzenetére
Úgy emlékszem nem.
Nem működik jól egyáltalán.Nekem a kedvencem, hogy bizonyos időközönként törlöm a gyorsítótárat és újraindítom a telefont vagy a laptopot. Belépek, nincsenek meg előzmények. Néha kér kódot néha nem. Aztán gondol egyet és vissza lehet olvasni minden beszélgetést, néha nem. Mintha a messenger/facebook egy menstruáló nő lenne, aki úgy viselkedik, amilyen kedve van. Bár azzal nem tudok megbékélni, hogy a tavaly nyár előtti beszélgetéseim mentek a levesbe, mert nem foglalkoztam ezzel a kódos sz*rsággal, de nem is dobta fel, hogy csináljak. Csodálatos.
-
donnie.d
aktív tag
Újra nekifutok:
Azt tudja valaki, hogy a hivatkozásokban miért jelennek meg ismerősök? Olyanok, akikkel nem is beszélgetétek, s nincs is semmiféle kapcsolat pár szóváltáson évente vagy még annyi se?
Ezt a "hibát" hogyan tudnám kikapcsolni? -
donnie.d
aktív tag
Böngészőben akadt problémám.
Adva volt két profilom, s a másikat már törölni szerettem volna, de olyan érdekesen jelent meg, hogy nem mertem a törlésre kattintani. Az értesítések miatt elég idegesítő volt a két profil közt váltogatni. Felfüggesztettem azt a profilt, amit törölni szerettem volna. Így benne "ragadtam" a felfüggesztett profilomban, mert nem jelenik meg a profilok közötti váltás. Inkognitó módban az aktuális profilom az alap, és a telefonon is működik.
Valaki tud erre megoldást? -
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az applikációban a hivatkozás menüsor "hogyan" működik.
Arra gondolok, hogy az idővonalat idősorrendben szeretem nézni. Ilyenkor ugye az applikációban a három vízszintes vonalra kell menni, majd ott a hírfolyamra. Felette van a hivatkozásaid menüsor. Rendszeresen tapasztalom, hogy bizonyos időközönként vagy akár naponta ismerősök kerülnek fel oda. Ráadásul legtöbbször olyanok, akikkel nem tartom a kapcsolatot, nem beszélünk messengeren, nem lájkoljuk egymás bejegyzéseit maximum évente kétszer felköszöntjük egymást névnap, születésnap alkalmából. A profilukra kattintva kiveszem a sorból, de ennek ellenére újra odakerülnek, s napokig ez megy. A gyorsítótárat töröltem, applikációt újra telepítettem, de ez nem oldotta meg a problémát.
Valami ötlet esetleg? -
donnie.d
aktív tag
válasz
idegen lény #35977 üzenetére
A hírfolyam lehet hülye elnevezés, de nem híreket takar.
Az ismerősök és az általad követett csoportok bejegyzéseid olvasod és nem híreket időrendi sorrendben. -
donnie.d
aktív tag
Értesítésekkel kapcsolatban kérnék tanácsokat, megoldást.
A messengert telefonon webböngészőn keresztül pedig facebookot weboldalon keresztül írok. Ha utóbbiról van szó zökkenőmentesen megy a beszélgetés, s én jobban is szeretem, mert gyorsabban tudok írni, mint a telefonon. Azonban van egy elég idegesítő dolog számomra...Főleg akkor, ha sokat írtam laptopon. Bekapcsolom a mobilnetet, s mintha meghülyülne a messenger. Minden egyes nekem címzett üzenetről, amit webböngészőben kaptam a facebook oldalán keresztül kapok értesítést. Ilyenkor fél percig pittyeg a telefon, mutatja a már megkapott üzeneteket szépen sorban. Majd amikor az utolsó üzenetről is kapok értesítést elnémul, olvasatlan üzenetet nem hagyva hátul.
Mit tudnék tenni, hogy amikor bekapcsolom a mobilnetet ne kapjak értesítést azokról az üzenetekről, amit már megkaptam s elolvastam laptopon böngészőn keresztül? -
donnie.d
aktív tag
válasz
Attila2011 #35753 üzenetére
Ismereteim sehogy.
Ismereteim sehogy.
Megváltoztatod a képet, majd a bejegyzésnél a három pöttyre rákattintasz és a célközönségnél beállítod, hogy a bejegyzést csak te lásd. Így csak az értesül róla, aki abban a pár percben látta, hogy képet cseréltél.
A mobilapplikációban a célközönséget az adatvédelem menüpont alatt találod majd. -
donnie.d
aktív tag
válasz
kovacss72 #35738 üzenetére
Nálam is ugyanez a jelenség. Mutat egy olvasatlan üzenetet, de nincs sehol.
Másik jelenség, ami nemrég jött elő nálam az a telefonhívás.
Sokat beszélek messenger applikáción belül. Majd egy idő után előjött az, hogy vége a hívásnak, bezárom az adott személlyel az ablakot majd mikor újra használom a messengert az nem fogadott hívásnak tekinti a beszélgetést. Olvasottnak kell jelölnöm vagy megnyitnom a beszélgetést. -
donnie.d
aktív tag
válasz
Alex123 #35579 üzenetére
Egyetértek veled.
Nekem is akadnak olyan üzenetek, amelyeket látok, ha gépről lépek be böngészőn keresztül, de olyanok is, amelyek csak a telefonon az applikáción láthatóak.
Hiába győzködnek, hogy ez nem hiba, és adok pin kódot nagyon sok beszélgetés nálam az enyészeté vált. Mint fentebb említettem nagyon sok ügyet intéztem anyámnak többek között a befizetéseket, és messengeren keresztül küldtem ezekről képeket, dokumentumokat. Pin kód és titkosítás ide vagy oda, de ezek az enyészetévé váltak, s nem előhívhatóak. -
donnie.d
aktív tag
Hát szerintem sokan szenvednek még ettől.
A hagyományos beszélgetésnél még nem kapok agygörcsöt, de amikor fontos dolgok "tűnnek el" egyik napról a másikra az már igen.
Nekem az nem védelem, ha eltűnnek fontos üzenetek. Ilyen például amikor képernyőmentésként küldtem mindent, amire azt kérte anyám intézzem el helyette majd megmutattam hol tudja megnézni a képeket, ha kérik rajta a befizetéseket. Erre most minden eltűnt. Rendben, hogy újra el tudom küldeni, de azért ő már nem abban a korban van, hogy pontosan emlékezzen kivel mit beszélt. Főleg akkor jó ez, amikor messengeren kommunikál vele az orvos is. -
donnie.d
aktív tag
Valakinek sikerült már "megfejtenie" a titkosított messenger üzeneteket?
Bevezették, de nekem csak forr tőle az agyam. Anyám telefonján újratelepítettem a messengert és fél évre visszamenőleg eltűnt minden beszélgetése.
Hasonló nálam is (én adatokat, előzményeket töröltem a telefonon). Pin kódot beállítottam, de semmi. Laptopon egy része továbbra is olvasható jelentős része. Egy ismerősömmel meghatározott számú azonos üzenet tűnt el kettőnknél.Egyik oldalon oldalon elég alpári módon kaptam meg, hogy mi nehéz egy pin kód beálíltásában, de ez sem oldotta meg a problémát.
-
donnie.d
aktív tag
Már rengeteg oldalt átolvastam, s több videót is megnézni, de valahogy sehogy nem találtam választ a kérdésemre.
Ugyebár nemrégiben megjelent a messengerben ez a
"Végpontok között titkosítva. Az üzenetek és a hívások végpontok közötti titkosítással védettek."
Különösebben nem foglalkoztam vele egészen addig, míg különböző beszélgetésekből nem tűntek el előzmények. Olyasmit sikerült kihámoznom, hogy valami biztonsági retek, amely különböző időközönként törli az előzményeket. Ami nem teljesen fedi a valóságot, mert több beszélgetésnél a laptopon megnyitva böngészőben meg látom a korábbi beszélgetést, amit messenger applikációban nem. Úgy, hogy a telefonon és a laptopon is volt böngésző/applikáció újra telepítés, gyorsítótár törlés.Valahogy még együtt tudok vele élni lévén sokakkal beszélek, de valahogy még tudom kivel mit beszéltem. Az már kicsit kínos, amikor jelzem a másiknak küldjön át képet vagy videót, amit korábban küldött esetleg nem rémlik egy látott kép vagy videó kapcsán ki küldte. Mondjuk nem örülnék készülékcsere esetén, ha mondjuk minden eltűnne.
Tegnapi napon azonban anyám telefonján kénytelen voltam újra telepíteni a messengert teljes tisztogatás után, mert akadt és akkor is jelzett, amikor némítva volt. Nem kell mondanom, hogy mekkora cirkusz lett belőle, amikor meglátta, hogy egyes beszélgetései teljesen eltűntek amit fél éven belül kezdeményezett, s csak a fenti szöveg van a chat ablakban. Akivel pedig már régóta beszélt annál mindegyiknél az utolsó üzenet februári. A kiakadását megértem, mert nagyon sok dolgot intéztem el neki, amiről képet küldtem neki (például számlabefizetés, orvosi lelet átvétel, hivatalos ügy) és meg is mutattam, hogy hogyan tudja visszakeresni amit küldtem neki képként vagy írott formában.Bevallom nekem is felnyomta a vérnyomásom főleg úgy, hogy környezetemben több embernek én szoktam beállítani/újra telepíteni a messengert, ha "rakoncátlankodik".
Néztem a böngészőt (Chrome) ott több beszélgetés látszódik, s van olyan beszélgetés, amely egészen a kezdetekig (akár évekre) visszamenőleg minden előzmény megvan, míg az applikációban fél évre visszamenőleg vagy semmi nem jelenik meg vagy bizonyos üzenetek nem látszódnak. Másik böngészőben (Edge) megnyitva a messengert meg minden beszélgetés a fenti szöveget olvasva előzmény nélkül jelenik meg. Arról nem is beszélve, ha laptopon böngészőből írok többször észrevettem, hogy az alkalmazásban az adott beszélgetés nem jelenik meg.Nagy segítség lenne, ha valaki felvilágosítana, hogy hogyan tudnám beállítani, hogy minden beszélgetés előzménye visszatérjen, s ezt az "újítást" mindenhol kikapcsolhassam, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest